Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kdennis
üzenetére
Hát, azért én ezt így nem mondanám.
Visszafogott hamupipőke? Semmiképp. De szerintem hagyjuk az összehasonlításokat, látom, hogy ez itt érzékeny pont. Én simán tudok akár 2 ugyanolyan jóból is választani, nem érzem, hogy a másikat le kellene húznom mindenáron. Mint már mondtam, én pl. az S3-ban sem találok kivetnivalót, a külsején kívül. Kár, mert így teljesen logikátlan, hogy miért kéne a One. De tetszik nagyon, ami azt mutatja, hogy nincs is igazán szüksége arra, hogy mással vetélkedjen. Nem kell, hogy jobb legyen, van annyira jó, hogy az ember nem is akarja hasonlítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 12 emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Visszafogott hamupipőke? Semmiképp. De szerintem hagyjuk az összehasonlításokat, látom, hogy ez itt érzékeny pont. Én simán tudok akár 2 ugyanolyan jóból is választani, nem érzem, hogy a másikat le kellene húznom mindenáron. Mint már mondtam, én pl. az S3-ban sem találok kivetnivalót, a külsején kívül. Kár, mert így teljesen logikátlan, hogy miért kéne a One. De tetszik nagyon, ami azt mutatja, hogy nincs is igazán szüksége arra, hogy mással vetélkedjen. Nem kell, hogy jobb legyen, van annyira jó, hogy az ember nem is akarja hasonlítgatni.