-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #22122 üzenetére
Akkor csak engem nem érdekel.
A 13 évesek "nyomatják" ezt a telefon hangszóróján való zenehallgatásra. De komolyan -
spawn21
veterán
-
spawn21
veterán
válasz
takibacsi_11 #21983 üzenetére
Hogyan csináltad, hogy nem megy? Vagy nem is próbáltad?
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #21818 üzenetére
Sajnos már ez az oldal, már nem az az oldal........
-
spawn21
veterán
válasz
Valkűr #21436 üzenetére
Ki az aki maxon hallgatja?
Szerintem velem baj van, annyira nem érdekel már hogy mit hoz egy rendszerfrissítés.
Minden napi használatban tökéletesen teljesít, ez a lényeg. Ha csörög hallomÉszrevétel. Este 50%-al raktam le, reggel 45-ön volt. Igaz a netet kilőttem
Levente17:van értelme a flashnek? Szerintem nem sok.
-
spawn21
veterán
válasz
Nightfall75 #21354 üzenetére
Szerintem csak kiforratlan lett a kamera, de maga az ötlet nem rossz. Biztos jobb lesz az új modellben.
Tehát semmilyen frissítés nem javîtja a liluláat, ez az én véleményem. Mondjuk nekem ez is elég, amit ez tud -
spawn21
veterán
Észrevételek:
Aksi jobb, mondjuk engem eddig sem zavart ha lemerült egy nap alatt. De tegnap óta, még mindig 49 %van.
Sokkal gördülékenyebb. Nagyon meg vagyok elégedve. -
spawn21
veterán
Érezhetően gyorsabb. Minimális változás .
De nem is vártam semmi extrát . Még mindíg jo -
spawn21
veterán
válasz
Jinx L. Joke #21004 üzenetére
Használd a keresőt és nem kell mindet végig böngészni. Kb 50 hsz-el ezelőtt lett kitárgyalva.
Felmelegszik a kamera, és akkor lilul.
Garanciában cserélik. -
spawn21
veterán
Jézus! Mit sírtok? Mert 300 mega?Azt kapjuk amit mindenki más.
Ha nem elég akkor ne tegyétek fel. Ha jobban belegondoltok, egy kezdeteken meg tudjatok számolni az újításokat 4.3 es 4.4 között.Mumk1: 4.4.2
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #20872 üzenetére
Igazából nem tudom, tudtam.
Vagy csak elfelejtettem -
spawn21
veterán
válasz
migabi24 #20852 üzenetére
Az ilyen csírák miatt nehéz ezen az oldalon üzletelni.
De! Pl én elcseréltem az szinte alig használt S4-em a One-ra.Csak rang vagy számla fejében mennék itt bele bármilyen üzletbe is. Ja, a csere lassan 1 éve volt.
blt.62: ez volt a minimum. Nekem is volt ilyen gondom, nagyon régen. Amikor itt kezdtem. kis suhanc pöcs volt, szépen kézen fogva hazavittem, és a szülőkkel lerendeztem
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #20727 üzenetére
Nekem van beatsem
Megalkudjunk? Vagy van egy monster purity prom is. Mond melyik kellene -
spawn21
veterán
[link]
ez bizony jó lenne -
spawn21
veterán
Bárki, bármilyen telefont vesz, kompromisszumot kell kötnie bizonyos dolgokban.
Próbálok listába rakni, nem elfogultan. A hátam mögött elég sok tapasztalat van. Szóval, ezt úgy próbálom leírni, ami szerinte mínusz. Csak is a mínusz.HTC: 1 kamera (ha van némi sütnivalód, és értesz a beállításokhoz tudod használni )
2 illesztés, de ha vészes cserélikLg csúnya kezelőfelület (és itt nem érdekel, hogy launchert teszek rá,és kész)
minőségileg kifogásolható ház. Hajlamos a kamera körüli burkolat kattogni, és benyomható
bugos rendszer (volt ilyen telefonom, ezért írok ilyet)
kijelző kalibráció. Olykor máshol érzékelt
lg support -
spawn21
veterán
válasz
osztraksajt #20461 üzenetére
Ez igy van.
De csak tanultak a régi időkből -
spawn21
veterán
válasz
Smidti #19847 üzenetére
Ez szerintem csak a szervizesen mülik. Meg azon is, ahogyan odamész.
Pl: vettem egy iphone 5gyári bőr tokot a t-nél. Szép világos barna színben. Kb 2 hét után brutálisan elment a színe, mintha valami gagyi termék lenne. Mivel nagyon messze voltam magyartól, fórum és kérdések özöne...
Majd válaszok: hogy gondolom, hogy ezt kicseréltetem, hiszen a bőr ilyen. Vagy már én is próbáltam, nem cserélik. Stb... A kedvencem, ezt csak érdeksség képpen ( akinek appleje van, 10 ezer ft nem oszt nem szoroz
)
A lényeg. Be,entem, majd a fiatalembernek mondom: ez nem kicsit elszomorító, hogy kiad az e,ber egy gyári termékért 12 ezer ft-ot, nagyon kevés elvárással. Majd ilyen módon tönkre megy. Ha hónapokról beszélnénk, akkor csendben is lennék. Bla bla bla. A vége, hogy kaptam egy bontatlant.
Ne hagyd magad. Ha látszik a hiba, csinálják csak meg
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #19701 üzenetére
Kitetoválom ha én is kapok újat
-
spawn21
veterán
Én is beadnám, de félek, hogy valamit csinálnak vele. Karcok, rossz illesztés....
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #19628 üzenetére
Nekem is voltak hasonló gondok
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #19615 üzenetére
Volt alkalmam megnyomkodni. Nagyon jó, igaz nem adja ezt a feelinget.
Na majd ha rám szakad a bank, veszek mindből egyet.
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #19613 üzenetére
Ja ja, lehet veszek még egyet, és nem bontom ki csak ha ez megadta magát
Mondjuk a z1 szép
-
spawn21
veterán
válasz
ndavey #19421 üzenetére
Nekem ezek vannak fent
Whatsapp, viber,eng-hun dictionary, power amp, go weather ex, mx player, solid explorer, pure calendar, granny smith,swox classic tts,
Ezek szinte mind használják a cpu-t, netet. Mégsem szar az aksim, vagy szaggat a telefon. Ja,és e mellett persze külön widgetek, amik nem gyárik. Szóval lehet, hogy hibás a telefon, vagy user error. (Tudom, nem kedves szó, de lehet, hogy valami beragad. )
-
spawn21
veterán
válasz
SimonYana #19413 üzenetére
Nekem simán elmegy egy napot, pedig netezek, telefonálok, napi 2-3 órát. Stb...
Ndavey: na az volna legnagyobb hiba. Honnan szedi bárki is, hogy kell vírusírtó? Ne tegyél fel, fekete programot. Ha belaggol, valami fogja a vasat, vag zabálja a memóriát. Nekem soha nem akadt átványosan, vagy lassult volna be. Pedig akad pár program rajta. Widgetek is vannak bőven kirakva.
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18907 üzenetére
Ilyen jól nyomtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest