-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márko88
aktív tag
A frissìtést megszoktam, mostmár tetszik.
Az akkuidő nekem pedig jobb mint volt.
-
Márko88
aktív tag
Nem egy túúúl nagy hiba
de lejött hàtulról nekem a h meg a t betű. Gondolom a meleg miatt a ragasztó megadta magàt. Sensation-nél is ez volt, lehetne vmi jobb megoldàs vagy erősebb.
Szerintetek òvatosan fél mm pillanatragasztòval megpròbàljam visszatenni,vagy inkàbb ne? Òvom a telefont meg vigyàzok rà és nem szeretnék hibàt.
-
Janaboy
veterán
Eltunt par napja a Dot Viewrol az idojarasom, van otletetek h varazsoljam vissza?
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan szervizt, ahol Htc-ket szervizelnek nagy biztonsággal? Speedshop nem jó.
Köszi előre is! -
Flyme
senior tag
válasz
s3nsitivity #4185 üzenetére
Azert az M7 es M8 kozott van kulonbseg kinezetre
Igazabol foleg tenyleg a kava miatt kellene.
Viszont amit Keldor papa linkelt kep tenyleg must haveEs igy megmaradnanak a boomsound hangszorok is, az a vicc, hogy amit lent linkeltel Spigen tok abban annak a valtozatnak tunik, ami a videoban van, de megneztem a tobbi M9es tokot is, es azokban mindben a kepen lathato varians van
Ugyhogy igy vegkepp erdekes melyik lesz.
-
keIdor
titán
Én azt akarom, hogy ilyen legyen, akkor instant buy!
-
-
Lacee1986
senior tag
válasz
s3nsitivity #4185 üzenetére
Az a baj, hogy még korán sem tökéletes ez a design. Simán lehetett volna csiszolni.
-
s3nsitivity
addikt
Hát szvsz ha megtalálták a tökéletes designt akkor nincs sok értelme az egészet kicsavarni.
Az tény, hogy ez még az M7 -> M8 ugrásnál is kevésbé látványos de nem is igazán van rajta mit csiszolni.
Az egyetlen amit reméltem, hogy sikerül a boom sound spealerek modulját csökkenteni és a felső káva is össze menne de ezek szerint sajnos még nem sikerült.És azért ez egy széria. A Samu vagy az apple sőt már a Sony is az összes szériáját ugyan olyanra csinálja.. itt legalább csak egy szériában hajaznak egymásra a készülékek.
-
Red Bull fan
aktív tag
Remélem ez kamu.
-
Flyme
senior tag
válasz
s3nsitivity #4179 üzenetére
Nem kene elmenniuk samsung iranyba dizajn szempontjabol szvsz., ennyire latvanyosan alig valtoztatni valamit..
-
Lacee1986
senior tag
válasz
M8+
-
s3nsitivity
addikt
-
Janaboy
veterán
válasz
Lenyegeben ez azoknak lesz jo, akik sirtak a kamera miatt, amugy koppra m8...
-
s3nsitivity
addikt
-
Dr. Maci
tag
-
kirkri
addikt
válasz
Diamond500 #4175 üzenetére
Írták pár napja, hogy néhány elutasítás után már nem dobja fel újra a figyelmeztetést az elérhető frissítésről.
-
kdennis
aktív tag
Igazán felvehették volna M8-al torzítás mentesen!
-
Dr. Maci
tag
válasz
karldergroße #4162 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat.
Akkor amíg nem javítják, elnézem a softwer update zaklatását. Amíg nem oldják meg a bugokat, nem rakom fel. Nem azért vettem 180.000-ért, hogy kapjak egy rakás ... (itt mindenki gondoljon valami csúnya szóra)
Rootolni meg nem akarom, ameddig van rá expansys garancia. Utána lehet megmókolom, de addig még egy csomó idő van.A Sense 7-re kíváncsi lennék, de gondolom ahhoz meg előbb a Lolli-t kellene felpakolnom. Nagy kár, hogy ezt a frissítést ennyire eltolták.
-
Janaboy
veterán
-
dejvid8
őstag
válasz
karldergroße #4162 üzenetére
A 3. számú problémádat nem lehet a beállításokban átállítani? Mert a KK-nél is úgy van,hogy a beállítások->Biztonság menüpont alatt van egy olyan opció,hogy "Lezárási képernyő átlépése ébresztéskor". Ez ha ki van pipálva, akkor ha kioldod a telefont egyből a minta jön elő. Ha nincs kipipálva, akkor ugye először a lakatot kell felhúzni.
Vagy az 5.0-ban nincs már lehetőség ezt állítani? -
karldergroße
senior tag
válasz
Dr. Maci #4159 üzenetére
Inkább negatívumokról tudok beszámolni.
1. A legidegesítőbb a futó (ill. utolsó) appok kilövése. Ha vissza is állítod, lassabb az egész, ráadásul most már nem lehet egy nyomással a beállítások "futó programok" menüjébe eljutni.
2. Megszűnt az a lehetőség, hogy a htc zárképernyőre több widgetet is el lehessen helyezni, amelyek között KK.-ban lapozgatni lehetett. Egyszerűen kivették ezt.
3. Ha az emebr kettőt koppint a lezárt képernyőre, nekem nem a mintarajzolási ablak jön fel, hanem csak az üres képernyő középen egy lakattal, amit ha felhúzok, megjelenik a minta. Ez mindig plusz mozdulat, plusz idő.
4. Valamivel rosszabb akkuidő.
Pozitívumok:
esztétikusabb betűtípus.
A telefon KK-val is tökéletes volt, ehhez a lollipop nem tudott semmit hozzátenni.
Talán a sense7 hoz valami változást. -
DjDanee87
addikt
válasz
Lacee1986 #4160 üzenetére
Én is megelégeltem 2 hete a lolli zaklatását és feltettem. Én nem tapasztaltam, hogy gyorsabban merülne. Az a pár alkalmazás amit használok mennek hiba nélkül továbbra is. Egyedül a futó alkalmazások kikapcsolása irritáló a mostani felületen. Kicsit lassan jelenik meg az X hogy kinyomjam.
-
Dr. Maci
tag
válasz
Vegyedvigyed #4158 üzenetére
A lollipopp tapasztalatok engem is érdekelnének, mert az utóbbi időben minden nap zaklat a szoftverfrissítés és kicsit kezd belőle elegem lenni. Egyébként nem lehet valahogy letiltani? Az alkalmazásoknál hiába nyomok rá kényszerített leállást néhány óra múlva ismét előjön. A KitKattal egyébként teljesen elégedett vagyok...
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok! Milyen a mostani lollipop még mindig bugos? Érkezett már hozzá valami javítás? Örülnék ha tudna valaki pár szót mondani róla.
Köszi előre is. -
Loboda
senior tag
Mivel a bootloader hibás, legalábbis úgy néz ki, meg kell várni hogy legyen hozzá S-OFF.
Ha megvan, lehet feltenni új firmwaret, ami rendbe teszi a mostanit, aztán jöhet az 5.0.1.
Bár számomra rejtély hogy miként tűnt el a készülék mainver száma.
De ha lesz begy kis időm, megpróbálok utána járni. -
Loboda
senior tag
Tegyél fel egy TWRP recoveryt, a legfrissebbet, bootloaderből.
Tedd a telefont bootloaderbe.
Töltsd le, nevezd át recovery.zip nek, másold a fastboot.exe-t tartalmazó mappába, indíts innen egy parancssort (egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt), majd a parancsok bootloader fastboot usb alól:fastboot erase cache
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot erase cacheminden sor után enter!
Ha felment próbálj meg feltenni egy főzött romot, recoveryből, pl a Viper 3.2.1-et, újabbat ne is próbálj meg feltenni, a friss 5.0.1-es romok nem fognak elindulni régi firmware verziód miatt. Csak 4.4.4-es alapú rommal próbálkozz, a Viper ilyen.
Ha felmegy a rom, de nem indul el bootlopba kerül, fel kell tenni a Viper romba lévő kernelt is bootloaderből.
Ki kell venni a rom telepítőjéből a boot.img-t (ez a kernel), másold a fastboot.exe-t tartalmazó mappába, indíts innen egy parancssort (egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt), majd a parancsok bootloader fastboot usb alól:fastboot erase cache
fastboot flash boot boot.img
fastboot erase cacheMinden sor után enter!
Talán fel fog menni, de nem sok reményt fűzök hozzá, készülék azonosító hiányába. -
FX9
tag
Hasoons2000's HTC One 2014 (M8) All-In-One Toolkittel. Regeltem htcdevre, bemasoltam a tokent, kaptam filet es kinyitottam ahogy irtak.
akkor igy semmilyen stock rom sem fog felmenni?
itt azt irjak az ures bootloaderre, hogy: you're going to have to find a stock backup matching that CID
-
Loboda
senior tag
Hogyan nyitottad ezt a készüléket?
Hiányzik a készülék version száma, enélkül nem is csoda ha nem megy fel semmi!
(bootloader) version-main:???Az enyém igy néz ki:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 3.19.0.0000
(bootloader) version-baseband: 1.25.214500021.06G
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 4.16.401.10
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) serialno: SH43PWM05642
(bootloader) imei:
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m8_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm8974
(bootloader) modelid: 0P6B10000
(bootloader) cidnum: 11111111
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: 3aa067db
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.026s -
FX9
tag
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader:
(bootloader) version-baseband: 1.
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main:
(bootloader) version-misc: PVT SH
(bootloader) serialno: SH47WWM008
(bootloader) imei:
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m8_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm897
(bootloader) modelid: 0P6B10000
(bootloader) cidnum: HTC__032
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Ge
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader:
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.008sez lesz a megoldas, faastbootbol felrakni valamit, mar csak egy olyan rom kell, ami fel is megy
-
Loboda
senior tag
Bootloaderbe be tudsz lépni, ha rányomod a pcre bootloaderbe fastboot usb feliratot kell látnod, ha nem ott vagy hangerő gombal navigáli a fastboot feliratra és nyomj rá a bekapcsoló gombra, ekkor fastboot usb módba kell lennie. Ha ez megvan indítsd el a RUU-t a pcn, elvileg így is fel kell mennie a RUU-nak.
Fastboot usb módba indíts egy parancssort és add ki a következő parancsot:
fastboot getvar allKiad egy rakás adatot, másold be ide az IMEI számot töröld ki.
-
FX9
tag
ugy latom clockworkmod recoveryt, vagy relock bootloadert, majd RUU-t csak ugy tudok nyomni, ha engedelyezem a debug modot. ami tokjo, mert nem indul el a telefon, recoveryben azt irja, hogy no OS.
na itt vagyok meglove, hogyan tovabb? -
Loboda
senior tag
Nyomd folyamatosan a hang FEL és a power gombot kb 30 másodpercig, a készülék újra fog indulni.
Rögtön nyomd a hangerő LE gombot folyamatosan és nyomj rá egyet a bekapcsoló gombra, bejön a bootloader.Vedd ki az sd kártyát a készülékből, másold a gyökerébe a 0P6BIMG.zip-et, tedd vissza a kártyát, bootloaderből csinálj egy rebootot.
-
Loboda
senior tag
RUU_M8_UL_L50_SENSE60_MR_HTC_Europe_4.16.401.10_Radio_1.25.214500021.06G_20.68.4196t.01_F_release_417003_signed.exe
Ennek a RUU-nak fel kell mennie, ha máshogy nem meg, próbáld ki így:Letöltöd a gyári RUU-t, elindítod a telepítőt pc-n, egy ideig eldolgozik mire a Temp mappába kicsomagolja magát, ha végzett előjön egy telepítő párbeszéd ablak, ezt hagyd ne zárd be.
Keresd meg azt a helyet ahova kicsomagolta magát.
Nálam ez az elérési út, nálad nyilván a Tempen belül más lesz a könyvtárak elnevezése.
C:\Users\Tibor\AppData\Local\Temp\{2E19CD37-0608-40A9-B0DC-B96768B37A3F}\{50F2F878-636A-496F-A7CB-544C067E0C4B}Keresd meg itt a rom.zip fájlt, nevezd át 0P6BIMG.zip-re, másold a külső sd kártya gyökerébe, indítsd a készüléket bootloaderbe, rákérdez hogy akarod e telepíten, akard.
-
FX9
tag
hi, telenoros keszulek, amit rootoltam. nem ment fel ra az otg, es a ruu is azt irja, hogy nem kompatibilis a rommal, tegyem fel a megfelelo romot.
ha be van dugva az usb, akkor csak egy htc logo van fekete hatterrel, ha kihuzom akkor feher hatteren a kovetkezo latszik
*** Software status: MOdified ***
*** UNLOCKED ***
M8_UL PVT SHIP S-ON
HBOOT-3.19.0.000
RADIO-1.22.21331147A1.29G
OpenSDP-v46-2-2-00564-M8974_FO.0811
OS-
eMMC-boot 2048MB
Oct 27 2014,18:44:38.0
Securiti fail!
RUU -
sveczo
tag
Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudok belépni a "levelezés" alkalmazásba. Be írom az email címet majd jelszó és azt írja hibás felhasználónév/jelszó. Miért? Köszönöm!
-
Janaboy
veterán
válasz
karldergroße #4125 üzenetére
Ez ok, de mondjuk egy where is my droidhoz??
-
-
válasz
karldergroße #4120 üzenetére
Fogkrem, fül tisztító pálcika, keveset nyomsz rá és körbe körbe dorzsolgeted, amíg eltunik a bevonat. Én így csináltam, tükör lett.
Nem komplett Google szolgaltatasok az kapufa. Én csak az alkalmazasok közül tiltottam le a fent sorolt appokat, amiket én nem használok.
Reggel óta 1ora 20perc használattal most vagyok 78%-on. Ez már olyasmi ami a frissítés előtt volt. -
Janaboy
veterán
válasz
karldergroße #4120 üzenetére
Simán tiltottad az alkalmazásokból a google play szolgáltatásokat?
-
Janaboy
veterán
válasz
karldergroße #4116 üzenetére
Ez engem is erdekelne, h kapcsolhato ki...
Google+t jatek menteshez hasznalok.. -
blt.62
őstag
válasz
karldergroße #4116 üzenetére
Ezeket hol tudom kikapcsolni?
reggi- azokat hol amiket írtál?
-
Na a múltkor panaszkodtam az aksi merülésre lollipop óta. Factory reset nem segített, letiltottam a Google alkalmazasokat amiket nem használtam, pl. Hangouts, Fitbit, Google + stb.. A szinkronizalasnal is csak ami kell azt engedelyeztem és azóta minden ok, olyan mint Kitkat alatt...
-
hurrikan
addikt
Nem tudom figyeltétek e.
De már van Xposed Lollipopra
Az M8 is támogatott. Igaz olyan modult még nem találtam ami működne
[link]Sajnos a Sense 6 Toolbox sem megy még.
-
kdennis
aktív tag
Parasztot én olyanokra értettem akik engem próbálnak meggyőzni hogy márpedig a Sam igenis jobb higgyem el mert a boltos csávó azt mondta neki és ő már csak tudja! Na köszi... Aztán irta Skorpio.59 az első 500 fórum hozzászólás a sok fiatal (csak azért is lehúzom) felhasználó aki abba leli örömét hogy fikázzon valamit, de ennek ellenére őket is megvett a marketing és az úgynevezett MENŐ telefonra tette le a voksát azaz Samsung. Ugyan ez van az iPhone-val is, mindenki megy a másik után, mer senki nem veszi a fáradtságot és utánanézzen mi lenne a jó. Ha a szomszét Pista is azt vette akkor az csak jaóó lehet.
-
Skorpio.59
aktív tag
Ebbe a "pozitív" megítélésben a Samu van benne a leg erősebben.Jobb marketing ,van pénz a reklámra ,akciókra.Pörög az áru és ez a szolgáltatóknak is ügyfeleket jelent.A T-nél nincs M8, holott az itthoni Htc nél "tele"a raktár.A Samsung megteheti,hogy a T nél 7900-as csomagban az s5 készülék ára 70000ft legyen.EZ NEM REKLÁM...pusztán szemléltetni szerettem volna a két üzletpolitika közötti különbséget. ...ezért elnézést kérek!
.Van miben javulnia a Htc nek.
-
kirkri
addikt
A megítélést természetesen nagyon jól lehet formálni, ez csak pénz kérdése. És a szolgáltatók is azt fogják jobban erőltetni, amelyik több pénzt hoz nekik, ez pedig valahol érthető.
Viszont, hogy X fórumtárs nekiesik Y fórumtársnak és azt próbálják egymásnak bizonyítani, hogy a másik telefonja mennyivel sz@rabb...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest