- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13809 üzenetére
Szerintem hatalmas a különbség. Azért ne hasonlítsunk már össze egy lézeres CNC-vel 1db tömbből kimart alu házat egy polikarbonáttal.
Az első és legfontosabb a kézbevétel, hiszen bármit csinálsz vele megfogod, és ez a minőségérzet nagyon nem mindegy. S4 játék telefon lesz mellette.
(#13807) Loboda
Megnéztem a linket, de én csak radio letöltést nem látok.
Melyik kell nekem?
-
zack
nagyúr
válasz
Loboda #13802 üzenetére
Tweakelhető rendesen? Radio-t nem cseréltem. Melyik a legújabb?
(#13804) migabi24
LG szigorúan veszi a nyitott bootloadert. Talán a legszigorúbban a Sony mellett. És valahogy egyik LG sem a romolhatóság bajnoka. Alig szokott lenni főzött. Mellé pedig iszonyat drága lesz. Engem ezért nem mozgat a G2.
-
zack
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13798 üzenetére
Szerintem sosem lesz annyira smooth egy S4 mint a One. Ebben 100% biztos vagyok. Jól példázza ezt az az optimalizáltság, amivel csak a One rendelkezik jelenleg Androidos vonalon.
Azt kalkuláld be, hogy magyar prémium garival nem lesz olcsóbb az S4. A hátlapja engem kifejezetten idegesített, hiszen ha használod, akkor megfogod, és mivel a hátlap polikarbonát, az meg recsegni fog, mert ugye az sem patent. Note2, S4-nek is gyengéje volt nálam. És ezt nem is fogják gariban cserélni, mert ez "ilyen". -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Elkiabáltam a AHD 21.0-et...
Nincs mobilnet. Csak ugye eddig WiFi-ről ment, ma kellett volna mobilnet, de nincs.
Most akkor jön a TrickDroid.
-
zack
nagyúr
Android Revolution HD 21.0 nagyon jónak tűnik.
Utoljára akkor volt fent, amikor az Xposed kiegészítők között alig volt opcionális választás. Nem volt átlátszó status bar lehetőség, és szinte semmi tweak nem volt elérhető. Most meg elfáradok a görgetésben és szinte mindenre rávehető.
-
zack
nagyúr
i5S-re szerintem idén senki se várjon...
És a ráadás...az_ios_7-et_futtato_keszulekeken_jelszovedelem_ellenere_teljes_hozzaferest_lehet_szerezni_a_fotoalbumban
Jól indul.
-
zack
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13764 üzenetére
S4-ről jöttem. Szűrd ki a hsz-eimet itt, fogsz találni az elején összehasonlításokat. Globálisan jobb telefon a One a mindennapokban, de ha a fényképező érzékeny pontod, abban azért jobb az S4. Másban nem. Ezzel nem azt mondom, hogy gyenge a One fényképező része, csak az S4-é jobb. One jobban optimalizáltabb, azonos hardverrel kisebb proci órajelen többet dob benchmarkok alatt mint az S4, és ezt az erőt érzed a mindennapokban. Vaj sima. Nincs lag, nincs anomália.
Ha a főzött romok érdekelnek, célszerű 1.44 Hboot verzióst vadászni az S-OFF miatt. Sokkal jobb telefon, mint az S4. S4-et 2 hónapig nyúztam, a One-t 2-2,5 hónapja nyúzom.
Torrente kolléga is velem együtt jött szinte, és ő is S4-ről. Tudomásom szerint ő is hasonlóképpen vélekedik a két telefont összevetve.Ma jött egy ajánlatom, hogy megkönyörülne rajtam az egyik fórumtag, és gyorsan 110k-ért átveszi a One-t, azonnal hiszen nekem is ez az érdekem.
-
zack
nagyúr
Újabb képek, amik már érdekesebbek a Max-ról...[link]
Az egyik képen tisztán látszik, hogy a hátlap le van véve, és alatta van a SIM foglalat. Gondolom akkor az aksi is cserélhető lesz házilag. Jó cucc lesz ez a Max.
Az birizgálja a fantáziámat, hogy 5,5 colos a G Pro, és én a Note2-es időszakból szerettem ezt a méretet, ráadásul az egyik legszebb képet adó IPS panel van benne. Root az lenne rá, csak a stock kinézetet kellene megszoknom, ami abszolút nem ronda. Cerka nincs, de ujjal kezelhető a jegyzet funkció. Fasz tudja. Lehet be kellene vállalnom.
A sima G is nagyon jó lett, tehát mellélőni nem fogok, csak a romolásról kellene lemondanom. Szoftver terén is legalább annyira pattogós és sima, mint a One.
One-om 3,5 hónapos, és nem kellene ráfizetnem egy új G Pro-ra, sőt...Még maradna is a zsebemben. -
zack
nagyúr
Lehet le is veszem az apróból a One-t. Erre a G Pro-ra nincs semmi főzött. Hihetetlen.
Stock rendszerrel nem biztos hogy sokáig húznám. Ahogy néztem, a topikja is eléggé halott.
Más meg nincs amit 1080p-ben kipróbálnék, illetve a Z Ultra-t talán, de túl nagy telefonnak. Note3, G2, One Max olyan áron fog nyitni, hogy nekem nem fogja megérni a csere. A jobb kamera, és a kicsit erősebb hardver nekem karcsú ahhoz képest, hogy a One-ra rá kellene tolnom legalább 70-80k-t. -
zack
nagyúr
HD Revolution-t rá lehet bírni az átlátszó status bar-ra?
-
zack
nagyúr
Azt tudja valaki mit lehet tenni, ha automatikusan a ROM letöltött egy új 4.3-as system update-et, és nem akarom telepíteni? Folyamatosan az értesítési sávban tanyázik, és nem tudom kilőni. Telepítéshez csak rá kell nyomni, csak azt nem tudom, hogy a Excelsus One akar frissülni, vagy van e bármi rizikó abban, ha telepítem az S-OFF-ra nézve illetve a Hboot-ra nézve.
-
-
zack
nagyúr
Nem biztos hogy csatlakozó lesz az. Lehet hogy gombok.
Bár az oldalán megmaradtak az alap One gombok, szóval ha esetleg gombok is, ötletem sincs, mit kapcsolhat, ha pedig csatlakozó, vajon miért oda, és mihez lehet majd csatlakoztatni? Az is lehet hogy azért lesz baromi drága, mert tényleg újdonságot villant, amit a többiek nem.
-
zack
nagyúr
És mire ez megjelenik nálunk is, addigra lesz 40k előnye a Z Ultra-nak. Persze aki tepsire vágyik. Egy dolog mentené meg őket, ha az árát a többi alá lőnék be. Mert valljuk be, a Note 3 erős kihívó minden vetélytársnak. De az LG G2 is 180k környékén fog nyitni...És mint tudjuk az LG 1-2 hónap múlva be fog nézni 150k környékére, és szerintem a Note 3 is 2014 Q1-ben.
-
zack
nagyúr
Tévedtem. Unofficial.
De eddig nem publikáltak hülyeséget...Kétlem hogy ez pont az lenne.
Ezt a linket is ők publikálták [link]
-
zack
nagyúr
Felmész a fb-ra, és bejelölöd...
Nincs mit linkelni, nem cikk. Lehet csak tesztelik a népet, de az eddigi hsz-ek alapján mindenkinek túl drága...Ha tényleg ennyi lesz, bele is dőlhetnek a már kiásott sírjukba, mert a kutyának se fog ennyiért kelleni. Note3 se lesz ennyi.
-
zack
nagyúr
Kínában 816$ áron debütál a One Max. Ha ezt eurosítjuk, mert minden dollárban megadott ár mire ideér euro-ban értendő akkor ez 240e lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #13577 üzenetére
S-OFF nem kizáró ok, hogy gyári ROM-ot használj. Vagy próbálj ki egy másik ROM-ot, vagy tegyél fel egy gyárit, és a Tasker-t ne tedd fel. Leírtam korábban, hogy nálam a Tasker az egész romot hazavágta, amíg fent volt. Azt hiszem még reagáltál is rá.
Leszedted? Megnézted nélküle?
-
zack
nagyúr
A T csak átvevőhely, ott nem javítják. Leadod, és tovább küldik a HTC-nek. Tök mindegy hol adod le, ők csak eljuttatják a HTC-hez.
(#13468) NandorHUN
Leginkább semelyiket.
Kajázz az árából egy jó nagyot, jobban jársz.
A fóliáknál is megfigyelhető az, ami a fix tokoknál. A fólia vastagságából adódóan is fogja a port és szennyeződést a kijelző pereménél. Egy ideig takarítható, de eljön az az idő környezettől függően, hogy ronda lesz, kirívó esetekben pedig árthat is a kijelző védelmének, amit fólia nélkül ragyogóan tisztán, és pormenetesen lehet tartani.
A lilulás nálam sosem jelentkezett, pedig 4.1.2, 4.2.2, és 4.3 is használtam. Elképzelhető, hogy bár minden One egyforma, a kameramodulban vannak illetve lehetnek eltérések. Ezek esetleg lilulhatnak, míg másoknak semmi baja egyik Androidos verzió alatt se. Ha szoftveres,akkor az van amit fentebb írtam, kicsit másabbak a modulok, és másként reagálnak. Ha viszont nem lesz javulás, akkor egyértelműen hardveres a hiba. Én egyébként ez utóbbit valószínűsítem. Az is lehet, hogy mind a két eset jelen van, és ezek keverednek. Kiderül.
-
zack
nagyúr
válasz
Zirowe #13410 üzenetére
Félreolvastam...
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.
El kell gondolkodni mikor és mivel adod be, mert 30 nap környéke mire visszakapod, és ha nem volt jogos, akkor még értelme sem volt.
Az enyém tuti cserélve lesz, de még én is várok vele. 1 pixel hibám van, ami lényegében észrevehetetlen helyen van, illetve a keret is meg van kopva 1mm-en. Ha jövő ilyenkor adom be, még akkor sem leszek semmiről lekésve, és a felhasználói élményben, használatban, és esztétikailag jelenleg nem okoz gondot.(#13412) Edenyke
Ha kopott, akkor lehet maguktól cserélni fogják itt is. Ez csak hozzáállás kérdése. De erre szerintem apellálni nem lehet.
-
zack
nagyúr
válasz
gergobox #13409 üzenetére
Passz. Ezekben a szerviz dönt. Ilyen kopásokra mondjuk simán ráfoghatják, hogy természetes kopás. Nekem 3 hónapos, de semmi ilyen gond nincs, viszont folyamatosan tokban hurcolom ha elmegyek valahova. Ha kereten levő festék lenne megkopva, az más. Ott nem tud megkopni használatból eredően, ezt ők is tudják, és azt is, hogy a fekete példányoknak ez típus hibája. A Beats logó viszont simán lehet zsebkopástól, tehát akár az is lehet hogy visszadobják, hogy nem jogos a kérelem. Várj vele, és ha megkopik máshol, ezt hozzáteheted, hogy a Beats logó is megkopott. Csak ezért én nem adnám be.
(#13410) Edenyke
Nincs tapasztalatom. Gondolom szituáció válogatja. A legnehezebben szerelhető telefon, de kizártnak tartom az indokolatlan készülék cseréket, csak azért mert nehezen szerelhető. Ha a kijelzőt + házat kell cserélni, lehet arra azt mondják, nem szenvednek vele, és újat adnak, de csak egy kijelző, vagy egyéb más alkatrész miatt kétlem.
-
zack
nagyúr
Egy kapcsolódó cikk...nem-kell-elajulni-a-64-bites-iphone-tol
Az olcsóbbik 5C modell megjelenésével pedig elég nagy öngólt lőtt az Apple, mert egyrészt az i5-öt jóval olcsóbban fogják kiárulni, ami szerintem sokkal jobb vétel lesz, másrészt az 5C 30k-val lesz csak olcsóbb mint az 5S, ami ezen a szinten elég apró különbség, és kétlem, hogy bárki 5C-t választaná hogy maradjon egy kis "aprópénz" a zsebében.
-
zack
nagyúr
Karcsú lett az 5S.
Ezzel nem fognak eladási rekordokat döntögetni. Nem véletlen, hogy bejelentés után esni kezdett a részvény. Egyszerűen nem fér bele (már) ami évekig belefért, hogy minden 2. évben jön csak a nagy durranás, a köztes években meg ráncfelvarrás. Android vonalon, de még talán WP vonal is lelépi innovációban az Apple-t. 1 éves intervallumban is, 2 év viszonylatban viszont le is körözi... Ez az évekig működő koncepció már nem fér bele 2013-ban. De igazából az i4 után már elkezdődött a leszakadás...
-
zack
nagyúr
Én rá se szoktam One-nál.
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.
Találtam pakolás közben elfekvőben egy MHL kábelt az egyik dobozom mélyén, mert használni eddig még nem tudtam egyik Samu telefonommal se, és ha már a kezem ügyébe került, kipróbáltam One-nal. Jelentem tökéletes!
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.
Tehát amíg a Samu-hoz a kommersz MHL kábelek nem jók, addig One-hoz tökéletesek. Samu-hoz is van, de az specifikus és jóval drágább. -
zack
nagyúr
Nem muszáj. S-OFF megvan? Vagy gyári? Ha gyári 4.2.2 akkor szinte mindegy, mert arra sincs még S-OFF. Ha ez a része nem érdekel akkor vesztenivalód nem lesz. Nem a 4.3 lesz a nagy durranás, hanem majd az 5.0 ami még valószínű nem készült el, ezért lett a 4.4 "B" tervként.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13327 üzenetére
Főleg ha a lekapcsolt kijelzőt nézed! Annál nincs gyönyörűbb.
És váratlanul bedobom a közhelyes dolgokat, ahogy az ilyenkor szokás...Nem csak a kijelző megy, a bitcoin is, napi 8 órát, és úgy lett ennyi. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #13323 üzenetére
Nekem összefosta magát One-on. Az egész ROM meghülyült tőle (akkor még valamelyik Sense romot használtam).
Pedig csak a Wifi on/off dolgot állítottam be hogy ha látja a saját hálózatomat kapcsoljon be, távozásnál pedig ki. Le kellett törölnöm a progit, mert használhatatlan lett a telefon.
(#13323) NandorHUN
Én mindig toolkit alól frissítem a TWRP-t, ahogy írod. Annyi, hogy a friss TWRP-t bemásolom a toolkit megfelelő mappájába.
-
zack
nagyúr
Infó
Amióta fent van a GE 4.3-as ROM azóta a Gsam átlagos akkuidőre 36 órát ír.
-
zack
nagyúr
Mekkora pleff lenne ha nem tudnák megoldani 4.2.2-től az S-OFF-ot.
Azért már eltelt lassan 3 hónap...És még mindig nincs megoldása.
Már pedig ha nem lesz megoldás, az a garanciális ügymenetre is ki fog hatni. Én is azért várok, mert ebben a HTC dev-es nyitásban nem bízok. Annak van szerencséje, akinek olyan baja van mint nekem, és ettől még használható a telefon. Akinek viszont kihat a működésre, az beszopja a garit, amíg nincs S-OFF.
-
zack
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13149 üzenetére
Keret? Ha igen, matt körömlakk vékonyan.
(#13146) Xaels
Ennyit tudok én is. Specifikációkat én sem találtam, csak a Wolfsonokról.
-
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #13139 üzenetére
Szupi!
(#13140) Xaels
DAC típus?
-
zack
nagyúr
válasz
Nuada herceg #13030 üzenetére
Google Edition mindig is többet dobott. S4-en is.
-
zack
nagyúr
Most lehet kötni az ebet a karóhoz, de én általánosságban írtam, te meg azon lovagolsz, hogy sikerült találnod ellenpéldát, ami cáfol engem.
Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.
Meg aztán nem is ez volt a lényege az irományomnak amibe kapaszkodsz... "64 Ohm és felette" ami a lényegi része volt, ehhez képest te belekapaszkodtál az első mondatba, aminek a folytatásából kiderül, mire gondolok (64 Ohm és felette). Az, hogy te találtál komoly fejest 40 Ohm környékén, nem tudom mit igazol, mert egyrészt nem ez az általános a fejesek között, másrészt nem mond ellent annak, amit írtam.Mindenki:
Ennyit a Key Lime Pie-ról...Itt a 4.4 Kit Kat!
[link]
-
-
zack
nagyúr
Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Azért összehasonlítanám milyen mélyeket tol ki magából egy asztali erősítővel, és a telefonnal.
Gyanítom zongorázni lehetne a különbséget dinamikában. Fejeseket nem erre találták ki, és a telefonokat se. Az, hogy használható, az egy dolog, de kétlem, hogy egy 100k fejes kihasználható One-nal.
-
zack
nagyúr
Szerintem egyik telefon sem fog tudni meghajtani egy komolyabb fejest. Ezért téma inkább a füles telefonos topikokban. 64 Ohm felett már necces, és nem egy fejes van e felett. Ezeket a telefonokat nem erre tervezték.
Egyébként a One fülese a telefonhoz csomagolt fülesek között nagyon jó. A többség ennél jóval kakibb. -
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12807 üzenetére
Egyébként az enyémen nincs fólia, 2,5 hónapos, és karcmentes.
Kicsit túlmisztifikáljátok ezt a karcosodást, és többet buktok a felhasználói élményből, mint amennyit nyertek a fólia védelmével. -
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12789 üzenetére
Nem álltál hozzá túl profin...
Gumikesztyű, kétoldalas ragasztócsík elengedhetetlen feltétele, ha normálisan akarod feltenni. -
zack
nagyúr
Aki GE romot akar kipróbálni, és nem akar csalódni, az nyugodtan felteheti a Excelsus One 6.0.0-át.
Úgy tudnám összefoglalni, hogy (már) semmi hátrányát nem érzem a Sense romokkal szemben, ellenben még pörgősebb a működése. Egyelőre még csak az előnyeit tapasztalom, de a kamera részt tesztelni fogom még. -
zack
nagyúr
Köszi. Ennek a telepítőjében is van, mert custom kerneles, csak eddig mást választottam.
Mindjárt újrarakom. logo2menu-vel. Lényegében ilyenkor a menü gomb a HTC felirat lesz?(#12642) ForRedGlory
Mi valahogy mindig egy topikban kötünk ki.
De mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy One tulaj vagy, amikor elcseréltem.
-
zack
nagyúr
Google Edition rommal van egy kis gondom.
Nem tudjátok hogy tudnám előcsalogatni a beállításokat pl Facebook app-nál? Nem találom a home gomb beállítást a GE romban, amivel a hosszú home gomb nyomást tudnám állítani. Így hiába nyomom, a google kereső jön be. Az alkalmazásban meg nincs 3 dot bar, így nem tudom elérni a beállításokat...Ilyenkor mi van?
-
zack
nagyúr
Nálam ebben a ROM-ban semmi sem működik ami miatt feltettem.
Pöcsöm kivan. Nem is tudom hányszor futottam már ezekkel a GE romokkal zsákutcába.
Pedig a features list nagyon impresszív lenne, ha működne.
-
zack
nagyúr
válasz
k.soma #12566 üzenetére
Bár ha igazán stabil rendszert akarsz, akkor full wipe-ot célszerű csinálni. Abban a szerencsés és kivételes helyzetben vagyunk, hogy nem kell szükségszerűen romokat cserélgetnünk, mert az összes rom stabil, és jó, amit egyik konkurens cég sem mondhat el magáról. Tehát 1-1 rom felrakása után nem szükséges mindig az újabb verzió felrakása, csak ha az tényleg olyan módosításokat tartalmaz, ami miatt érdemes lehet.
-
zack
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #12511 üzenetére
Van aki vitrinben tárolja, és van aki okostelefonként használja. Itt a topikban inkább ez utóbbi a gyakori, de 1-2 kivétel azért mindig akad.
(#12512) Kokufuu1986
Még nem tettem fel. Nem tudok róla mondani semmit.
-
zack
nagyúr
válasz
Kokufuu1986 #12500 üzenetére
Ahogy olvasom, megoldódott.
Mi a gond a radio-val?
-
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest