- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #189 üzenetére
Várjuk!
-
Skorpio.59
aktív tag
A telefon augusztus 1_én ,athaladt az europai gsm lte tanusitási folyamatán../gsm arena /
-
zuioch
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #187 üzenetére
Valószínűleg igen, bár lehet hogy nem szolgáltatónál.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Pttypang #184 üzenetére
Olvass vissza...szerinted ennek így van értelme?..Abban bízok,hogy Woland értette,hogy mire célzok..vagyunk páran/legalábbis remélem/,akik ha le is tették a voksukat bármi mellett,attól még érdekel bennünket ,hogy mi van a másik oldalon...biztosan tudod,hogy már/sajnos/a házasságok sem egy életre szólnak...,nem beszélve a telefon vásárlásról..
-
válasz
Skorpio.59 #183 üzenetére
Annak nem sok ertelme lenne.
Akinek wp kell, az wp-s telefont, akinek kukarobi, az kukarobis telefont, akinek meg almara faj a foga, az almas telefont vesz. -
Skorpio.59
aktív tag
A hiábavaló,üres viták helyett,valakinek felkéne vállalnia,hogy közelebb hozza ezt az OP-t,a droidos felhasználók felé.Sokfelé 'járok' sokfelé olvaslak téged is.Tudom,hogy nem vagy egy 'bőírású' ember.Mégis úgy gondolom,hogy változtatni kéne a fórumokon eluralkodott hangnemen,stíluson...és úgy hiszem,hogy sok múlik azon,hogy kire mennyire figyelnek...és azt hiszem,ez a telefon evvel a rendszerrel éppen jó alkalomnak tűnik erre..../remélem érted és nem félre érted a mondandómat/...jó éjszakát mindenkinek!
-
Воланд
titán
válasz
Skorpio.59 #181 üzenetére
mert az ms nem engedi. ennek az operacios rendszernek ez a felulete.
-
Воланд
titán
válasz
Skorpio.59 #179 üzenetére
nem lehetseges.
-
Skorpio.59
aktív tag
Hogy ezen a HTC-n,minden milyen jól mutat......
-
CoolMan
MODERÁTOR
Elég volt! Fejezzétek be a veszekedést és az offot!
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
Döglött Róka #139 üzenetére
"...sok butasag amit osszehordasz"
Emeled ki, mi az, ami szerinted butaság
Mert butaságot nem mondtam, csak azt amit tapasztaltam. Nem mondtam légből semmit, aminek nincs valóságalapja, ami "butaság" lenne, azt mondtam, amit én láttam.
WP-be alapból nem fogok belezúgni, mert nem működik pont az, ami kell nekem. Több e-mail fiók egyszerre kell működjön, lehetőleg külön jelzéssel, és automatikus továbbításokkal. Ezt WP-n nem lehet megcsinálni, viszont iOS, Android, BB alatt igen. Meg, amiket előzőleg már elmondtam, hogy nekem miért nem tetszik...De, ha már itt ilyen sok (egyértelmű egy WP cikknél) WP-s van, akkor azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a mobilnetet megtudja osztani WiFi-re? Mert, ha nem, akkor ezt csak az Android tudja.
-
Márko88
aktív tag
http://www.phonearena.com/news/HTC-forecasts-that-its-sales-and-revenue-will-continue-to-plummet-during-Q3-2014_id58821
Mi lesz így HTC ?
-
Blyan
félisten
válasz
Döglött Róka #142 üzenetére
Erről van szó, ezt próbáltam érzékeltetni.
-
Blyan
félisten
válasz
daniel909 #137 üzenetére
Az nem fídbek, hogy szar és alfaállapotú, mert nyomkodtam a MMban.
Másrészt.... tudtommal Bog felesége elég régi WP használó, azért valszeg elég sok valós visszajelzést, megelégedést hallhat. Jó aláírom, az assszony valszeg átlag felhasználó, nem a PH/MA hónap kockája címre gyúró delikvens.
-
daniel909
addikt
mondjuk más felületesen pár hétig tesztelni valamit, miközben ott van még körülötted 2-3 androidos teló, meg megint más élni a rendszerrel fél-egy évet. teljesen más teszt jönne ki egy féléves használat utáni összegzésből.
de mindegy, ez kb mindenre igaz. Androidnál még olyan is van h egy fasza rendszert el...nak a frissítéssel ez megint más kérdés... szóval a felhasználók feedback-je (nálam) sokkal többet ér mint egy teszt. -
tixem
addikt
válasz
jozso1989 #118 üzenetére
Remélem felfogtad amit írtam, de a biztonság kedvéért még egyszer, a kedvedért
"Azokat az alkalmazásokat amiket droidon használtam, megtaláltam wp store-ban is, nem egyet sokkal jobb minőségben, ugyanúgy ingyenesen."
nem azt írtam, hogy minden android app megvan wp store-ban is, hanem, hogy amiket én használtam mindet megtaláltam. Nem mindegy. Mellesleg nem értem minek airdroid egy wp usernek, vagy swiftkey a wp-s billentyűzet mellett.
Airdroid helyett ott van maga a Onedrive meg a wp fiók, nokia play to, beamer stb, az adatátvitel és a remote device manager, bár ez fizetős.
Swiftkey meg egy totálisan egyéni dolog, én droidon sem használtam semmilyen 3rd party billentyűzetet, a gyári elég volt. Itt is elég lesz, pláne, hogy a 8.1-gyel bekerült a rendszerbe egy még jobb gyári billentyűzet, így az erre irányuló appok nekem abszolút nonszenszek.TV-t pedig, köszi de inkább irányítok dlna-n és wifin, van is rá alkalmazás, nem is egy [link]
Klímám meg ha volna, akkor volna mellé távirányítóm. Mire kihalászom az appot (pedig wp-n gyorsan megtalálható bármelyik, nem kell lapozgatni mint droidon) addigra hatszor befagyasztottam a seggem. Ennyire ne legyünk már kényelmesek.
-
BlackSoft
addikt
De általában nem magával a rendszerrel foglalkoznak, hanem amit alapból tud. És a böngésző jó, videólejátszó jó, zene jó, gyári appok működnek mind, ahogy tervezték őket. Magát a rendszert nem pontozzák, és annak felépítését, más rendszerekhez való összemérését.
(#126) woland_y2k: Mivel működik, ezért nincs mivel szopni. Nincsenek összevissza bug halmazok. Nem tekinthető semmilyen szempontból alkalmatlannak használatra. Ezt sehol nem írtam
(#129) jozso1989: A plecsni függ nagyon sok mindentől. Akkor kap különösen ajánlottat, ha az ára is jó, és a készülék is (fizikailag), valamint a rendszer is jól működik, és lehetőleg tele van extrákkal.
Egy Galaxy S5 is különösen ajánlott lenne, ha 120-ért adnák, nem?Még ha nincs is szükség ujjlenyomat olvasóra, meg pulzusszámlálóra, azért ilyen ár mellett az elég kecsegtető extra lenne, az az ár mellett. Tehát ilyen szempontok alapján születik valamire a különösen ajánlott jelző.
-
-
BlackSoft
addikt
A linkelt telefon hardvere teljesen jó, és a jó képeket is csinálnak ezek a telefonok. De pont azaz, hogy az ilyen tesztekben magát a telefont pontozzák, külsőre, és belsőre. Viszont nem a rendszert, mert az ugyan az 3 más típusú készüléken is. Azt nem is mondtam egy szóval sem, hogy maguk a készülékek rosszak, sőt a Lumia 1020 még nekem is tetszetős a rendszer ellenére
-
BlackSoft
addikt
Ja, amikor el sem olvasod, amit írok, mert az első hozzászólásod hozzám az, hogy még nem láttam WP-t, holott épp azelőtt mondtam, mikor mennyi időt, hol használtam, és kinél láttam már
Majd később(ez amire most válaszolok) ismét egy maximum Flame-re való hsz-t gyártasz
Szóval lehetne vitatkozni ki az ökörAmúgy meg vissza lehet térni kicsit a HTC-hez WP 8.1-el, arról szól a cikk.
(#118) jozso1989: Na ilyen egyediségek mellett sokkal több ember mondaná azt, hogy ez egy fasza rendszer/telefon kombó, kell nekem az extrák miatt, másikon nem elérhetőek
(Tegyenek bele egy fizikai hőmérőt, és instabuy lesz részemről. Ezt még senki sem lépte meg, pedig amióta van telefon, itt a lehetőség rá.)
-
jozso1989
őstag
Az Asphalt 8 ingyenes egy éve és nem, nem találod meg ugyanazokat az appokat. Swiftkey, Airdroid... Már csak ez a 2 app miatt sosem váltanék Androidról (és ezek az appok emelik az androidot a többi OS fölé). Akkor nem is beszéltünk még arról, hogy pl. lehet TV-t, klímát, stb irányítani infraporttal (gyári appal, még csak le sem kell tölteni)... Ezek csak kis apróságok, mégis baromi jól jönnek a hétköznapokban, akár hiszed, akár nem.
-
BlackSoft
addikt
Állítottam ennek az ellenkezőjét? Nem. Üzletben találkoztam vele, is mint itt már más is mondta, nincs semmi ami a WP mellett szólna amellett, hogy valakinek tetszik, és kész. Így semmi jobbat nem találtam benne, mint más készülékeknél, csak egy Alpha felületet, ami nem túl pozitív. Windows 8-ra akar hasonlítani, de a Win 8 felülete (nyilván most metro-ról beszélünk), annak ellenére, hogy az is elég szegényes, sehol sincs szerintem.
A letisztultság is egy határig jó, az Android flattesedése szép, de ez befejezetlen munkának tűnhet sokaknak, nekem is.(#115) tixem:
1. Épp az imént mondtam, hogy a gördülékenység alatt nem arra gondoltam, hogy valami laggolna, lefagyna, ilyet én sem tapasztaltam, Android-tól ebből a szempontból jobb, akárcsak az iOS vagy a BlackBerry.
2. 8.1 nem volt, amikor én találkoztam ilyen telefonokkal, és akkor nem volt háttér - ez nagyon zavarta azt az ismerősömet is, akinek ilyen telefonja volt, hiszen 15 éve lehet a telefonokon hátteret beállítani -
3. Én nézegettem a storeját, de nem találtam sok mindent, és a keresője sem volt az igazi, Androidon, és iOS-en is sokkal jobbnak találom a store-t. Bár lehet ez is változott a 8.1 kiadásával
4. Hát igen, azok a sajátosságok nem sajátosságok, és nem is fizikai értelemben kell őket keresni, nem az a lényeg, hanem a szoftver sajátosságai. - Pl Androidból csinálok WP-t 10 perc alatt, fordítva nem
(nem mintha túlzottam szeretném az Androidot, sőt... Ezt csak úgy mondom. -
-
tixem
addikt
válasz
BlackSoft #105 üzenetére
Nem működik gördülékenyen
Szerintem nem egyről beszélünk, a családban - jómagamat is belevéve - az elmúlt 1 évben kukázódtak a droidok és mindenkinek wp van, 3 darab 520, nekem egy 820, tesómnak 925, továbbá 2 darab 920 és egy újdonsült 930.
Szóval ja, mind autisták vagyunk akik alpha kinézető 256 színű megszabott csempeszínű butafont nyomkodunk. Kár, hogy mi nem csak fél óráig baszkuráltuk a MM-ban, hanem nap mint nap használjuk és a totális ellentétét tapasztalja mindegyikünk amiket te itt összezagyválsz.
1. iOS mellett a leggördülékenyebb OS, november óta van meg a 820-am, egyszer sem sikerült megakasztani vagy lefagyasztani. Lehet itt azzal védekezni, hogy multitasking hiánya. Elképzelhető, de engem hidegen hagy, sőt kifejezetten szeretem, hogy ha kilépek valamiből mert mondjuk hívásom van, akkor az adott alkalmazást onnan tudom folytatni ahol abbahagytam.
2. Meghatározott színek vannak igen, aki ezek közül nem tud választani az vegyen szamszung galaxy core plus duo mega s36-ot, ott mókolhat kedvére. De érdekes, amíg 8.0 volt rajta találtam nem is egy színt ami illett a telefonhoz, és bármennyire hihetetlen lehet variálni és testre szabni még így is. Fél óra MM alatt ez nem jön elő.
8.1 óta meg van átlátszó csempe és hátteret is lehet tenni, szóval nem értem a problémád. Ez az okfejtésed nem volt túl naprakész.
3. Azokat az alkalmazásokat amiket droidon használtam, megtaláltam wp store-ban is, nem egyet sokkal jobb minőségben, ugyanúgy ingyenesen. Sok játék is ingyen van, ami lehet mást nem érdekel, de droidon nem sikerült asphalt 8-at, wheres my watert stb-t legálisan ingyen beszerezni.
Egyedül a fájlkezelő hiányzott, de 8.1 óta ez is van méghozzá nagyon is jó, és már sd kártyára is lehet menteni dolgokat. Bár előtte is megoldottam és nem haltam bele.
4. Sajátosságok címén meg tudnék olyat mondani, hogy pureview, clearblack amoled, unibody polikarbonát, összeszerelési minőség, stabilitás és design. De ezek sajnos ugye nem sajátosságok, ej-ej
WP alig van, nem látsz az utcán... Itt a jó példa amit leírtam az elején, de lehet csak mi vagyunk ilyen hikomatok
Amit nem hiszek, ugyanis az utcán sokkal több wp-t látok, mint egy éve azon belül is sok lumiát (érthető okokból), az utóbbi pár hónapban pedig különösen megszaporodtak, szóval nem kell aggódni, hogy a FF behozza majd wp-t.
Hirtelen ennyi, a hatalmas ellenérveid úgy nézem légből kapottak, legalábbis a trollok által előszeretettel fújt korábbi hiányosságok felerősítve és elsarkítva fél órás MM-os tapizással megerősítve.
ÁmenSzerk.: kb úgy lehetne leírni a wp-t, mint ahogy az iphone userek áradoznak a telefonjukról. Lehet, hogy ők értik és boldogok, de másnak ez üres dumának tűnhet, és valószínűleg tűnik is.
Na kb ugyanígy el lehet mondani a wp-ről, hogy egyszerű mint a faék, de pont ez benne a jó. Nem kell buzerálni a rom-okkal, egyszer beállítja az ember a saját kedve szerint és működik. MŰKÖDIK, csupa nagybetűvel. Nincs ilyen meg olyan biszem baszom gesztusvezérlés meg kutyafütty, működik és kész. Olyan mint a skoda: simply clever. Simply... -
BlackSoft
addikt
Nem arra gondoltam, hogy teljesítményükkel lenne baj, és laggolna valami, vagy lassú lenne, sőt az Androidos készülékek közül a Nexus-ok kivételével egyik sem megy normálisan. Hanem azt mondom, hogy ugyan azt a műveletet WP-n lassabban tudom elvégezni, szerintem nem elég felhasználóbarát.
-
cattus
addikt
válasz
BlackSoft #105 üzenetére
Mondanám, hogy az én környezetemben meg egyre több WP-s telefont látok (ami, bármilyen hihetetlen, de igaz!), de gondolom úgyse hinnéd el, elvégre hamarosan a FFOS felhasználói is annyian lsznek (LOL).
"szerintem normális az, hogy szép, kidolgozott ikonok vannak,." - Ha a kidolgozott ikonok alatt a csicsás szépségeket érted, akkor nem értetted meg, hogy a WP ennek pont az ellenkezőjéről, a letisztultségról és az egyszerűségről szól - de ettől még miért ne lehetne kidolgozott?. Elhiszem, hogy nem tetszhet mindenkinek, de ne emiatt nyilvánítsuk bénának a rendszert.
"van háttered, van menüd, különböző dolgok, amikkel interakcióba lehet lépni" - 8.1: Van háttér, van felülről lehúzható értesítési sáv. A menük említése meg tényleg a LOL kategória ismét. Úgy beszélsz a rendszerről, mintha egy statikus valami lenne, amit csak nézni lehet.
"ott szép animációk vannak stb stb. Mindegy WP-nél nincs" - Szerintem meg pont WP-n van több animáció és átvezetés, mint androidon. De mindegy mert WP-n ugye semmi sincs, mert
-
BlackSoft
addikt
válasz
jozso1989 #107 üzenetére
Ezt mondom... Lehet, hogy valakinek tetszik, azért mert tetszik neki és kész. Viszont nem tudok, olyasmiről amit csak WP-n lehetne, és ezért nagyon király lenne, és ok lenne vásárlásra. Ahogyan azt sem lehet mondani, hogy a felülete fejlettebb, mert nem, nekem mint mondtam valami Alpha jut eszembe, nem kész termék, elmarad a többitől a teljes kezelése.
-
BlackSoft
addikt
Hát, ha röviden akarom kifejteni, akkor azt tudom így mondani, hogy rengeteg lehetőség, ami adott iOS alatt is (androidról nem is beszélve, mikor hozzá képest az iOS egy tégla, ami olyan amilyen, nincs jogod változtatni semmin) az WP-nél nincs, sok alkalmazás sincs, nem működik olyan gördülékenyen, mint a többiek, nincsenek a többi rendszerben megszokott dolgok, gondolok itt arra, hogy szerintem normális az, hogy szép, kidolgozott ikonok vannak, van háttered, van menüd, különböző dolgok, amikkel interakcióba lehet lépni, ott szép animációk vannak stb stb. Mindegy WP-nél nincs. Egy Paint-ben rajzolt négyzetekből álló, 16 (max 256) színből álló színskálát felhasználva elkészített, fekete hátterű az egész rendszer, és ezzel le is írtam a Design-t maximálisan. Sokat változtatni sem lehet, az meg, hogy újabban vannak kis (ronda színű) négyzetek is, nem nevezném túl innovatívnak, hasonlókat rajzolgattam régen számtech órán (akár én is lehetnék az egyik MS dolgozó ennyi kreativitással).
Egy valakit tudok, akinek volt WP-je, de az is gyorsan megvált tőle, mondván "butatelefon" hatást kelt, és nem is, olyan jó (annak ellenére, hogy egy akkor premium kategóriás drága készülék volt), mint korábbi (középkategóriás) Androidos készüléke.
Sajátosság alatt pedig olyasmiket értek, amik miatt, ha megnézek egy ilyen telefont, azt mondom, nem szép, nem is a legjobb, de tudja ezt meg ezt, és másiknál (android, ios) ilyet még nem láttam, nekem erre szükségem van, a többit meg majd megszokom... Nincs semmi indok, hogy használjak egy ilyet, sőt ellen indok van számtalan. Talán ez is az egyik oka, hogy alig van WP, pedig már nagyon rég nyomják őket, nem ma megjelent dologról van szó, mint a FireFox rendszere, ami új, de lassan eléri majd a jelenlegi WP használók számát...(#102) cattus: Meg az utcán, meg a metróban, meg a Westendben, nagyon ritkán látni WP-t, és mint a linkelt statisztikák is mutatják (tehát nem csak, hogy én mit látok, hanem ami tény....), hogy alig van egy nagyon kis %, aki ezt használja, pedig régóta van már.
(#106) woland_y2k: Az elmúlt 2 hsz-ed, amit nekem szántál teljesen értelmetlen volt, ez meg a szájba szarás művészete
Sok hsz-es ember, nem feltétlen bölcs ember. Legalábbis ez a Flame felé haladó beszólogatás nem épp erre utal...
-
Freiherr
őstag
Tényleg van aki képes félórát állni az MM-ben,és telefont nyomogatni?Ez szàmomra felfoghatatlan.
Abból aztán sok tapasztalatot lehet kiszűrni. -
BlackSoft
addikt
válasz
Döglött Róka #98 üzenetére
De WP-t nem mondott senki, mert legtöbben nem is ismerik, mint feljebb mondtam, én nem találkoztam még WP-vel sehol sem, csak Media Markt-ban, ott csesztettem fél órát, és a konklúzió az lett, hogy: Ez minek? Ki fog ilyet venni? Kaszálni
Nem akarok ezzel bántani senkit, de egy nagy Alpha felületű valamit látok benne, ami alig pár dolgot tud, amit más rendszerű eszközök, sajátosságokat meg nem találtam.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Döglött Róka #93 üzenetére
Én már kérdeztem pár embert, akinek BB-je van a cégnél, hogy miért nem vesznek valami új "okostelefont" (nem, mintha a BB buta lenne, de az Android, és az iOS azért jóval bővebb felhasználást enged meg).
A válasz mindig ugyan az volt: Legyen meg ugyan ez a stabilitás, biztonság, és QWERTY, valamint több nap üzemidő folyamatos telefonálás mellett. Páran még azt is hozzátették, ha majd valamikor az e-mail rendszer úgy fog működik más telefonokon is, mint a BB-n, akkor használhatóak lesznek üzleti célra azok is, addig only BB. -
jozso1989
őstag
válasz
Döglött Róka #95 üzenetére
azt írtad, hogy kuka... tehát samsung.
-
jozso1989
őstag
válasz
Döglött Róka #93 üzenetére
nem samsungot kell használni, android =/= samsung még mindig
-
Lomha 8V
addikt
Az ötlet jó, csak drága lesz mint a heroin.
-
Red Bull fan
aktív tag
Ide vele.
-
gghrtz
őstag
-
BlackSoft
addikt
Van valahol, valamilyen grafikon, hogy hányan használnak WP-t?
Mert mindig vannak ilyen cikkek, és nagy gyártók is, mint most a HTC is már csinálni fog ezek szerint, pedig akárhol körülnézek, az ismerőseim között, munkatársaim között, stb, csak is Androidot, és iOS-t látok. De még nagyon sok buta telefon is van, viszont WP egy sincs
(és szerintem egy marhára korlátolt, designtalan rendszer, mintha valaminek az Alpha 0.0.1.2.0.1 verziója lenne) -
daniel909
addikt
androiddal jobb lenne!
oh wait... -
T_Stark
őstag
válasz
Skorpio.59 #73 üzenetére
A "futottak még" Nokiákról is csak az beszél így, aki még nem használta.
El lennék Én egy futottak még 930-al bármelyik HTC helyett, vagy akár 925, 1020, stb...
Cseppet sem vagy elvakult. -
FókuszPók
tag
Ha android alatt is elég erős az emnyóc, akkor itt WP alatt lesz 50.000-es antutu?
-
tixem
addikt
válasz
Skorpio.59 #73 üzenetére
futottak még nokia telók
mit szívsz, kérlek nekem is adj, mert nagyon op a cucc ahogy elnézem.
-
Skorpio.59
aktív tag
Igazad van, az M8 és a futottak még nokia telók valóban nem egy kategória.A kameráról meg csak az szokott így beszélni aki még nem használta,vagy nem is tudja....Az ár..na az döntő lesz..aki minőséget akar és tud is venni ,annak nem kérdés ,hogy mit fog választani! Okos húzás volt a HTC-től...a kis hal is jó hal...és nekik most a kis hal is kell...és ki tudja,ha jól sül el a dolog,még sokat profitálhatnak belőle..
-
Namelesske
addikt
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Add nekem
-
Freiherr
őstag
Értem én a koncepciót,de ez a hardver szerintem overkill WP alá.
-
Crafter32
őstag
A HTC mindig is nagyon szép volt. Most eldöntheti mindenki milyen OP rendszerben akarja. Nagyon jó ötlet.
-
rico21
tag
Végre már vártam valami hasonlót a HTC- től végre normális hanggal szerelet WP mobilt mert azért a NOKIA hagy kivetni valót maga után! Nekem volt NOKIA 5800 Xpress music sztereó hanggal kiváló volt, semmi nem szólt úgy mint az főleg ha az ember telefonra ébred!!! De a mostani lumiák elég GAGYI hanggal jönnek, én is WP veszek mert droid nekem nem jön be, sőt egyenesen gyűlölöm de WP-nek is vannak hibái de nekem jobban be jön ennyi, tudom ez egyéni dolog!!! Gyerünk HTC várlak
BoomSound!!!
-
Cyberpunk
félisten
Ez érdekes lehet.
-
tixem
addikt
HTC próbálkozik
Nem hinném, hogy túl nagy sikere lenne olyanok mellett mint a 930 vagy a 1520, bár ez utóbbi nem egy kategória.
A duplakamerával sokra nem mennek, 930 körbehu**ozza, a többi meg felejthető. Inkább a Samsung hozná vissza az Omnia 7-et, egy az egyben azt a formát és méretet, csak mondjuk fullhd kijelzővel és egy picivel vékonyabb kávával. Meg egy jó combos akkuval. Jobban kelne mint a HTC szvsz.
-
rnyk
tag
Hat amilyen szamokra emlekszek akkor az EU az eleg jo (UK 10% korul, Olaszok is hasonlo, Nemet az mondjuk talan csk 3-4%).
Az MS legnagyobb banatara az USA ami nagyon gaz talan meg mindig 2-3% kozt billeg.
Szerk:
Ez meg 2013 vege: [link]link -
gghrtz
őstag
válasz
dreamdancer #58 üzenetére
Azért egy EU/US grafikonra én is kíváncsi lennék. Gondolom Kína és a kevésbe fejlett országok csúnyán lehúzhatják a statisztikát.
-
dreamdancer
őstag
válasz
gyurkikrisz #55 üzenetére
A 930 kamerában jobb a HTC One-nál, az meg a fém házban és a hangban nyer. Megjegyzem, ránézésre (kézbe fogva) azért a HTC kelti a jobb hatást.
pingwin011: matek alapján igazad van, de ez közgáz
Eddig is bővült a piac és a wp lépést tartott vele, sőt. Az a gond, hogy az elmúlt egy-másfél évben már csak Ázsia és Latin-Amerika miatt növekednek az eladások, ott meg a wp harmatosan teljesít.Egy x%-kal bővülő piacon x-y%-os növekedés azt jelenti, hogy a versenytársak alatt teljesítenek, és ez nem jó. Ahogy a 2,7% sem az, nem inspirálja se a fejlesztőket, se a szolgáltatókat.
-
Ha Windows rendszerrel ellátót készüléket szeretnék vásárolni akkor maradok a 930-nál ismerve már az árát és a HTC sem olcsó készülékeket készít így mindegyik borsos árral fog ringbe szállni egymás ellen.De kíváncsian várom
-
jozso1989
őstag
Az első prémium WP telefon? Amúgy ki venne WP HTC-t, ha ott a Sense6 M8, ami hatszor gyorsabb és szebb?
-
pingwin011
aktív tag
válasz
dreamdancer #47 üzenetére
A piac folyamatosan bővül... Egyre több telefont aktiválnak... Nyilván javarészt androidot. Az, hogy a piaci részesedés emiatt csökken, az nem jelenti azt, hogy ne adnának el évről évre egyre több WP telót... Ha én minden nap 1el több körtét adok el, mint előző nap, akkor az nekem jó ugye. De ha Pistike minden nap 2vel több narancsot ad el, akkor az én 100%os piaci részesedésem nyilván csökken, de amúgy mindegy, mert gyarapodom...
-
T_Stark
őstag
válasz
retekvetek #18 üzenetére
Ez a hozzászólás aztán kellett, mint szar a zsebbe.
Szerencsétlen WP rendszer köszöni, jól van, és egyre jobb. -
halkow
őstag
Nem fér össze a 2ö, szerintem baklövés
-
BenHans
addikt
válasz
bollokcs80 #16 üzenetére
Szép lövés, ..... bedobás.
Amíg az LG mobilból indulsz ki el is hiszem az akadásokat, és a frissítések hiányát. A One M7 óta ilyesmire nem lehet panasz!
(A One X helyzete meg mint ismeretes a Tegra miatt volt.)
Jelenleg csak a Nexus veszi fel a kesztyűt, hiába jönnek a vakító számadatok Snapi805-tel, az csak benchmajerkodásra jó, miközben a rendszer elég álmoskás...
Amúgy meg a HTC zászlóshajók mikor voltak drágábbak a konkurenciánál? Csak mert nem emlékszem...
-
dreamdancer
őstag
válasz
retekvetek #39 üzenetére
Íme az IDc legutóbbi adatai (Q1), ezt elég megbízhatónak tartják. Nem eladás vagy szállítás, hanem az OS piaci részesedése, elég sokat mond.
Eszerint a WP részesedése egy év alatt 3,2-ről 2,7%-ra esett, az okokon persze lehet vitatkozni, az eredményen nem nagyon.
Persze ettől nem mennek csődbe, a MS nem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen a mobil-piacon, de pár dolgon ideje lenne már elgondolkodniuk, mert 4 év és tengernyi pénz után ez a részesedés egyértelműen kudarc.
-
satz18
őstag
Ez az. Végre lesz kihívója a nokia 930-nak, ha már a samsung ativ se sehol sincs. Remélem jól leviszik egymás árát, és akkor ezek közül választhatom majd ki a 8x-em utódját.
-
dsr
senior tag
Ez egy okos ötletnek tűnik
-
janos68
aktív tag
Nem megy csődbe, mert van olyan részlegük ami hozza a negyedévenkénti tizensok milliárd dodós nyereséget. Viszont ha csak a mobil és a tábla piacból kellene megélniük, akkor nagy szarba lennének. Hosszú évek óta.
Nincs ebből semmi gond próbálkoznak, és előbb-utóbb megtalálják a helyüket a piacon, de addig amíg nem jobbak (nem is rosszabbak, mielőtt felnégyelnének) mint a konkurencia, nagy változások hamar nem következnek be a népszerűségük növelésében.
Persze ki lehet adni filléres Nokia-kat, és akkor mosolygósabb lesz a grafikon, de annak brutális ára lesz, amit a részvényesek nem fognak üdvlövésekkel fogadni. -
rnyk
tag
Remek, vegre plane ha megtartjak az osszes izig extrat (infra taviranyito, talan a dupla kamera is) amivel tudna mas lenni es egyben mutatni, hogy ok csempe az csempe de lehet hozza illeszteni extra cuccokat.
A masik kerdes, hogy vajon a Samu is keszule-e hasonloval.
-
wortz
tag
Ez még jól is néz ki.
-
törölt tag
Mondjuk az Android túlsúlyhoz hozzátartozik, hogy kábé minden háztartásban van elfekvőben egy-kettő régi gagyi android device. Öcsém már a negyedik droid borzadalmát nyúzza.
-
DaveJr
őstag
válasz
gyurkikrisz #32 üzenetére
Én is ezt írtam....
Csak a rossz hogy ha átlagolod a 15%-ot a maradék 5-re akkor 3% jön ki mindegyikre. Tehát látszódnia kellene legalább 1-nek még a grafikonon. Sőt valamelyiknek a WP fölött kellene lennie.
Érted már mi a fura nekem ezen a grafikonon?
-
ozeviktor92
tag
Vindóz gomb meg merre van?
-
válasz
retekvetek #18 üzenetére
Ahhoz képest elég jól megy a szekerük évről-évre
Ne hogy majd pár év múlva a te telefonodon is wp rendszer fusson majd
-
Воланд
titán
válasz
retekvetek #18 üzenetére
igaz, igaz. mar 2010 ota csak ezt lehet hallani a "szakertoktol".
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #17 üzenetére
Szerintem a L930 még mindig szebb.
-
batai15
félisten
Nos az az igazság hpgy jó dolog. De mivel nem tudják átvinni a droidos kamera appot stb így félig kihasználatlan lesz az egész telefon.
Butítva meg hát... -
bollokcs80
Korrektor
válasz
freestailo #14 üzenetére
Miből gondolod?!
Mondjuk annyiból jobb, hogy a WP igényeit ismerve ezen a hardveren tuti nem lesz akadás és a frissítésekre is jobban esélyes mint a Droidos...
-
Sonyimádó152
csendes tag
Am szupi!!!
-
Straw
senior tag
válasz
blade zte #10 üzenetére
max a dédunokája
@(#6) woland_y2k régebben olvastam valahol (lehet hogy itt is volt hír), hogy az MS olyan merész tervel állt elő, hogy mivel a WPnek kisebb a rendszerigénye, ezért elérhetővé tennék régebbi androidos telefonokra, amikre vagy nem jön ki frissítés vagy pedig túl gyenge a vas az új verziókhoz, ez akkor hihetetlennek tűnt, és sajnos most is mert azóta sincs egyetlen infó sem erről, bár elég jó ötlet lenne.
-
gghrtz
őstag
Szoval ezert lettek szoftveres a gombok az Android alatt...
-
Sonyimádó152
csendes tag
jó lenne egy ilyet beszerezni
-
blade zte
őstag
HTC HD2 te vagy az?
Izzítom a telefonom arra a wp portra, drukkolok.
-
törölt tag
Még akár az is lehet, hogy beruházok egyre, a HTC design a gyengém.
-
Cruzolka
aktív tag
Ez most komoly? Ennyi erővel a HTC kiadhatott volna egy olyan M8-at, amin gyárilag fut a Droid, és a WP is
... -
.LnB
titán
Akkor azért lett M8 mert tudták, hogy lesz WP8(.1)-as verzió is? És így könnyebb volt nevet váltani?
Kijöhetnének egy sima HTC One-al is WP rendszerrel mondjuk olcsóbb árkategóriában. Nekem a régi One jobban tetszik mint az M8.
Számomra az lenne a tökéletes telefon. -
Ricardo
titán
Nem rossz ötlet. Kell a vásárló. Így azokat is meg tudják szólítani akiknek a készülék tetszik, de nem akarnak droidot.
-
kbyte1024
veterán
végre egy értelmes dolog a HTC-től.
-
rootkiller
őstag
Érdekes felvetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest