- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
De bazz, hogy ennyire ne tudjon senki semmit... Facebookon meg tolják a képeket a telóról... Htc Magyarország
-
Dreamie
őstag
Lol... Most beszéltem a Megapark-os T-mobillal, talán május vége... Ez már vicc.
-
Dreamie
őstag
válasz
penell1234 #3278 üzenetére
2 év garis és magyar nyelvű, ha jól tudom. De speednél volt már máshogy is...
-
Dreamie
őstag
válasz
penell1234 #3272 üzenetére
A tapasztalatokból amiket itt páran írtak, valószínű, hogy abból a 40v darabból nem kapsz.
-
Dreamie
őstag
A vodánál eddig kint volt, hogy hamarosan érkezik... Most meg nem találok semmit a HTC
One-ról... Van valakinek valami infója esetleg? -
Dreamie
őstag
Ezt Neked kell eldönteni, de ha végigolvasod a topikot, akinek van az elégedett vele. Szóval szerintem rosszul nem jársz. Érdemes estleg várni még picit, hátha jönnek még ki problémák amikről nem tudunk. Meg elég nehéz beszerezni is egyelőre. Normális garival pár hét múlva már tuti lesz.
Más, samsung galaxy s4 borzasztóan erős marketingben, az összes szolgáltató tolja a reklámot, és hogy előrendelhető... Htc one meg még sehol sem... elég gáz, sajnos
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Expansys-os rendelésekkel kapcsolatban van valami újuság? Mert megint mutat készletet... Valakinek van valami infója ezzel kapcsolatban?
Köszi!
Közben látom már, megint nincs...
(#1825) manokaki 189k
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #1638 üzenetére
Mázlista!
Gratula!
-
Dreamie
őstag
válasz
Poplacsek #1624 üzenetére
Nekem ilyen van. Moto Razr-hoz használom, kíválló mínőségű cucc.
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #1593 üzenetére
Mennyiben áll meg, ha kint veszitek? Ha lehet ilyet kérdezni?
Ja és gratula hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest