- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince91
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #224 üzenetére
Nos én jöttem, hogy ide böfögjek de a fórum olvasgatása után már nem valószinű hogy az M9+ ra be akarok ruházni.
Pedig épp most adtam el az M8-asom, és az m9+ pont azokon a pontokon nyújt többet amiket hiányoltam az m8-ból (jobb kamera, ujlenyomat, még jobb sztereo hangszoró) az mondjuk tényleg vicces hogy az M8-asom már a android 6.0-val vettem és erre még azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán ki jön-e.
De azért érdekelne a véleményed, hogy mindenapi használatra mennyire jó ez a telló, pl aksi ki bírja normál használat mellett a nap végéig? mennyire melegszik? mennyire laggol ? esetleg ha még eszedbe jut valami amit érdemes meg említeni azt meg köszönnémSőt válaszod előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó tavalyi csúcsmodelljének megnövelt változata ujjlenyomat-olvasóval és dupla hátlapi kamerarendszerrel büszkélkedik, az erőteljesen melegedős rendszerchipet pedig lecserélték.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest