Hirdetés
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz Szakiii #34950 üzenetére
Pontosítom magam utólag, hátha valaki egyszer ezt később olvassa, GPE variánsnál a bootloader fekete, szóval más ne fehér képernyőt várjon.
Nos a helyzet az, hogy a teljesen gyári Sense állapothoz, ami frissítést is tud alkalmazni, ahhoz nyitni kell a bootloader-t és az S-OFF is szükséges, de az 25 dollár és a fizetés az alkalmazáson keresztül történik PayPal-on át, viszont innen tudod letölteni a legfrissebb SunShine-t, ami kell az S-OFF állapothoz.
Ha sikerült a művelet, akkor pár apró szükséges lépés elvégzése után tudok adni egy friss Lollipop RUU-t, amit alkalmazva készen is lennél.Ha a fenti megoldás számodra elfogadható, akkor célszerű azt megcsinálni, de várhatóan igen hamar megjelenik az 5.1 a GPE variánsra, szóval ha esetleg az érdekel téged, akkor célszerű nem hozzányúlni, de persze, ha fontosabb a Sense, akkor nem kérdés.
Esetleg még van egy olyan megoldás, hogy feltelepíted a Sense launcher-t a GPE ROM-ra, amit megpróbálhatsz és kiderül, hogy mennyire felel meg neked.
A szükséges dolgokat megtalálod hozzá itt és még választani is tudsz, hogy Sense 6 vagy Sense 7 legyen.Szerk.: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a GPE ROM-on nálad elérhető kell legyen a Lollipop frissítés, de persze, ha a Sense ROM a cél, akkor lényegtelen, de gondoltam szólok.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Tudom, hogy nem nekem szólt direktbe, de én is kérdeznék párat.
Szóval letöltőttem az általad említett .apk filet már korábban.
Ha jól veszem ki az írásodból, akkor ezzel a módszerrel lesz S-OFF és unlock bootloader, amit egy szervízelési célból ismét vissza lehet zárni és a szervízben semmit sem vesznek észre, csak annyi lesz a külnbség, hogy a telefon S-OFF lesz.
Jól értem?
A másik, ha a fenti műveletet megcsinálom, akkor a jelenlegi 5.02-ról egy RUU 4.4.4-es rá tudok tenni a telefonra. (Xposed mod miatt).
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
ferob
őstag
A régebbi szoftververzióknál működött a temproot, viszont sajnos újabb rendszeren már nincs működő megoldás erre, így ki kell nyitni a HTCDev-en kresztül a bootloader-t, aminek sajnos nyoma marad.
Ezek után le tudod futtatni a SunShine-t és működni is fog, majd utána bármikor vissza is tudod állítani a gyári *** LOCKED *** állapotra.De mivel nyoma marad a rendszerben, hogy nyitottad a bootloader-t, ami elvileg a garancia elvesztését jelenti, ezért ami teljesen biztos, az az, hogy ha bármi olyan problémád van, amihez fel kell hívd a HTC ügyfélszolgálatát, akkor az nem fog működni, mert egyből megmondják, hogy nyitottad és nincs garancia.
Van a dolognak egy másik része, ami csak a szerencsén múlik, de ha csak simán leadod javításra a telefont és a szervizben nem ellenőrzik, hanem csak a telefon bootloader-ét nézik, akkor átcsúszik és megjavítják, de ezzel igen kevesen próbálkoznak és mivel többnyire a szerencsén múlik, ezért rád van bízva, hogy miként jársz el.
(#34955) Szakiii: Menj a beállításokba és ott a névjegyen belül lesz a szoftverfrissítés, nyomj rá és fel fogja ajánlani az új verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Az mitöl lehet hogy tegnap 5kor felraktam a telefonom tölteni 7kor még azt irta hogy 5 óra van hátra ahhoz hogy feltöltsön, reggel pedig 99%on fogadott. Elmentem 10 percre itthonról maradt 99%on, adtam neki egy restartot leesett 85%ra, felraktam töltöre azonnal 99% lett és azóta is 99%.
FR-tkb 1,5-2 hete csináltam, akkor visszajöttek azok a programok amiket már 1000 éve használok és nem telepitettem semmi újat.
Ötlet?
-
Sheepczx
tag
Bocs. Nem válasz akart lenni...
-
Dot
őstag
Ma visszavittem a telefonom gariztatni, mert zavart, hogy nagyon sokszor ledobálta a wifit!
Meg mondtam a kamerát is, hogy a lilulós fajta van benne!
Kicsit furán néztek mikor mondtam, hogy nincs garim, meg számlám.
Remélem visszarakják a régi romot, meg megcsinálják a kamerát!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Badboys
őstag
Ma elküldtem a telefont gariztatni kamera lilulással. Mindenképp beszélni szeretnék a HTC ügyfélszolgálattal ehhez kérnék segítséget aki tudja a telefonszámot meg köszönném. Jobban odafigyelnek,ha jelzem a hibákat? Vagy le sem sz@rják?
-
no more
veterán
A múltkori Blinkfeed frissítés óta megszűntek az újratöltések! Egy témának mi köze a RAM-hoz? Vagy lehet, hogy a frissítés utáni újraindulás miatt lett ilyen a telefon? Szóval pár hét és megint elkezd mindent újratölteni?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Sheepczx
tag
válasz enginev3.0 #34961 üzenetére
ennek a kipróbálása folyamatban van!
-
Kiskopika
senior tag
Gyari lollin van lehetoseg kikapcsolt kijelzovel a Google now hasznalni? Ha toltore van dugva mukodik, de ha nincs rajta is szeretnem.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Kiskopika #34970 üzenetére
Én úgy tudom ( bár lehet rosszul) , hogy belehet úgy is "tanítani" hogy 3x egymás után azt mondod hogy : Hey Google vagy Ok Google akkor is működik.
Ferob jövő héten adom le szervizbe a telefonomat ( kamera lilulás meg mikrofon ) de mostanában iszonyatosan melegszik meg egyre rosszabb az akksija és ha én ezt is feltüntetem akkor a beépített teszttel ellenőrzik? Service code --> Battery test ? mert azzal 1 óra alatt "csak " 71 % -ra esett a töltöttsége.
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
Kiskopika
senior tag
válasz Pr3ciSioN #34974 üzenetére
Igen ez van letoltve. Ideig-oraig megy aztan nem erzekel tovabb sehogy. Korabban mukodott ez az app most teljesen megbizhatatlan.
Ha a kijelzo be van kapcsolva (lezart modba is akar) mukodik, vagy ha tolton van kikapcsolt kijelzoval is. De nem szeretnem feleslegesen toltogetni ha nem muszaly! -
madgie
titán
Üdv az ittenieknek, beköszönnék, nálam landolt enginev3.0 fórumtárs One-ja
A bekapcsológomb pozícióját még szokni kell, a többi része nagyon kézre áll eddig (soha nem volt még HTC telefonom).
-
jeni
félisten
Hello
Besszarás!
Harmadjára csak kicserélték a HTC műanyag házat. Le a kalappal a szerviz előtt. -
Dot
őstag
Mennyi idő egy átlagos gariztatás?
Leadástól, míg szólnak hogy lehet menni érte.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
kdennis
aktív tag
Nekem eddig a lezárási képernyőn ott voltak a naptári események és most már a Lollipop óta nincs. Nem lehet ezt valahogy vissza kapcsolni?
-
jeni
félisten
-
madgie
titán
Hm, nem hittem volna, hogy egy Logitech Harmony mellett egyáltalán ki fogom próbálni a táviranyítót a One-ban, de egész jó móka. Mindössze egy kérdésem lenne: ez most tényleg be van betonozva az erősítő-tévé-settopbox trióra? Mert az első kettő az OK, de nekem médialejátszó van az erősítő/tévé között és tök jó lenne, ha legalább a play/pause, a vissza és a négyirányú gombok működnének. Próbáltam egyéni gombokként definiálni őket, de elég random a dolog, a négyirányú menne, a play pl soha, a pause-t látja, de nem működik
Szóval ez ilyen, nézzek valami 3rd party programot mellé, hátha? Van ugyan a Popcorn Hournak app-ja, tehát az megoldható, hogy a gyári TV program és aközött váltsak, de hát az elég macera, akkor már tényleg egyszerűbb elővenni a Logi Harmony-t.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
-
ferob
őstag
válasz madgie #34987 üzenetére
Jó a gyári alkalmazás is, de elég limitált a lehetőségek köre, így én magam több dologra is ezt használom helyette, de még sose futottam olyanba, hogy valamit ne tudjak vele megoldani.
(#34988) Nazara: Szerintem a Peel Smart alkalmazással is ugyanolyan korlátozottak a lehetőségek, sőt bizonyos funkcióit mindenáron erőlteti, akkor is, ha nem akarod, valamint eléggé az ellipszis logós gyártó felé orientálódnak, ami a kinézeten is meglátszik.
-
madgie
titán
Köszi mindkettőtöknek, előbb az ingyenes appra lesek rá, aztán majd meglátjuk
szerk: más téma: mindenképpen zenél bekapcsoláskor a One? Elég idegesítő egy rebootnál, mikor az asszony már húzza mellettem a lóbőrt
[ Szerkesztve ]
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Összességében megéri feltenni a lollipoppot? -
Nazara
őstag
válasz madgie #34990 üzenetére
Kikapcsolás előtt némitsd, akkor elvileg szerintem nem fog.
(#34989) ferob: Lehet, de mivel a HTC szolgáltatása megszűnik április 30.-án, kell egy ingyenes alternativa, azért 2500 Ft-t nem hiszem, hogy sokan kipengetnének egy alkalmanként használt appért.
(Habár speciel azt se tudom, hogy mit jelent pontosan a szolgáltatás megszűnése - eltűnik az egész alkalmazás, vagy csak a TV-műsor ajánló része, de továbbra is lehet távirányitóként használni?(#34991) Lexus sc: Én nem bántam meg, hogy feltettem, a telefon villámgyors, nem merül jobban mint a KitKatnél, és nálam nagyobb bug sincs (az ébresztő rakoncátlankodott eleinte, nem tudom, hogy javitották-e azóta?)
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz Lexus sc #34994 üzenetére
Én úgy vettem ki itt a fórumon, hogy a többségnek a Lolli felrakása, majd egy factory resetet követően semmi gondja nem volt. Persze előfordultak olyan esetek, ahol valami nem volt kóser, de szerintem a többség már a Lollin van és nem bánta meg.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
no more
veterán
válasz Lexus sc #34994 üzenetére
Egyedül az ébresztő szórakozott, ahogy Nazara kolléga írta, de jött egy frissítés rá és azóta semmi baj. Nálunk memory leak sincs #fuckgoogle, nem lassul be, nem indulgat újra, nem fagy le (be is b*na egy HTC lefagyna). Lolli óta egyszer volt kikapcsolva a telefonom, amikor megkaptuk a Sense 7 témázást és lockscreen-t. Akkor kért egy restartot. Nyugodtan felrakhatod!
(#34995) Nazara: +1! Lolli telepítése után azonnal egy FR, hogy csak a friss új rendszered legyen és voilá (biztonsági mentésből szinte mindent visszállít a telefon)!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
i400
senior tag
Másnál is az alap témával kék a Blinkfeed háttere? Csak azt nem lehet valahol változtatni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest