Hirdetés
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Telemax-nál valóban nem kértek semmit, de csak annyit mondtak, hogy beveszik, és majd a HTC ellenőrzi a gari állapotát - és tájjékoztattak, hogy a regionális szerviz el is utasíthatja a készüléket ha nem a jelenlegi régióból származik.
Ezzel nincs is gond.
A HTC chat-en csak az USA féle hd mondott világosan olyat, hogy garis, vagy nem garis.
A HTC magyar chat-jén amint szóba került a garis-e kérdés jött a másik kettő és közölték, hogy annak hiányában nem tudnak a telefonnal foglalkozni, merthogy nem bizonyítható sem az eredet, sem a tulajdonjog.
_Nekem_ ez a tapasztalatom.Disclaimer: ez nem jelenti azt, hogy csak ilyen tapasztalat van.
(#34197) ferob
Igen, ez le van írva (én is írtam többször)
De ez _Nekem_ nem a HTC HD okán derült ki.
A Telemax-nál segítettek többet.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
erre melyik a legjobb márkájú edzett üveg amit érdemes rátenni?
persze csak akkor tenném rá ha garis a cucc hátha cserélik a telót egy újra,mintha olvastam valahol van aki M8-t kapott cserébe.itthon ilyet kapni
ebayon olcsóbb lenne[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
megnézettem a csajjal a 816G-t és ott LC-vel kezdődik és a gyártási nap nem stimmel mert 2014.dec.26-t mutat ezt még a One kikeresési útmutató alapján néztem
kérdés az LC mit jelent? és az Y lenne a régió? -
no more
veterán
Már csak idő kérdése és bemutatják a HTC One M9-et.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
jeni
félisten
a morelocale 2 apps az 5.0.2-n passzív?
-
jeni
félisten
mobilon nincs értesítő LED vagy hibás lenne az ami nálam van teszten?
-
jeni
félisten
van LED értesítés legalábbis egy picinyke zöld led jelez folyamatosan,de a viber és nem fogadott hívásokra még nem értesít.
play áruházból leszedtem az emlitett progit de hibára hivatkozva (a debug disable módból nem váltható át a setting>developer options menüben ott ki van pipálva az USB debugging) nem indítható a nyelv választás
a másik észrevétel,hogy merül rendesen
a telónál mennyi az egy töltéssel feltöltött működési ideje normál használat mellett? -
Juliuska
senior tag
válasz beloadjoker #34121 üzenetére
Full stock rendszeren talán a Gravity Screen - On/Off használata kínálhat alternatívát Édesapád kívánságára, azzal a nem csekély különbséggel, h ennél nincsen duplakopp. Helyette felprogramozható a giro és a proximity és így akár megmozdításra életre kel a képernyő. Megjegyzendő, h ez a módszer azért eszi ám a áramot...sajnos.
Más: nézte valaki a Youtube-on az M9 élő közvetítését? Mindenféle hardveres blablán túl (Snapi 810-es, 64 bites okta SOC, 20MP-es frontkamera, stb-n túl ) igazán szívderítő, h leginkább elölről és oldalról erősen érződik az M7 vérvonal is. Asszem' szerethető lesz
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
ferob
őstag
Az értesítést a beállításokban lehet állítani, hogy mire jelezzen, valamint a Viber-nél a saját beállításaiban.
A nyelv átállításához a téma összefoglaló elolvasása elég segítséget nyújt, de ha nem akarod végig elolvasni, akkor ebben a hozzászólásomban is megtalálod, ami neked kell.
A normál használat mindenkinek mást jelent, így ezzel kapcsolatban senki sem fog tudni neked érdemlegeset mondani.
Az én használatommal pl. simán kibírja a telefon egy feltöltéssel úgy, hogy közben 5 órát használom bekapcsolt kijelzővel.(#34213) Juliuska: Számomra nagy fájdalom a kiálló kamera, így lényegében tok nélkül használhatatlan, amit erősen éreztettek is az új Dot View tokok bemutatásával, de úgy meg a telefon kinézete egyből szinte lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Tegye fel a kezét akit kirázott a hideg!
Jelen!
Most már hivatalos az M9 design-ja is, vagy inkább M8.2 vagy inább M7.3?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
no more
veterán
No, emberek. Nem tudom, mi történt, restartolgattam, kapcsolgattam a multitasking felületeket és 2 napja megszűnt a kártyás felület akadozása, teljesen. Bár inkább a HTC-set használom, mert azonnal reagál és nem lassú az animáció. Ez pipa. Már csak imádkozom, hogy ébresszen az óra. Ezt is kapcsolgattam össze-vissza, remélem megjavul.
-
Derrewyn
senior tag
Az a baj, hogy tokkal meg minden telefon érezhetően nagyobb lesz. Nekem az M7 fogása is tok nélkül tökéletes, tokkal már valahogy nem esik annyira kézre.
Persze biztos meg lehet szokni idővel, de sem a kezem mérete, sem az autós tartó átfogása nem fog változni.Ami viszont meglepett, hogy az M9 kisebb az M8-nál.
[ Szerkesztve ]
-
SeatLeon08
tag
Újabb hiba...
A telefon alvó módban kikapcsolja a wifit. Ha újra használnám, akkor nem kapcsolódik vissza a wifire. Manuálisan sem csatlakozik, csak az újraindítás segít,mivel kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni.
Lollipop előtt semmi hasonló problémát nem tapasztaltam. Most már csak az ébresztés hiánya hiányzik és kidobom az ablakon.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
így már értem , akkor ha végre sikerülne akkor engem ez nem érintene
no more köszi de még a RUU-val sz.pok mert nem akar elindulni csak elbíztam magam és biztosra akartam menni
[ Szerkesztve ]
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
TheProb
veterán
válasz Ununqatrium #34228 üzenetére
azért nem csúnya az, nem sok különbség van az előző 2 modellhez képest, mondjuk személy szerint épp ezért örültem vna vmi vérfrissítésnek, nehogy az legyen, mint a hulladék samsungokkal, hogy 120ból 123 telefon ugyan úgy néz ki, igaz ott amúgy is gusztustalanul igénytelen és fapados volt a design, itt legalább szép. Amúgy egy 2 leak képből nekem volt ami sokkal jobb tetszett, linkelni nem tudnám de qrva szép volt.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz no more #34230 üzenetére
Az amúgy a menü lenne? mert egyik kollégám jó múltkorába jött hogy segítsek neki beállítani a telefonját , mondom rendbe. (első androidos telója) Látom kibont egy S5-ös dobozt , egyből kérdeztem hogy mennyiért vette.Közölte hogy 35 ezerért , kérdeztem tőle , hogy kamionról esett le? Elkezdi mondhatjuk úgyis. Hát mondom akkor hozzál vagy kettőt nekem is mást nem egy kis pénzt csinálok belőle. Erre mikor bekapcsolom nagyobb betűkkel írta ki hogy : MEDIATEK mint amekkora a kijelző itt már lesett h hamisítvány De ezek olyan jól lemásolták a rendszert hogy még az ujjlenyomat olvasót is beletették , de ez még hagyján mert a festékbe mártott kesztyűvel is tökéletesen fellehetett oldani a kijelzőt nah mindegy a lényeg h nála láttam ilyet a kijelzőn és ha rányomtam akkor 4 alkalmazásnak a " gyorsindítója volt"
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Pr3ciSioN #34232 üzenetére
egyel lentebb írtam hogy a menüt hozza be...
Egyébként hardveresen nem szarok a klónok, csak nincs semmilyen szoftveres support (és másmilyen se), ráadásul rootolni és romot cserélni se 1 leányálom rajta."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz TheProb #34233 üzenetére
Akkor csak nem tudok olvasni Nem tudom milyen hardver van benne de : 5 másodperc mire megnyitja a kamerát , a kamerában még autofocus sincs ellenben 4k-ban tud videózni ami 640x480 , menü megnyitása is kb 2-3 másodperc de volt hogy 3x kellett rányomni hogy felfogjon akármit is.Tudom hogy a legtöbb klónba legalább összekapják magukat a gyártók de ennél nem jött össze
-
TheProb
veterán
válasz Pr3ciSioN #34234 üzenetére
Hát ja, biztos vannak gagyi klónok. Amúgy van ezeknek 1 külön topic, ha tovább gondotok lesz vele, bár én inkább kukába dobnám. A 4k és a hozzá írt felbontás meg vicc a kis vágottszemű programozó odaírt 2 betűt aztán ezzel meg behülyít 1-2 vasutast.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz TheProb #34235 üzenetére
Én mondtam neki hogy vegyen olyat mint az enyém , azt mondta hogy arra most nincs pénze meg kicsi a kijelző. Megmondtam neki hogy a szó legszorosabb értelmében sz.pni fog vele , erre csak annyit mondott hogy zenéz hallgatni meg telefonálni jó illetve ha valamit hirtelen fényképezni kell. Nem voltam suttyó segítettem beállítani ( bár párszor földhöz vágtam volna ) addig oda adtam neki nyomkodjam az enyémet , hát nem akarta vissza adni Ha majd valami baja lesz segítek neki ha tudtok de úgy érzem el kell raknom az árát tartalékba ha
földhöz vágnámvéletlen kicsúszna a kezemből\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
Kai_Rong
senior tag
Ajjaj, nálam most frissül a telefon Lollipopra. Ez az ébresztős hiba nagyon gyakori, ha jól látom, nekem viszont holnap 10kor el kell érnem a repülőt. Valami tipp, hogy biztosan működjön az ébresztés? Töltsek le valami plusz appot?
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
-
TheProb
veterán
-
fain89
csendes tag
Sziasztok!
Haladok visszafelé fórum olvasással, de sehol sem találom azt a részt amikor egyik kollégánk írta, hogy van egy jó alkalmazás amivel gps alapján munkahelyre beérve telefon némul wi-fi kikapcsol.Köszi előre is a segiséget. Mellesleg akinek nagyon hiányzik double tap annak ajánlom a gravity sreent
-
no more
veterán
Ma reggel ébresztett, bár biztos, ami biztos, beállítottam a cégest is! *kopp-kopp*
-
szegto
senior tag
válasz no more #34242 üzenetére
Nálam ismét nem ébresztett.
Megvolt a FR-t pedig.
Viszont az a fura, hogyha most beállítom h 1 perc mulva ébresszen próbaképp akkor működik.
WTF?
Ez igy eléggé gáz h pont az órával vannak problémák.
Este nyomok még 1 FR-t, aztán csak a legszükségesebb appokat fogom visszarakni, semmi mást... -
no more
veterán
Mondhat bárki bármit... ez gyönyörű, pont.
-
TheProb
veterán
válasz no more #34244 üzenetére
Ami hajaz az M7-re, már randa nem lehet...
Ennek ellenére jobban örültem vna ha kicsit újabb design-t, vonalakat csempésznek az új telóba.
Bár terveim szerint abban bízok, hogy a kövi telóm majd a modulári telók közül lesz, persze ez még nagyon "raw" elgondolás, mert még semmi komoly nincs ezekkel kapcs."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Nazara
őstag
válasz no more #34244 üzenetére
Olyan ez, mint anno az előző kettő volt. Minél többet nézem, annál inkább elfog a birtoklási vágy.
Persze kizárt, hogy 100K-nál többet adjak telefonért, majd ha ezalatt az összeg alatt lesz a használtpiacon normális állapotú gyári garis, kipróbálom. Addig marad az M7.Mondjuk az én szivemnek még mindig a One X és az M7 jön be leginkább külsőre, de csalódni ezúttal sem sikerült.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest