- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
Döglött Róka #98 üzenetére
De WP-t nem mondott senki, mert legtöbben nem is ismerik, mint feljebb mondtam, én nem találkoztam még WP-vel sehol sem, csak Media Markt-ban, ott csesztettem fél órát, és a konklúzió az lett, hogy: Ez minek? Ki fog ilyet venni? Kaszálni
Nem akarok ezzel bántani senkit, de egy nagy Alpha felületű valamit látok benne, ami alig pár dolgot tud, amit más rendszerű eszközök, sajátosságokat meg nem találtam.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Döglött Róka #93 üzenetére
Én már kérdeztem pár embert, akinek BB-je van a cégnél, hogy miért nem vesznek valami új "okostelefont" (nem, mintha a BB buta lenne, de az Android, és az iOS azért jóval bővebb felhasználást enged meg).
A válasz mindig ugyan az volt: Legyen meg ugyan ez a stabilitás, biztonság, és QWERTY, valamint több nap üzemidő folyamatos telefonálás mellett. Páran még azt is hozzátették, ha majd valamikor az e-mail rendszer úgy fog működik más telefonokon is, mint a BB-n, akkor használhatóak lesznek üzleti célra azok is, addig only BB. -
jozso1989
őstag
válasz
Döglött Róka #95 üzenetére
azt írtad, hogy kuka... tehát samsung.
-
jozso1989
őstag
válasz
Döglött Róka #93 üzenetére
nem samsungot kell használni, android =/= samsung még mindig
-
Lomha 8V
addikt
Az ötlet jó, csak drága lesz mint a heroin.
-
Red Bull fan
aktív tag
Ide vele.
-
gghrtz
őstag
-
BlackSoft
addikt
Van valahol, valamilyen grafikon, hogy hányan használnak WP-t?
Mert mindig vannak ilyen cikkek, és nagy gyártók is, mint most a HTC is már csinálni fog ezek szerint, pedig akárhol körülnézek, az ismerőseim között, munkatársaim között, stb, csak is Androidot, és iOS-t látok. De még nagyon sok buta telefon is van, viszont WP egy sincs
(és szerintem egy marhára korlátolt, designtalan rendszer, mintha valaminek az Alpha 0.0.1.2.0.1 verziója lenne) -
daniel909
addikt
androiddal jobb lenne!
oh wait... -
T_Stark
őstag
válasz
Skorpio.59 #73 üzenetére
A "futottak még" Nokiákról is csak az beszél így, aki még nem használta.
El lennék Én egy futottak még 930-al bármelyik HTC helyett, vagy akár 925, 1020, stb...
Cseppet sem vagy elvakult. -
FókuszPók
tag
Ha android alatt is elég erős az emnyóc, akkor itt WP alatt lesz 50.000-es antutu?
-
tixem
addikt
válasz
Skorpio.59 #73 üzenetére
futottak még nokia telók
mit szívsz, kérlek nekem is adj, mert nagyon op a cucc ahogy elnézem.
-
Skorpio.59
aktív tag
Igazad van, az M8 és a futottak még nokia telók valóban nem egy kategória.A kameráról meg csak az szokott így beszélni aki még nem használta,vagy nem is tudja....Az ár..na az döntő lesz..aki minőséget akar és tud is venni ,annak nem kérdés ,hogy mit fog választani! Okos húzás volt a HTC-től...a kis hal is jó hal...és nekik most a kis hal is kell...és ki tudja,ha jól sül el a dolog,még sokat profitálhatnak belőle..
-
Namelesske
addikt
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Add nekem
-
Freiherr
őstag
Értem én a koncepciót,de ez a hardver szerintem overkill WP alá.
-
Crafter32
őstag
A HTC mindig is nagyon szép volt. Most eldöntheti mindenki milyen OP rendszerben akarja. Nagyon jó ötlet.
-
rico21
tag
Végre már vártam valami hasonlót a HTC- től végre normális hanggal szerelet WP mobilt mert azért a NOKIA hagy kivetni valót maga után! Nekem volt NOKIA 5800 Xpress music sztereó hanggal kiváló volt, semmi nem szólt úgy mint az főleg ha az ember telefonra ébred!!! De a mostani lumiák elég GAGYI hanggal jönnek, én is WP veszek mert droid nekem nem jön be, sőt egyenesen gyűlölöm de WP-nek is vannak hibái de nekem jobban be jön ennyi, tudom ez egyéni dolog!!! Gyerünk HTC várlak
BoomSound!!!
-
Cyberpunk
félisten
Ez érdekes lehet.
-
tixem
addikt
HTC próbálkozik
Nem hinném, hogy túl nagy sikere lenne olyanok mellett mint a 930 vagy a 1520, bár ez utóbbi nem egy kategória.
A duplakamerával sokra nem mennek, 930 körbehu**ozza, a többi meg felejthető. Inkább a Samsung hozná vissza az Omnia 7-et, egy az egyben azt a formát és méretet, csak mondjuk fullhd kijelzővel és egy picivel vékonyabb kávával. Meg egy jó combos akkuval. Jobban kelne mint a HTC szvsz.
-
rnyk
tag
Hat amilyen szamokra emlekszek akkor az EU az eleg jo (UK 10% korul, Olaszok is hasonlo, Nemet az mondjuk talan csk 3-4%).
Az MS legnagyobb banatara az USA ami nagyon gaz talan meg mindig 2-3% kozt billeg.
Szerk:
Ez meg 2013 vege: [link]link -
gghrtz
őstag
válasz
dreamdancer #58 üzenetére
Azért egy EU/US grafikonra én is kíváncsi lennék. Gondolom Kína és a kevésbe fejlett országok csúnyán lehúzhatják a statisztikát.
-
dreamdancer
őstag
válasz
gyurkikrisz #55 üzenetére
A 930 kamerában jobb a HTC One-nál, az meg a fém házban és a hangban nyer. Megjegyzem, ránézésre (kézbe fogva) azért a HTC kelti a jobb hatást.
pingwin011: matek alapján igazad van, de ez közgáz
Eddig is bővült a piac és a wp lépést tartott vele, sőt. Az a gond, hogy az elmúlt egy-másfél évben már csak Ázsia és Latin-Amerika miatt növekednek az eladások, ott meg a wp harmatosan teljesít.Egy x%-kal bővülő piacon x-y%-os növekedés azt jelenti, hogy a versenytársak alatt teljesítenek, és ez nem jó. Ahogy a 2,7% sem az, nem inspirálja se a fejlesztőket, se a szolgáltatókat.
-
Ha Windows rendszerrel ellátót készüléket szeretnék vásárolni akkor maradok a 930-nál ismerve már az árát és a HTC sem olcsó készülékeket készít így mindegyik borsos árral fog ringbe szállni egymás ellen.De kíváncsian várom
-
jozso1989
őstag
Az első prémium WP telefon? Amúgy ki venne WP HTC-t, ha ott a Sense6 M8, ami hatszor gyorsabb és szebb?
-
pingwin011
aktív tag
válasz
dreamdancer #47 üzenetére
A piac folyamatosan bővül... Egyre több telefont aktiválnak... Nyilván javarészt androidot. Az, hogy a piaci részesedés emiatt csökken, az nem jelenti azt, hogy ne adnának el évről évre egyre több WP telót... Ha én minden nap 1el több körtét adok el, mint előző nap, akkor az nekem jó ugye. De ha Pistike minden nap 2vel több narancsot ad el, akkor az én 100%os piaci részesedésem nyilván csökken, de amúgy mindegy, mert gyarapodom...
-
T_Stark
őstag
válasz
retekvetek #18 üzenetére
Ez a hozzászólás aztán kellett, mint szar a zsebbe.
Szerencsétlen WP rendszer köszöni, jól van, és egyre jobb. -
halkow
őstag
Nem fér össze a 2ö, szerintem baklövés
-
BenHans
addikt
válasz
bollokcs80 #16 üzenetére
Szép lövés, ..... bedobás.
Amíg az LG mobilból indulsz ki el is hiszem az akadásokat, és a frissítések hiányát. A One M7 óta ilyesmire nem lehet panasz!
(A One X helyzete meg mint ismeretes a Tegra miatt volt.)
Jelenleg csak a Nexus veszi fel a kesztyűt, hiába jönnek a vakító számadatok Snapi805-tel, az csak benchmajerkodásra jó, miközben a rendszer elég álmoskás...
Amúgy meg a HTC zászlóshajók mikor voltak drágábbak a konkurenciánál? Csak mert nem emlékszem...
-
dreamdancer
őstag
válasz
retekvetek #39 üzenetére
Íme az IDc legutóbbi adatai (Q1), ezt elég megbízhatónak tartják. Nem eladás vagy szállítás, hanem az OS piaci részesedése, elég sokat mond.
Eszerint a WP részesedése egy év alatt 3,2-ről 2,7%-ra esett, az okokon persze lehet vitatkozni, az eredményen nem nagyon.
Persze ettől nem mennek csődbe, a MS nem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen a mobil-piacon, de pár dolgon ideje lenne már elgondolkodniuk, mert 4 év és tengernyi pénz után ez a részesedés egyértelműen kudarc.
-
satz18
őstag
Ez az. Végre lesz kihívója a nokia 930-nak, ha már a samsung ativ se sehol sincs. Remélem jól leviszik egymás árát, és akkor ezek közül választhatom majd ki a 8x-em utódját.
-
dsr
senior tag
Ez egy okos ötletnek tűnik
-
janos68
aktív tag
Nem megy csődbe, mert van olyan részlegük ami hozza a negyedévenkénti tizensok milliárd dodós nyereséget. Viszont ha csak a mobil és a tábla piacból kellene megélniük, akkor nagy szarba lennének. Hosszú évek óta.
Nincs ebből semmi gond próbálkoznak, és előbb-utóbb megtalálják a helyüket a piacon, de addig amíg nem jobbak (nem is rosszabbak, mielőtt felnégyelnének) mint a konkurencia, nagy változások hamar nem következnek be a népszerűségük növelésében.
Persze ki lehet adni filléres Nokia-kat, és akkor mosolygósabb lesz a grafikon, de annak brutális ára lesz, amit a részvényesek nem fognak üdvlövésekkel fogadni. -
rnyk
tag
Remek, vegre plane ha megtartjak az osszes izig extrat (infra taviranyito, talan a dupla kamera is) amivel tudna mas lenni es egyben mutatni, hogy ok csempe az csempe de lehet hozza illeszteni extra cuccokat.
A masik kerdes, hogy vajon a Samu is keszule-e hasonloval.
-
wortz
tag
Ez még jól is néz ki.
-
törölt tag
Mondjuk az Android túlsúlyhoz hozzátartozik, hogy kábé minden háztartásban van elfekvőben egy-kettő régi gagyi android device. Öcsém már a negyedik droid borzadalmát nyúzza.
-
DaveJr
őstag
válasz
gyurkikrisz #32 üzenetére
Én is ezt írtam....
Csak a rossz hogy ha átlagolod a 15%-ot a maradék 5-re akkor 3% jön ki mindegyikre. Tehát látszódnia kellene legalább 1-nek még a grafikonon. Sőt valamelyiknek a WP fölött kellene lennie.
Érted már mi a fura nekem ezen a grafikonon?
-
ozeviktor92
tag
Vindóz gomb meg merre van?
-
válasz
retekvetek #18 üzenetére
Ahhoz képest elég jól megy a szekerük évről-évre
Ne hogy majd pár év múlva a te telefonodon is wp rendszer fusson majd
-
Воланд
titán
válasz
retekvetek #18 üzenetére
igaz, igaz. mar 2010 ota csak ezt lehet hallani a "szakertoktol".
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #17 üzenetére
Szerintem a L930 még mindig szebb.
-
batai15
félisten
Nos az az igazság hpgy jó dolog. De mivel nem tudják átvinni a droidos kamera appot stb így félig kihasználatlan lesz az egész telefon.
Butítva meg hát... -
bollokcs80
Korrektor
válasz
freestailo #14 üzenetére
Miből gondolod?!
Mondjuk annyiból jobb, hogy a WP igényeit ismerve ezen a hardveren tuti nem lesz akadás és a frissítésekre is jobban esélyes mint a Droidos...
-
Sonyimádó152
csendes tag
Am szupi!!!
-
Straw
senior tag
válasz
blade zte #10 üzenetére
max a dédunokája
@(#6) woland_y2k régebben olvastam valahol (lehet hogy itt is volt hír), hogy az MS olyan merész tervel állt elő, hogy mivel a WPnek kisebb a rendszerigénye, ezért elérhetővé tennék régebbi androidos telefonokra, amikre vagy nem jön ki frissítés vagy pedig túl gyenge a vas az új verziókhoz, ez akkor hihetetlennek tűnt, és sajnos most is mert azóta sincs egyetlen infó sem erről, bár elég jó ötlet lenne.
-
gghrtz
őstag
Szoval ezert lettek szoftveres a gombok az Android alatt...
-
Sonyimádó152
csendes tag
jó lenne egy ilyet beszerezni
-
blade zte
őstag
HTC HD2 te vagy az?
Izzítom a telefonom arra a wp portra, drukkolok.
-
törölt tag
Még akár az is lehet, hogy beruházok egyre, a HTC design a gyengém.
-
Cruzolka
aktív tag
Ez most komoly? Ennyi erővel a HTC kiadhatott volna egy olyan M8-at, amin gyárilag fut a Droid, és a WP is
... -
.LnB
titán
Akkor azért lett M8 mert tudták, hogy lesz WP8(.1)-as verzió is? És így könnyebb volt nevet váltani?
Kijöhetnének egy sima HTC One-al is WP rendszerrel mondjuk olcsóbb árkategóriában. Nekem a régi One jobban tetszik mint az M8.
Számomra az lenne a tökéletes telefon. -
Ricardo
titán
Nem rossz ötlet. Kell a vásárló. Így azokat is meg tudják szólítani akiknek a készülék tetszik, de nem akarnak droidot.
-
végre egy értelmes dolog a HTC-től.
-
rootkiller
őstag
Érdekes felvetés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest