- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
NandorHUN #25236 üzenetére
Sajna ezek az emberek tudják mit kell mondani.A magyar jog ismer egy olyat ,hogy önhiba. Másik dolog ami szintén gyakori ezek az emberek többet nem igen megtalálhatóak akik ilyennel foglalkoznak. Papirt mindenképpen irni kellett volna mert akkor pici esély még lenne ,ha valós adatokat adnak meg.De igy az esély 1:100 hoz.
-
csacsi67
addikt
Jo jo ez az M8 de az i5s -hez van mit fejlödni még gyorsaságba [link] .
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #24546 üzenetére
Ez szivás .Én egyszer jártam igy amikor rossz paranccsal zártam vissza a bootloadert .Nem nyitotta a bin 100 x probáltam.Az volt a szerencsém ,hogy vissza tudtam menni gyári stockra .Fél nap melo vele Lobi meg nteeb segitségével.Mikor vissza raktam a gyári ruu-t egyböl nyitotta.
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #24450 üzenetére
Tipikus fehér mini hiba nagy Onén még ilyet nem láttam. Gari.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Graphics #23678 üzenetére
Csak, hogy én kapásból a korábbi Vodafone-os kártyámmal próbálkoztam, amely fel is csatlakozott a hálózatra, csak éppen nem lehetett hívást kezdeményezni, fogadni. Tehát le van tiltva. Ettől még igaz, biztosan, amit írtál. Habár kétségeim vannak afelől, hogy a boltosok kockáztatnak egy hálózati tiltást, és megvesznek mindenféle telefont, amelyre hűségnyilatkozatos előfizetés van. Persze ez csak annak fényében lehetne tudni, hogy ha tudnánk konkrétan, hogy ha nem fizetem a számlát, akkor csak az adott szolgáltató tiltja le a készüléket, vagy mindegyik. Ha csak az adott, akkor valóban függetlenítik, és megmondják, hogy csak pl. T-Mobile hálózatba lehet használni. Valamint az embereknek sem érdeke eladni a frissen vásárolt új készüléküket olyan olcsón, mint ahogyan egy bolt beveszi. Bár biztosan vannak, akiknek nagyon kell a pénz, és nem érdekli őket. Szerintem ezek inkább mind csempész telefonok lehetnek. Az előző HOX-omat pl. Vietnam régióra gyártották, mégis itt kötött ki Budapesten, valahogy
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #23724 üzenetére
linkeld a hirdetést pár kérdést felteszünk neki.
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23653 üzenetére
Inditsd ujra
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23651 üzenetére
Tehát akkor wipe menü a recoveryn belül és huzd el a csuszkát hogy swipe to factory reset .
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23647 üzenetére
Inkább ott ne nyomj semmit csak a rebbotra .Valamit nem jól csináltál .Tovább mentél az már a recovery menü.
A reebot után meg a systemre.Igy kell kinézni [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23643 üzenetére
Legjobb ha a gyors inditást kikapcsolod az akksi ikonnál majd kikapcsolod a telefont .Utánna bejkapcsoló gomb hangerö le egyszerre be lép a bootloader m odba és ott lesz a factory reset arra a hangerö gombabbal rá navigálsz majd bekapcs gombot megnyomod.
Beállitásik ki/be akksi az ikonja itt kapcsold ki.
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23641 üzenetére
Factory reset. A google playra sem enged belépni?
-
csacsi67
addikt
válasz
Pandimakaay #23621 üzenetére
valami alkalmazás hiba más készüléken is jelen van nem csak ezen.majd lesz rá megoldás.
-
csacsi67
addikt
válasz
Graphics #23609 üzenetére
"Csak, hogy én kapásból a korábbi Vodafone-os kártyámmal próbálkoztam, amely fel is csatlakozott a hálózatra, csak éppen nem lehetett hívást kezdeményezni, fogadni. Tehát le van tiltva. Ettől még igaz, biztosan, amit írtál. Habár kétségeim vannak afelől, hogy a boltosok kockáztatnak egy hálózati tiltást, és megvesznek mindenféle telefont, amelyre hűségnyilatkozatos előfizetés van "
Ez egy másik forumról hasonló eset.De le lesz tiltva idövel mind 3 szolgáltatónál.
-
csacsi67
addikt
válasz
markyy18 #23496 üzenetére
Ennél a készüléknél emailben történt a lekérés .De elötte telefonon is le lett kérve ,majd utánna irásba. Én megfogattam többet nem kérem le .
Ha kiderül valaki hogy mokolt cuccot ad el rendezem más modszerekkel.A minim ugy át ment s-off -al a cserén mint a szél. Egyértelmü tömeges gyártási hiba miatt lett gariztatva, olyan mint az Oneban a kamera hiba csak itt más a hiba.
-
csacsi67
addikt
válasz
markyy18 #23493 üzenetére
De mutatok neked ilyet is .. Azért nem annyira rendes.
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az Ön által megadott IMEI szám az alábbi készülékhez tartozik:
HTC ONE
Gyártás napja: 2013/05/23
Sorozatszáma: FA35MW902949
Bootloader kinyitva: IGEN
Szervizben járt már: IGEN ( 2 alkalom, 2013 augusztusban, mind a két alkalommal ROM Frissítés történt )A készülék NEM garanciális a kinyitott rendszerindító miatt, a telefon szoftvere két alkalommal lett módosítva, 2013. augusztus 27.-én, és 2013. szeptember 16.-án.
Ha problémája megoldódott és nincs több kérdése kérem zárja le ezt a jegyet.
Köszönjük hogy a HTC-t választotta, további kellemes napot!
-
csacsi67
addikt
válasz
stophunter2 #23295 üzenetére
Külön app kell ,van is ilyen de a nevét nem tudom . Szerintem root nélkül nem fog menni.
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #23257 üzenetére
A 4..4.2 frissitésel firssült a chrome is .
-
csacsi67
addikt
Az meg ha okos nem visz magával telefont.
kdennis Szerinted az ujjlenyomat olvasót miért rakják bele a telefonokba . Az az igazi 100 % hogy kihasználja a telefont és ki mikor hol van.Nem a kártya ami benne van. Nagyon sok mindent meglehet igy tudni egy egyénröl Sokan nem is gondolnak bele.
-
csacsi67
addikt
Itt egy leirás a gariról mint irtam is már s-off-olt rootolt készüléket adtam be , igaz a készülék HTC mini , gyártási hiba áll fen a készülékeknél simán cserélték egy ujra nem foglalkoztak semmivel. [link]
Hasonló eset mint a kamera lilulás csak itt a készülékház reped tömegével.
-
csacsi67
addikt
válasz
hermandani #22824 üzenetére
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22596 üzenetére
echo -ne "HTCU" | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
De itt van :[link]
BOOT INTO FASTBOOT
2."FASTBOOT OEM ERASECONFIG"
3."FASTBOOT OEM WRITESECUREFLAG 0"
5."FASTBOOT OEM rebootRUU"
6."FASTBOOT FLASH ZIP FIRMWARE.ZIP"
7."FASTBOOT OEM WRITESECUREFLAG 0"
8."FASTBOOT REBOOT"
"THIS UPDATE REPORTS YOUR BOOTLOADER AS FACTORY LOCKED (BUT IS INFACT UNLOCKED)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest