- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Nekem egy hete van meg a kld oscar II flip tokom, eddig nem rossz.
Zenelejatszobol pedig a powerAMP-t vettem meg, szvsz a legjobb zenelejatszo program a marketen.
-
szekra
addikt
Szerintem örüljön aki nem rakta fel, lehet hibásat adtak ki, és javítanak még rajta, azért tartják vissza. Nyugalom, inkább több idő, de az alapos legyen.
-
szekra
addikt
válasz
silver-pda #27047 üzenetére
Épp töltöm, 34 fok.
-
szekra
addikt
Nem kell beszarni gyerekek, ha eddig tudtatok sense 6 nélkül élni, pár óráig/napig már nem megy?
-
szekra
addikt
Nézzetek szoftverfrissítést, ott a meglepi.
-
szekra
addikt
válasz
CptAdamica #26757 üzenetére
Én január végén, T-mobileos HTC_032 cid.
-
szekra
addikt
válasz
CptAdamica #26000 üzenetére
Ingyenes, ha új készüléket veszel amihez kell microsim.
-
szekra
addikt
válasz
CptAdamica #25871 üzenetére
Pl. kuldesz a telefonnal a gépről parancsot, hogy a legközelebbi képernyő ebresztesnel csináljon egy fotót az elolapi kamerával. Elküldi rögtön emailben, kész.
Nekem 5 dollárt ír amazonon is a cerberus licecenszert, valaki dob egy linket légyszi?
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #25629 üzenetére
Nekem meg 99% nál is piros, 100-on lesz zöld.
-
szekra
addikt
Na most lámpa alá raktam, mert emlékszem volt már ilyesmi tanács, így működött, de vagy 1,5-2 percig nyomtam. Amúgy ezt miért csinálta??
Ui: köszi a segítséget mindenkinek.
-
szekra
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni: kikapcsoltam a telefonomat, hogy belépjek a recoverybe, aztán villant egyet, kikapcsolt a kijelző, majd ez fogadott:
Azóta is így van, nem reagál semmire, hangerő le+bekapcsoló gomb egyszeri nyomására csak villognak a menügombok..
Loboda: nyomhatom én a végtelenségig, nem csinál semmit.
-
szekra
addikt
Hátha érdekel valakit, régóta szemezgetek egy minőségi bőrtokkal, és most végre kifogtam egy jó kis akciót: Bugatti Twoway bőrtok ~féláron.
-
szekra
addikt
Ez az új hátlap hogy fog karcolódni te jó isten..
-
szekra
addikt
Az M7 sem kicsi, de nekem ez az M8 már túl nagy tepsi lett. (+9cm hosszúságban)
-
szekra
addikt
válasz
Steve1207 #24068 üzenetére
Jól látom, hogy a kijelző üvege meg a hangszóró rész "kiugrik" az előlapból? Ezmiez? Hogy néz már ki?
Viszont ennek örülök.
-
szekra
addikt
Fú de nem tetszik nekem ez az M8 ezzel a lekerekített szappan alakkal és a szálcsiszolt alumínium kinézetű hátlappal. Mondjuk M7 magasra tette a lécet, nem sikerült sajnos megütni kinézetben.
-
szekra
addikt
válasz
lacos84 #23863 üzenetére
Hali, régen nagyon sokáig ez volt, ha a telefonon használtad a FB alkalmazást, úgymond beragadt, mindig online-t írt, hiába lőtted ki a programot. Viszont az új fb messenger alkalmazásban ki lehet kapcsolni, hogy lássák, hogy online vagy. Úgy vettem észre, hogy azóta nem jelzi, hogy fenn vagyok.
-
szekra
addikt
válasz
Pandimakaay #23621 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit.
-
szekra
addikt
Olvasom ezt a sok hibát mostanság... Hát nem tudom, akkor lehet én vagyok kurta szerencsés, de nekem hibátlanul működik minden.
-
szekra
addikt
válasz
hurrikan #22999 üzenetére
Ja.. Azt hittem legalább valami szép képet mutat amit sikerült lőnie. Ez így már lerágott csont, sok embernek nem lilul full sötétben, de egyébként is jól le lett mindenki
ugatvaszólva, hogy korom sötétben nem kell fotózni.[link]
Juliuska: semmi köze nem volt az írásomnak a képlopáshoz, csak a postodból nem jött le, hogy ez egy sötétben fotózott kép lesz amit a lilulás miatt lőttél. Azt hittem, hogy az én készülékemben van a hiba, hogy nem jelenik meg.
-
szekra
addikt
válasz
BenHans #22826 üzenetére
Gyorsboltban 500 ftert rakják fel.
Nem ma kezdtem a foliak felrakasat, de egyszerűen One-ra sehogy se bírtam felrakni, mindig levegos lett a jobb alsó sarkánál. Felrakattam felük, de az eladó srác is megizzadt, kb. 10 percbe telt neki felrakni egy mezei screenguardot.
Szerk.: most így visszaolvasva bocs a sok szoismetlesert szoismetlesert.
-
szekra
addikt
Azért az az új touchwiz (My magazine) jól lekoppintotta a drága kis blinkfeedet..
-
szekra
addikt
válasz
Badboys #22642 üzenetére
Nem tudom te mit néztél, független garanciális készülékek 100 felett mennek, most a sufni garis (vagy garancia nélkül 80-ért kínált m7-eket ne vegyük már komolyan..). Egyébként kit érdekel mennyiért adják? Lassan 1 éves telefon, még mindig jobban tartja az árát a többihez képest.
-
szekra
addikt
Ha a telefont a hatuljanal a kamera körüli résznél picit megkocogtatjatok az ujjatokkal nektek is mintha egy kicsit zorogne? Alul nem.
-
szekra
addikt
Tud valaki mutatni egy képet erről a billentyűzet bugról? Mert én nem vettem észre semmit.
-
szekra
addikt
A túllapozas animáció is változott
Illetve a kis popup jelzés ertesitonek le lett kerekitve az oldala és nagyobb lett.
-
szekra
addikt
Mehet a frissites be lakott rendszerre vagy azért jó lenne egy full restore?
-
szekra
addikt
Ugye az nem okoz gondot ha a telefont egy 0.7A-es samsung töltővel töltöm? (másnál hagytam a htc töltőt, az 1A)
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20674 üzenetére
-
szekra
addikt
Én filóztam a g2 és one között. g2-ben egyedül engem is csak a kijelző nyűgözött le (annak nagysága a mérethez képest, ugye kisebb a káva), de egy kis fogdosás után rájöttem, hogy röhej kategória az ONE-hoz képest. Legalábbis külsőleg, anyaghasználatban, minőségben. Belsőről nem tudok nyilatkozni, nem használtam g2-t, de ahogy olvasni lehet, smooth-ságban ráver a one.
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20639 üzenetére
Hát én meg erre, ez se adja ki?
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20637 üzenetére
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20635 üzenetére
Morelocale2 miért nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest