-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #24749 üzenetére
Közben találtam egy másik magyarázatot is
Ma feltettem egy másik romot amin már "csak" H betűt kapok viszont a sebességem megmaradt.
Lehet az előző rom nem értelmezett jól valamit és 4G-nek hitte azt is ami nem az
Mindettől függetlenül a voda erősen emelt a sávszélen, de a 4G-s akkufogyásom már nem valós -
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #24690 üzenetére
2011 - 2012 ben frissitették utoljára a lefedettségi térképet.
Az én kis vidéki városomban kb másfél hónapja aktiválták, 17 mb download -> ez tuti nem 3g vagy hsdpabár a fene sem tudja, soha semmiben nem lehet biztos az ember...
az tuti, hogy eddig "H" betűt irt ki és 4 mega download speed volt most meg "4G"-t ir és 17 mega -
toeki
senior tag
válasz
Ununqatrium #24350 üzenetére
hiányzol neki
-
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #24304 üzenetére
-
toeki
senior tag
válasz
kdennis #23048 üzenetére
ez, ebben a formában valószinű nettó baromság, csak az ismerős fel akart vágni. Teljesen kikapcsolt állapotban nincs toronyra csatlakozva, tehát bármilyen kommunikáció a mobillal lehetetlen...
DE. még mindig azt mondom, engem nyugodtan lehallgathat bármilyen titkosszolga, olvashatja a mailjeimet, nézheti a webkamerámat, mivel nem mozgok olyan körökben, nem foglalkozom olyan ügyekkel ami miatt félnem kellene...
Ha valakinek félnivalója van, az meg parázzon... -
toeki
senior tag
válasz
takibacsi_11 #22000 üzenetére
szerk: hopsz már megelőztek
-
toeki
senior tag
válasz
takibacsi_11 #21983 üzenetére
most is változtatható, sőt akár csoportos ikonokat is pakolhatsz oda - már ha egyről beszélünk...
-
toeki
senior tag
válasz
hermandani #21908 üzenetére
otg kábellel
de ha csak egy microsd kártyát akarsz hozzá csatolni akkor ez a legjobb megoldás :
[meenova] -
toeki
senior tag
válasz
Zirowe #21625 üzenetére
Nekem inkább úgy nézett ki mint egy normál, felhős délután amit az első képen az iso80 miatt sötétebbnek látunk, a másodikon pedig a magas iso miatt világosabbnak
A kék ég is inkább ezt támasztja alá - számomra.
Természetesen abszolút hülye vagyok a fényképezéshez, de amiket eddig olvastam, próbálgattam azokból nekem az jön le hogy ezek a képek nem tök sötétbe készültek. Mégegyszer aláhúznám : abszolút hülye vagyok a fényképezéshez !!! -
toeki
senior tag
-
toeki
senior tag
nappali fénynél nem lilul a kamerám.
éjjel vakuval szar képet csinál de nem lilul
éjjel vaku nélkül lilulaki éjjel vaku nélkül akar képet csinálni és nem szeretné ha lila lenne az töltse le a fórumra felpakolt tökfekete képeket és gondolja azt, hogy a one-nal csinálta
-
toeki
senior tag
próbálgattam sötétebb szobában, ha nem automatán fényképezek hanem iso-t, fénymérés-t és whitebalance-t állitgatom akkor nem lilul -> ebből nekem legvalószinűbb, hogy a fénymérés-t cs*szi el , úgyhogy akár lehet tényleg szoftveres hiba. Remélem ha tényleg az akkor javitják még a mi életünkbe...
-
toeki
senior tag
válasz
osztraksajt #20461 üzenetére
Amikor ment a szekér akkor sem ment annyira, hogy pár csillió euró-t arra tudjon költeni hogy megy a garifutár a prémiumkészülékedért.
Bármelyik gyártó középkategóriás telefonjának szervizelése semmivel sem jobb mint a htc-é egyébként.
Frissitésekben teljesen igazat adok neked, ha azt látom hogy törődnek a készülékkel a későbbiekben is akkor nagyobb eséllyel maradok a márkánál.A htc sokat hibázott ez igaz de ezek a vérszagra gyűlő, kommentekben fröcskölődő antiemberek mindig felboritják a lelkibékémet...
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #20447 üzenetére
óóó htc-ről is vannak hirek...
desire 400 pl most van teritéken - szinte mai modell...
öröm nézni a sok htc hater-t a hozzászólásokban (kár hogy nincs köpős smile...) -
toeki
senior tag
válasz
LUCKY78 #20041 üzenetére
" de néha már túmaccs ami itt megy a rom, meg bútlóderekröl stb... csak ezért írtan h ezekre vannak ilyen jellegü SZAKMAI topikok. "
Milyen fülest használjak-ra van topic és nem htc one függő!
Milyen programot használjak-ra van topic és nem htc one függő - erre viszont vannak kivételek, természetesen a one-specifikus programokról itt kell kérdezni!
Milyen romot használjak-ra EZ a szakmai topic mivel csak és kizárólag htc one függő!Értem én hogy leirod a véleményed és ezentúl nem reagálsz semmi ezzel kapcsolatosra - igazi profi hozzáállás
-
toeki
senior tag
válasz
pixelmester. #19984 üzenetére
"csak hát a ROM az egy hardvernek a neve, amiről ők beszélnek (operációs rendszer) az pedig szoftver..."
Ez valaha igy volt de az utóbbi években bizony beépült a 'köz'nyelvbe a rom-nak egy olyan értelmezése is amit itt használunk. meg mondjuk xda-n. meg mondjuk bárhol a világon.
más: a ki milyen videólejátszó, zenekeverő, mérgesmadarak programot használ az pont nem HTCONE specifikus ezért szerintem kiköpött offtopic téma
lucky78: "A topik szakmai része meg ok-s csak néha sokk és nem mindenki érti aki itt a one-t használja.mivel szerintem úgy jó ahogy one. "
Hát könyörgöm ezért van a fórum, hogy ha valaki nem ért valamit az kérdezhet
-
toeki
senior tag
Tegnap óta játszom a walking dead-del a one-on.
Marha nagy élmény és tökéletes lett az irányitás is (bár sok mindent nem kell benne irányitani)
-
toeki
senior tag
válasz
Avicularia #19331 üzenetére
gyári romokkal kimélő módban tölt, ami bizony nem valami gyors viszont tovább él majd az akksid
-
toeki
senior tag
válasz
NandorHUN #18908 üzenetére
a wakelock-nak vannak kiváltóokai amit elvileg a gsam ki is tud listázni.
ha azokat a programokat tiltod vagy uninstall akkor nem fogja ébresztgetni a tel-t.(kivéve ha gugli szolgáltatás, de akkor is tudni fogod mi a fene fogyaszt)szerk: most nézem nálam ma 18 perc wakelock volt 0% fogyasztással
szerk2: a fent leirtak lehet csak a gsam pro-ra vonatkoznak -
toeki
senior tag
válasz
spawn21 #18860 üzenetére
hálózati korlátozás feloldása cimszó alatt:
[díjszabás 2013. december 1. napjától ] -
toeki
senior tag
ma nyomkodtam
-kolléga bemutatta milyen gyorsan indulnak rajta az appok - mellé tettük a one-t, ugyanolyan gyorsan indultak
-kolléga bemutatta milyen egyszerűen ki lehet lövöldözni egy ujjmozdulattal a futó app-okat - mellé tettük a one-t és láss csodát ugyanez a sense megoldása iskis kijelző -zárt rendszer - nem győzött meg, de azért sokkal jobb mint egy samu...
-
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #18709 üzenetére
ott amelyik gyárban gyártották...
nem szolgáltatófüggő, hogy a htc melyik gyárból küldi a készüléket.
az enyém pl taiwani -
toeki
senior tag
viszont az [androidnow]-t mindenki dicséri a topic-ban és hasit is lefelé, úgyhogy inkább ezt flash-elem.
-
toeki
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17852 üzenetére
a 100k körül és az újonnan nem igazán férnek össze egy mondatban
-
toeki
senior tag
válasz
daninet #17833 üzenetére
Amerre most halad a világ, a htc féle garivesztős bootloader nyitás is csodaszámba fog menni.
Én egyébként a bátrabbak közé tartozom, ha bármilyen garanciális problémám lenne engem nem tudnának lerázni egy "helyi" garanciaértelmezéssel. Tudom mit irtam alá, és mit fogadtam el a htcdev-es bootloadernyitással és abban bizony csak az ezzel(a nyitással) összefüggő gariprobléma a probléma, minden más azonnal javitandó.
A htc anyagi helyzetét látva én hamarabb mennék bele akár egy perbe is mint ők... -
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #17726 üzenetére
+1
-
toeki
senior tag
Én ebből kicsit mást szűrtem le.
A HTC kikapcsolja az energiatakarékos módot és a cpu-t max órajelen használja - vagyis a felhasználó által tweakelés nélkül elérhető maximális teljesitményen tesztel.
A samsung felskálázza a gpu órajelét egy olyan értékre amit a felhasználó alapból nem használhat.
Szerintem van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Open Broadcaster Software OBS
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest