- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Január a legszarabb hónap, mindenki elköltötte a pénzét, mindenki a tavaszt várja, (pedig még most kezdődik a tél) a nagy csilivili utána mindenki kap egy nagy szürke nyomott szar (megintdolgoznikell) napokat.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #19936 üzenetére
Én még mindig nem vettem megy, csak a fóliát mer elb&tam a pénzem nyáron, úgy gondoltam majd most februárba letelik az előfizetésem és megveszem olcsóbban. Azóta már 3 ismerősömnek is ilyene van, és mindenki csak áradozik mennyire jó és színhű a kamerája is. És valóban szerintem is. Van fiatal haverom is aki már telepakolta mindenféle szeméttel és még mindig nem lassult be neki mint ahogy a gyengébb telefonok szokták. Szóval én még így vakon is ajánlom.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Ha tökéletesen működik a TV-d vagy az autód, akkor bemész a szervizbe dicsekedni mennyire jó?
Jo ez nem teljesen korrekt példa, mert ez egy fórum, de valamilyen szinten Interneten is az megy.. ha valakinek problémája van akkor böngészik, de ha nincs baj akkor beleszarik és élvezi a termékét. Én így gondolom, egyébként meg én amióta megnyílt a fórum olvasom minden másnap vagy mindennap, és elég sokan dicsérték már szerintem.
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19775 üzenetére
Én is így vagyok vele... 4,7 még elfogadható de 5.... na meg az a 2 GB ram? Még ha kicsit nagyobb megapixeles is lesz a kamera kit érdekel.. szinte semmi különbség nem lesz! Ezzel a One-al nagyot alkottak szerintem, nehéz überelni.
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19714 üzenetére
Érdemes biztosítást kötni.. akkor ha baja lesz, tutira kicserélik.
-
kdennis
aktív tag
Nem tudom volt e már téma, hogy főzött rommal lehet a Blink Feed-be egyedi RSS tartalmakat pakolni? Vagy az szent és változtathatatlan ROOT-olva is?
Gyárilag már van 4 magyar hírfolyam.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Avicularia #19298 üzenetére
Szerintem ez elég jó reklám így is! Amit nem kaphat meg a hülye vásárló, annál inkább akarja. Biztos elgondolkodik majd pár ember hogy, vajon miért akarja ennyire kifúrni a nokia azt a HTC-t, "vajon ennyire rossz lehet a HTC, és a kedves nokia segit a döntésben, véletlenül se kapjon a vevő szart?"
Elég hülyén hangzik.
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
Szpisti #13654 üzenetére
Jo kis akksi gyilkolás! Pont az ellenkezőjét fogod elérni vele. Vannak olyan laptopok például hogy ha huzamosabb ideig töltőn használják, nem tölti csak 85%-ig, mert ha folyamatosan maxon van hagyva, tönkre megy.
Én úgy töltőm hogy csak néha maxig, de legtöbbsör 90%-nál lehúzom (és teljesen se hagyom lemeríteni), így az egészséges.
-
kdennis
aktív tag
Akit érdekel, itt van az árfolyam. Látszik hogy süllyed.
HTC CORPORATION -
kdennis
aktív tag
64 Gigás nem lesz már Európába? Há' meddig várjak?
-
kdennis
aktív tag
válasz
nikilauda #12362 üzenetére
Szerintem ez fölösleges, legalább is nekem. Most megspórolok 1 gombnyomást. Van NFC tappancsom is, azzal se nagyon tudok mit kezdeni... elsőre tök jó, de igazából macerásabb oda tologatni a gépet a tappancshoz mint hogy meg nyomjak 2 gombot. Amúgy is mindig a kezembe van a telefon, 5 percenként nyomkodom, akkor meg fölösleges. Aki nem használja a mobilját, annak jo. Nem kell elővenni.
(akkor minek van?
) na mindegy, ez csak az én véleményem.
-
kdennis
aktív tag
Minek kell kikapcsolni? Tök hülyeség, max ha nem akarja az ember hogy merüljön, de éjszakára? Minek?
-
kdennis
aktív tag
Most lehet hülyesék lesz amit kérdek, de vagy én vagyok a hüyle vagy a telefonos aki engem felvilágositott.
Szoval olyan lehet hogy ROOT-olás miatt egy korábban függő készülék vissza záródik? Szoval ROOT-olás miatt függő lesz mert szarul sütötték ki. Igazából nem is függő lett hanem semmilyen kártyát nem fogad el. Telefon szervizes rögtön azzal kezdte hogy szét barmoltam rootolással meg kókányoltam, azér lett ez. -
kdennis
aktív tag
Elég hangosan ment, verte a mellem a 25 centis mélynyomó, sőt oda is tettem a hangszóró elé és nem torzított. Nulláig szintezi a jelet, de igazad van, majd csinálok koncert felvételt is. De sajnos a One, nem rögzített ennyire mélyeket, úgy vettem észre. Sőt most már szarabb mikrofonnal végképp nem fog, úgyhogy már nem is erőlködök hogy megvegyem!
Majd jövőre a Two.
-
kdennis
aktív tag
Rájöttem, hogy nem a Nokia mikrofonját kelet volna bele tenni a One-ba hanem a Sony-ét.
Talán jövőre... addig maradok a Sony-nál... és sémiképpen nem Samsung!!!Sony Sola audio test:
Knife_Party_-_Bonfire
Dj Fresh Louder
Transformers -
kdennis
aktív tag
Valakinek van esetleg hasonlo probléma a One-jával?
-
kdennis
aktív tag
Megkérdezték az embereket melyik tetszik jobban. Tök fura hogy Amerikába szinte csak az iPhone-t ismerik.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4882 üzenetére
Basszus sötétbe egy ilyen kivetítőt beégés nélkül így felvenni, elég brutális! a hangja meg tökéletes... kicsit lehetne több a basszus, de király így is!
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4809 üzenetére
Én meg Prodigy. Ott is brutál hangok vannak!
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4767 üzenetére
Minden Androidon Power + Home a képernyőmentés, Iphoneom nem volt még de gondolom ott is valami ilyesmi, vagy kombinálva. Én nem tartom magam nagy telefon mágusnak, de ha kijön egy fullHD kijelzős gép, nekem evidens hogy sok program nem támogatja és valószínű kisebbek lesznek az objektumok. Sőtt még el is gondolkozok vajon miért nem lesznek kisebbek a betűk nagyobb felbontáson, gondolom azért hogy lássa a Kovács Pista is!
De bocsánatot kérek ha ezzel megsértettelek, én eddig egy kék színű rangra mindig azt hittem ők azok akik mindent tudnak.
De hát senki sem lehet tökéletes. Tényleg bocsánat!
-
kdennis
aktív tag
Néha elcsodálkozok embereken...
Eddig azt hittem a felhasználónév alatti plusz jelent is valamit...
-
kdennis
aktív tag
válasz
penell1234 #4271 üzenetére
Szerintem ez egy baromság... nem tom mit van úgy mindneki oda egy negyed miliméter hézagon... ráadásul az csak a hangszórónál szokott lenni, ami ugye csak oda van ragasztva...
-
kdennis
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #4026 üzenetére
Félóra alatt is tölt az, igaz nem sokat 20-30 %-ot, de ez az aksi ezt szereti, ha használjuk és töltjük, de sose maximumra.
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
Agartner #3675 üzenetére
Na az király, akkor most már azt megvárom!
Ha meglesz 2-3 évig tuti nem veszek telefont!
Egyébként azt a feketét nem félted hogy lekopik róla a festék?Meg a mikrofontól félek, hogy valami szar lesz akkor benne a HDR helyett!
Igazából ezért adtam el a OneX-emet, mert undorító volt a mikrofonja! -
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
Walletről rendszeresen vásárolok, a Play áruházból.. simán le tudná vonni a kártyámról ha a boltba vásárolnék is...
Olyasmit olvastam hogy nem egyeztek még meg a telefon szolgáltatókkal meg a bankokkal. de már 3 éve tárgyalnak. Kicsit idegesítő hogy a barátnőm mutatja az uj PayPass kártyáját, amikor a zsebemben egy 150 ezres NFC-s telefon nem működik mert a bankok nem találták még ki hogy húzzanak le így pénzzel.Így hát csinálnak ők maguknak NFC-s PayPass kártyát, telefon szolgáltatók meg a SIM kártyába akarják ültetni. Nem tudom miért fosik a google hogy engedélyezné.. mit tudnának csinálni ellenük, beperelik? Na mindegy. Nem értek ehhez.
-
kdennis
aktív tag
Hát használni lehetne, csak tiltják, de nem értem miért. (feltört markettel lehetne)
Kipróbáltuk: Google Wallet Magyarországon -
kdennis
aktív tag
Akinek van már One-ja megnézné hogy a Google Wallet ezzel sem kompatibilis?
-
kdennis
aktív tag
Lehet már tudni valamit mikrofon ügyben? Meddig bírja a készlet? Vagy mi alapján lehet majd megkülönböztetni?
-
kdennis
aktív tag
Hát EZ elég gáz!
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2664 üzenetére
Oké.. várjuk a tesztet!
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
És ez a te véleményed... attól még nem rossz!
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2642 üzenetére
Rövidebb záridő elég nagy előny. Kevesebb a félresikerült bemozdult kép, na meg az optikai stabilizátor is biztos dolgozik.
-
kdennis
aktív tag
Szerintetek 64 gigás lesz itt Európába?
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2584 üzenetére
Itt lett volna pedig egy egész hétvégéje hogy ellenőrizze.
-
kdennis
aktív tag
És szavazni is lehet.. az eredmény is érdekes...
-
kdennis
aktív tag
Na tessék, itt nincs túlvezérelve a basszus a kocsiba. Gyönyörű tisztán veszi fel a hangot.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #2421 üzenetére
Hát pedig igen csak túl hangosan szolt a mély a gyári közép/magas-nál. Én is meghalgattam házimozin (Denon erősítő, Polkaudio SUB), és irtam hogy hallatszódnak a halkabb dolgok (közép frekvenciák),ahogy mocorog, meg ajtót nyit. Ahhoz képest halkabb a magas, úgyhogy nem a telefon szar. De mindegy... én csak megosztottam az örömöm, ha te nem hallod akkor "biztos a telefon a szar...." nem vitatkozok.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #2419 üzenetére
Mer a csávó betett egy kb 500 W-os mélynyomót a kocsiba a magasakat meg leszarta (a gyári van benne). Az halkan megy, a mély meg üvölt, de kb 60 Hz-es amit egy kis fika hangszóró nemigen bír megszólaltatni. Gyönyörűen torzítás mentesen vette fel a One és közbe lehet hallani az apró halk zajokat, mint pl a mocorgás meg a motor hangját.
-
kdennis
aktív tag
Ezt a kib k jó mikrofont akarják kiszedetni ebből a gyönyörű HTC-ből?
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2401 üzenetére
Remélem nem lesz nagyon lehúzva.
-
kdennis
aktív tag
válasz
martinkeet #2305 üzenetére
Mostmár biztos nem veszek soha Nokiát ezek után hogy ilyen szrrágók.
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2242 üzenetére
nteeb -nek a pdafanclub-on. Azt hiszem az expansys-ról még februárban és most ápr. 16-án jött meg neki.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2015 üzenetére
Egyáltalán nem sötét a második kép.. az első teljesen beégett. Automatára én sose bíztam a One X-et sem, mindig bökdösöm a kijelzőt hogy jó helyre állítsa az íriszt meg a fókuszt. Így van ez a milliós kameráknál is, nem automatázunk (szabály).
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2038 üzenetére
Egyetértek.. Vegyen akkor mást... nem kötelező One-t venni!
-
kdennis
aktív tag
Zenelejátszáskor az a karaoke dalszöveg mód hogy működik? Letölti automatikusan a szöveget, vagy saját magunknak kell srt fájlokat pakolgatni a számok mellé? Nem nagyon találtam még erről infót, csak azt látom Tube-on hogy valamikor megy a szöveg valamikor nem.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1692 üzenetére
A sötétben jól látás az előny, és a Sony-t megveri ebben, Nokiához nem hasonlítanám, mer annak egy orangután optikája van, hogy nézne ki a One olyannal?
-
kdennis
aktív tag
Igen, megnőnének a méretek rendesen ha 8 MPX lenne. Egyébként meg szerintem azért is 4 megapix mert a processzor ennyit bír jól lekezelni. Ahhoz hogy jó ZOE képeket készítsen, elég nagy sebességgel kell neki mintavételezni, és eltárolni. Lehet hülyeség, de mint láttuk már sok hozzászólásokban, nagyon szépen stabilan suhan. Hát akkor valami csak jól van benne optimalizálva, igaz a kamera kárára, de a méret és a sebesség javára. Akkor mi kellene? Hát nekem az utóbbi.
-
kdennis
aktív tag
Biztos az egyik gyárban a régebbi soft van rajta, a másikban meg egy újabb.
Nem tudom mit kell amúgy hisztizni ilyen hülyeségen. Egy hónap azt úgyis megcsinálják. Aki emiatt eladja az nem is akart HTC-t. Nem jön be az ilyen vészmadárkodás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest