Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Maximális tisztelet érte
Nálam a memóriabővíthetőség végett elvérzik (ez nem tetszik az S4-be is hogy itthon csak a 16 gigás lesz Samsung garival. Nekem még az is kevés)
Ugye még a ONE-nál is kb 25 giga lehet (ha nem kevesebb) ami a felhasználó részére állhat azt én meg csak játékokkal meg tudnám tőlteni.
Real Racing 3 4 giga
NFS Most Wanted majdnem 2 giga
Pár Gameloft mostani Gameloft játék és máris kölelíthetünk a 20 gigához és akkor még semmi jövőbeli játékot nem vettem figyelembe amik már tényleg a FullHD kijelzőhöz lesznek igazítva tehát nálam játékra kéne minimum 30-35 giga.
Ugye ott a fényképező is a mobilba amit ha nem csak mutogatni szeretnénk hanem videózni is vele akkor oda sem árt félretenni kb 20 gigát mert a FullHD felvételek zabálják a tárhelyet.
Zene nálam 2-3 giga között van ez elenyésző.
Navigáció 2 giga.
BDRip-es avik is kb 15 giga és akkor még semmi sorozat vagy vicces videó nem lenne benne csak a filmek.
Ez már 95 giga és még sehol sincs semmi extra dolog.
Én speciel manapság már a mobilom micro sd kártyáján tartok egy komplett pc telepítőt (win, office, driverek, programok) mivel elég sokszor megtalálnak haverok hogy ezt-azt meg kéne csinálni a gépükön régen ez mindig 5-6 cd hordozgatással járt, majd külső merevlemezzel aztán pendrive-al manapság már csak egy micro usb-s adatkábelt kérek vagy ha van wifi akkor vezetéknélkül felmásolom a gépre amire épp szükség van.
Viszont ez is közel 10 giga.
Tehát nekem alapesetben is minimum a 64 giga plusz 64 giga felépítésre lenne szükségem egy telefonba bár azt se bánnám ha jönnének már a 128 gigás telefonok vagy micro sd kártyák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest