- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
bébi67 #25260 üzenetére
Nem szeretnék okoskodni,de vásárlás előtt,ha be térsz ide és kérdezel? Bocs,de nem célzás áll emögött én mindig azt mondom,hogy jobb kérdezni mint tudatlanul meg halni,pedig lassan 61. Itt tutira kaptál volna jó tanácsot. Pár ember így tett és meg úszta az ilyen tortúrát. Tudom sajnos ez már nem sokat nyom a latban. Amit látok az nem biztos,hogy az amit nézek. Amiről nem tudok az nem biztos,hogy nincs. Sajnos manapság ilyen kemény lett a való világ. Egyre sokasodik a jellemtelen ember. Teljes szívemből azt kívánom,hogy legyen meg az embered és akkor péppé verni,hogy még egyszer eszébe se jusson ilyen.
-
Badboys
őstag
Rendőrség? Ennyit érnek mint a kérdőjel,hangyányival sem többet. Kb. 1 hónapja ellopták a gyerek 2 napos vacsi új BB Z10 ét. Rendőrség följelentés stb. A napokban kijött a papír,hogy nyomozás megszüntetve mert a telefon értéke 20000 ft. Kőkemény vadbarmok.
A klónnal kapcsolatban meg csak annyit egy rothadt szemét volt,aki eladta. Viszont a vevő is hibás mert hagyta magát bepalizni. Amennyiben utána nézett volna látható,hogy 70 ben Onét venni hát nem tudom? Nekem biztos gyanús lett volna miért is ilyen árban adják?
Itt az oldalon volt nem kevésszer,hogy a Jó fogáson és az Apródon meg jelenő hirdetéseket fönntartással kell fogadni. Sajnos ott sok a csaló és az ilyen balekokra vadásznak. -
Badboys
őstag
http://www.hwsw.hu/hirek/52050/htc-one-m8-teszt-kiprobaltuk-okostelefon-android.html
-
Badboys
őstag
válasz
Szpisti #24626 üzenetére
Minden szolgáltatónál van és volt is mindíg. A T kevésbé él vele ellentétben a két másikkal. A vodkafon súlyos 10 ezreket szokott kérni amikor beszáll a légy. Itt is volt olyan flottás T és 0 tartozással ,ha jól emlékszem 60 ezer körül kért előleget. Ez tavaly volt amikor be indult az M 7 forgalmazás. Tőlem még nem kértek. Pedig nem ez az első amit így vettem. Mindíg időben fizetek gondolon ez beleszámít.
-
Badboys
őstag
Az ár fanyalgóknak javallom, nem orbanisztánhoz alakítják az árakat a gyártók,sajnos. Itt sem lennének gondok az árakkal és a szolgatatásokkal,ha tisztességes béreket fizetnének. Meg értem a zembereket. Ezen kár is rugóznunk,hogy mennyi az annyi. Szomorú tények,de sajnos figyelembe kell vennünk. Akinek telik rá és úgy érzi ez kell neki, meg veszi vagy valamilyen konstrukcióban a szolgáltatóknál.
-
Badboys
őstag
Töltő cserét,hogy oldja meg a T mob? Helyben cserélik vagy más a procedúra. Remélem a készülék nem kell hozzá? Elkezdett a bele lötyögni,de tölt normálisan.
-
Badboys
őstag
Most olvastam állítólag 400 dollár alatt érkezik az M8. Lehetséges lenne? Nem ezt szoktuk meg a HTC től.
-
Badboys
őstag
válasz
Juliuska #23269 üzenetére
Beállítási státuszban folyamatosan jeletveszít . Navigáláskor meg nem. Már kipróbáltam jó párat , ami ment 4.3 alatt hibátlanul az is ezt csinálja. Aztán valahol olvastam,hogy ez a 4.4 hibája. Megvan a HTC Magyarország oldalon. Ott panaszkodtak sokan erre a jelenségre. Az volt a furcsa,hogy frissítés után nem volt ilyen gond telepítettem és ment. Gondoltam ki próbálok egy frissebb verziót na azóta van ez a gond. Bármit próbálok bobálja a jelet. Telepítés után volt egy gyári vissza állítás. Tiszta telepítéssel. Gondolkodom,hogy be kellene próbálni megint egyet hátha,de akkor lehet,hogy előjön ez a random kihangosítás.
-
Badboys
őstag
Na addig bazirgálta a csőröm,hogy meg néztem az enyémet,szintén 032 es és nekem eddig nem csinálta a kihangosítást. Nálam alapból tiltva a Crome. Nálam viszont a GPS szarakodik és a töltöttség. 99% nál nem mutat többet csak akkor , ha újjra indítom a töltést. Ezek 4.3 nál nem voltak. Ellenben 1 szer volt,hogy egymás után omlott össze 4-5 alkalmazás. Sorba írta ki,hogy mely alkalmazások omlottak össze. Ez is a 4.4 nél. Ezek után én valami búgra gyanakszom.
-
Badboys
őstag
Most olvastam,hogy az Apple 5S lemerült állapotban,4 napig még küldte az adatokat . Akkor el gondolkodtató,hogy lekapcsolt állapotban is működik az a mikrofon. Cikk a Techneten jelent meg ma reggel.
Apple
Mo
-
Badboys
őstag
válasz
Ununqatrium #23034 üzenetére
Szerintem is csak azért tettem be mert itt fordítva mondták és azt hittem,hogy meg tévesztettem a kérdezőt.
-
Badboys
őstag
válasz
enginev3.0 #23026 üzenetére
-
Badboys
őstag
Tisztelet teljes kérésem lenne olyan márkatárshoz akinek 4.4 van fönt és a 3 betűset használja. Kérném privátban jelezze. Köszi
-
Badboys
őstag
válasz
csacsi67 #22648 üzenetére
Köszi mert váltottunk pár szót pü. ben. Eladhatatlan kategória a 100.000 + x összegű telefonok. Valószínű,hogy marad már csak tesztelem. Igazából senki sem jelentkezett,de nem is bánom. Ezalatt meg nem adom ami ott szerepel ár. Lehet venni kinai shoppokból 50.000 ft ér és lehet küzdeni,ha garanciáztatni kell mert elég sok beszopott gariról lehet olvasni. Tegnap ugyan volt egy jelentkező cserére amikor közöltem,hogy még 50 et kérek rá ez volt a válasz 116 ér már lehet venni újat,mondom akkor vidd oda a BB t és cseréld el ott.
-
Badboys
őstag
válasz
szekra #22644 üzenetére
Az előbb linkelt,de eltávolított linket és több aukciós oldalon is találtam botrányos árakat. Az igaz,hogy nem tudom valós hirdetések vagy sem? Mert van olyan aukciós oldal amelyen 30-40 % kamu. A hétvégén is két hirdetést szedettem le mert kínai hamis HTC One t árultak valódiként a valódi Onek közt. Bagatel áron ezzel rontva a jóhiszemű eladók esélyeit ami bizony eléggé gyatra.
Steve1207: Bocs,hogy nem írok külön,de sajnos ez való világ.
-
Badboys
őstag
Sajnos ahogy elnézem lassan ONE X árban mennek a sima ONE k. Ennyire rossz ez a készülék? Nevetséges mennyiért hajlandóak eladni ezt a készüléket. Ezzel szemben a Sony és a Samu is lassan drágább lesz használtan mint az One. A Z kell megy 1 árban. Azt meg értem valahol,ha valakinek kenyérre kell,de akkor nem gondolkodott amikor megvette,hogy ez nekem nem jó mert holnap nincs mit enni ?
HUTCHDB. Igen elgondolkodtató amit linkeltél. mivel ismerem ismerjük a Sony frissítéseit és a jelenlegi árpolitikáját hát nem biztos? 600 Eur ez kissé borsos, sokkal többet nem hoz,hogy megérje az árát egyenlőre. 4 k videó ki nem sz@rja le csak azok akik fotó + videó mániában szenvednek. Ez csak az én véleményemet tükrözi.
-
Badboys
őstag
Ügyes
http://www.geeks.hu/blog/mwc_2014/140223_okosorak_es_okoskarkoto_a_htc_tol_es_a_google_tol
-
Badboys
őstag
Mára is egy kis HTC One hír.
http://pcworld.hu/mobil/kiszivargott-sajtokepen-az-uj-htc-one.html
-
Badboys
őstag
Itt a válasz a második kamera mire is lesz jó. Szerintem nem lesz érdemes váltani. Legalábbis nekem nem .
http://pcworld.hu/mobil/marcius-25-en-jon-az-uj-csucs-htc-telefon.html
-
Badboys
őstag
válasz
Tiger. #22328 üzenetére
Hát energia takarékos mód az van,dehogy % ra vagy folyamatos működésű abban nem tudok mit mondani én nem használom. Miért nem nézed meg.Meg néztem neked én úgy látom,hogy folyamatos .Esetleg javítsa valaki,ha rosszat írtam.
Akkor bocs nem akartalak félre vezetni. Fölöttem írtak szerint van.
-
Badboys
őstag
válasz
enginev3.0 #22198 üzenetére
Szerintem ez reális lenne.Ugyanis nem tervezem a leváltását. Meg untam az évente 5-6 új telefont. Ez az első amikor nem gondolkodtam 1 hónap után mire kellene cserélnem. A párom is furcsálja,hogy mi történt velem.
-
Badboys
őstag
Ez már volt tegnap is csak nem ebben a tálalásban. A kettő közül melyik lesz igaz?
http://pcworld.hu/mobil/ket-evig-lesz-tamogatas-a-htc-csucsmobiljaihoz.html
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #22183 üzenetére
Na nehogy má jó cipő meg meg fitty fene. Jó áron Alfa alkatrészek. Igaz most nem kell,majd később.
-
Badboys
őstag
válasz
Feribacsi555 #22040 üzenetére
Hát az ilyen hol világít hol nem a szenzor vezérli.
-
Badboys
őstag
HUTCHDB.
Ha nem titok mi lesz helyette? Mert látom piacon van.
-
Badboys
őstag
válasz
Nightfall75 #21263 üzenetére
No ez sikerült köszi,mit szívtam vele. Valószínű,hogy véletlen tapicskoltam meg ezért nem tudtam,hol keressem
-
Badboys
őstag
[L:/dl/upc/2014-01/162621_screenshot_
Ezt a szart hogy tudnám eltávolítani a zárképernyöről ? Ez most miért duplázódott bocs .
-
Badboys
őstag
Kipróbáltam megy a flas más böngészővel is nem csak delfinessel. Sajnos a Vocalizer TTS az nem megy a 4.4 en lehet azt is frissíteni kell,ha van egyáltalán rá való.
Redplee: Nézd át miket szinkronizál nálam is egy csomó szart akart szinkronizálni letiltottam őket. Esetleg beragadt indítsd újra.
-
Badboys
őstag
válasz
becenevem #21063 üzenetére
Köszönöm nektek hát ez van. Pedig illett volna átlátszóvá tenni mennyivel jobban néz ki úgy. Pár dolgot elvettek cserébe viszont adhattak volna egy kis extrát. N5 ön jól néz ki úgy,de lehet ez is a Nexusok kiváltsága lesz. Ugyan írták,hogy lesz ami csak a Nexusokon lesz elérhető.
-
Badboys
őstag
Igen arra gondolok ahol van a telefon meg egyéb pár ikon középen a menüvel. Akkor most átlátszó vagy sem ez itt a nagy dilema,de szerintem csak akkor tudom biztosan,ha fölteszem a 4.4 et.
-
Badboys
őstag
Na sajnos szomorúan olvasom,hogy a feka csík meg maradt. Jó tudom eltüntethető másik launcherel,egyéb trükkökkel. Nem használtam másik launchert csak az Alca 955 ön,de ott muszáj volt. Semmit nem vártam úgy mint ezt,hogy nem lesz csík. Egyenlőre meg várom mik lesznek a tapasztalatok aztán eldöntöm kell e a 4.4.
A Boat böngészőt szoktam használni ott mindig jó volt a Flas. Próbálja meg valaki akinek már fönt van a 4.4.
-
Badboys
őstag
Nos ezért váltam meg a Sonytól ,eléggé behatárol dolgokat mivel a tényleges pixxel nem annyi mint írják. Ez leginkább ott jön elő ahol a fölbontás lényeges szempont. Félre ne értsd nem vitának szántam. A jelenlegi alsó fekete sáv is eléggé zavaró jó lenne,ha átlátszóvá tennék mint az N5 ben.
-
Badboys
őstag
Tudjátok a remény hal meg utoljára bízom benne,hogy átlátszó lesz.
Más: Ez a füles engem is érdekelne,ha kompatibilis az Oneval,na meg a hangzása sem lenne utolsó szempont. Valaki bevállalja tesztelőnek?
-
Badboys
őstag
Néztem a Nexus 5 nál átlátszó az alsó sáv a 4.4 ben akkor lehet reménykedni? Jó lenne ha ezt a lehetőséget mi is meg kapnánk.
-
Badboys
őstag
Kérdezném azoktól akik 4.4 et használnak,az értesítő led 5 perces jelzését javították e? Az alsó fekete sáv átlátszó e ? A zárképernyő változtatható e mint 4.2 ben volt. Köszi
-
Badboys
őstag
Sragi:
Szerinted ez korrekt amit csinálsz? Ugye nem kell vázolnom,hogy miért kérdezem. -
Badboys
őstag
válasz
osztraksajt #20466 üzenetére
Úgy őszintén mire jó a frissítés,ha egy guriga taknyot sem ér? Van oszt jó napot és mindenki hallgasson,meg kapta és ennyi.Félre ne értsd nem vitatkozni akarok csak reagáltam a Sony ra.
-
Badboys
őstag
válasz
osztraksajt #20461 üzenetére
A Sonyt kár volt példaként említeni mert egy rakás fos amit csinál. Említeném a kijelzőit és a frissítések elmaradását ill. amit frissít azt is szarul tiszta bug az egész. Tudom,hogy miért írtam volt a közel múltban egy prémium kategóriás készülékem és a frissítéssel használhatatlan lett a készülék. Gyakorlatilag kb. 1 hónapot használtam. 50 bukóval léptem túl rajta.
-
Badboys
őstag
BUÉK mindenkinek!
Videó nézéskor pár perc után ki kapcsol a kijelző ezt miként lehet orvosolni? Időnként valamit babrálni kell a kijelzőn,hogy ne kapcsoljon ki folyamatosan. Nagyon zavaró úgy,hogy újra indul a lejátszás alkalmanként. Már szét tuningoltam magam rajta,de nem jöttem rá miért teszi .
-
Badboys
őstag
Tőlem is vásároltak már nem egy szolgáltatóst amit eladtam idő előtt és még senki sem panaszkodott,hogy átvertem.Nálam a becsület mindentől többet ér. Tehát általánosítani sem szabad.
Erre a telefonra kérdeztem kb. 1 hete itt a fórumban,hogy volt e ilyen,hogy szolgáltatós és független. Akkor azt a válaszokat kaptam,hogy a T csak lokkolt telókat árult. Mégis elképzelhető amennyiben alaplap cserés volt.
-
Badboys
őstag
Nilkin tokban használom május óta, fekete és nyoma sincs a kopásnak.
Más:
Létezik olyan One ami T mobos és független gyárilag? Mert ma találtam ilyen hirdetést az eladó Onek közt. -
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
válasz
Zirowe #18592 üzenetére
köszi akkor sajnos felejtős. Nincs root. 4.3 al ill,van de garivesztős. Nem szeretném bukni akkor inkább a szemét.
ndavey: Ma voltam levegőzni 90% al indultam wifi meg minden szarság ment folyamatosan 8 fénykép bő 1 óra múlva mentem haza és maradt 90% on. 4.3 al én nem tapasztaltam a 4.2 höz viszonyítva jelentősebb merülést.
-
Badboys
őstag
4.2 vel még működött az ADBLOCK + most ismét használni akartam,de sajnos nem szűri a rohadt reklámokat. Használ e valaki reklám blokkolót és mi az ha publikus. Sajnos a gugli meg szüntette a playban az ilyen dolgokat.
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Az Apróddal nagyon kell vigyázni rengeteg a kamu, fantom hirdetés. Csak lenyúlásra megy. Saját tapasztalom. Igaz engem nem nyúltak le mert résen vagyok. A múlt hetekben többször is belefutottam ilyen hirdetőkbe. Rámozdulsz a hirdetésre, semmilyen szinten nem kompromisszum képes vagy azonnal leszedi a hirdetést. Csak akkor hajlandó üzletelni,ha előre utalsz. Utaljon előre akinek hat anyja volt.
Diamond500:
Webes vásárlásnál indoklás nélkül elállhatsz 8 munkanapon belül. Vagy FV.
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #18257 üzenetére
Sajnos túl sokat nem. Ezek általában 10 m eltéréssel pontosak de lehet még annyi sem mert az amerikai és orosz műholdakat használja. Ebből kifolyólag aránylag gyorsak is.Már mint azok amelyek mind két holdat használják. Az One mindkettőt. Hajszál pontos sosem lesz mert sok minden befolyásolja pl. időjárás és egyebek. Gyakorlatilag kit érdekel pár méter eltérés?
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #18251 üzenetére
Hát nem egészen. A pontosság az más tészta. Amikor elindítod és megy a GPS akkor a nyíl vagy kis autó környékén van egy pont ill. kellene lenni. Nos a pont amennyire eltér az útvonaltól azt mutatja mennyire pontos. Ezt számokban nehéz meg határozni. Lényeg,ha jól mutat akkor nem látod a pontot,de az is relatív mert akkor is lehetséges pár méter eltérés.
Más:
Keresek valakit privátban aki keni-vágja az almás telefont.
-
Badboys
őstag
válasz
Tejberizs76 #17870 üzenetére
Nekem is volt 2 azaz kettő 4X HD. Maga a telóval semmi gond csak a frissítések terén szopott az egész. Amit a G2 ről olvasok az maga a katasztrófa. rendesen sz.......rul csinálták meg.
-
Badboys
őstag
válasz
Dexter-2000 #17842 üzenetére
Nekem fekete van május óta Nilkin tokban kijelzőn fólia elöl,hátul hibátlan,volt ezüst is,de az nem tettszett, Szerintem azt vedd amelyik tettszik.Legfeljebb elcseréled. Láttam már olyant aki csak szint cserélt.
-
Badboys
őstag
Hátha valakit érdekel.
http://pcworld.hu/mobil/mar-kurt-is-kaphato-a-htc-one-hoz.html
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #16953 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztés.
Ez nem úgy működik,hogy kiveszed a sim et kikapcsolás után és vissza a simet bekapcsolod a telót és újra konfigurálja a be állításokat?
-
Badboys
őstag
Nos a tegnap jelzett email hiba leküzdve .User error probléma volt igaz nem 100% ban. Valamiért nem jelelölte a Gmail fiókba, hogy mennyi levelet szinkronizáljon pipa be és lám azóta maradéktalanul teszi a dolgát.Pedig a be állításokban néztem ott jelezte,hogy szinkronizál kézzel is szinkronizáltam mielőtt jeleztem gondomat. Ezt még sosem kellett külön be állítani.Nos mindegy a lényeg,hogy most ok.
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Amióta frissítettem 4.3 ra nem jönnek az emailjaim szinkronizál a gmaillal és nem jelez,hogy jött iromány. a levelek meg bent sorakoznak. Valami megoldás erre?
-
Badboys
őstag
Egy kis reklám. Nem a Tchibo és nem a kesztyű.
http://www.tchibo.hu/koetoett-keszty-p400046357.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged