- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #37 üzenetére
Ize, M8-bol is 4-nel jarunk eddig. De miert baj az, hogy tobb alvaltozat is letezik? Hivhatnak maskent is, de minek?
-
Csapoati
nagyúr
Nana, en nem vagyok fanboy, ellentetben pl a HTC-s kemeny maggal.
Csak nem ertem, hogy milyen alapon neveztek TI premiumnak egy bizonyos muanyagot, mig a masiknak csak a feluleti megmunkalasa mas, de mondjuk a jellemzoi ugyanazok. Persze aki csak a premium erzesu hatlap miatt valaszt ki egy adott telefont, azt megertem. De olyan sok lenne beloluk?
-
Csapoati
nagyúr
Én biztos nem sípolnék, nekem nagyjából tetszik az M8 is (a hatalmas kijelző alatti üres résztől eltekintve), műanyagban is tetszene, sőt. Egyébként nem magamról írtam, hanem általánosságban ezel szoktak feljönni a fémmel szemben. De szerintem ez jó lépés a HTC-től, nagyobb célközönséget fednek le. Az S4-S5 "fémszerű" kerete nekem sem tetszik, viszont a hátlap szerintem sokat fejlődött. Nálam biztos nem ez határozná meg a választást, főleg, hogy én tokot is használok, másrészt meg inkább a telefon elejét szoktam nézegetni.
#28: toecki: Miért győzködsz engem? Egyrészt nem magamról beszéltem, másrészt ez ízlés kérdése is. van, aki a lószőr tapintását szereti, én meg utálom.
-
Csapoati
nagyúr
Nem lesz baromi hideg télen, nem süt nyáron, ha napon van a telefon, nem csúszik annyira (az S3 igen, de alapvetően a fém jobban csúszik), karcolódásra jobban hajlamos, valaki nem szereti a fém tapintását... soroljam még? A minőségérzet nem (csak) a fémtől függ, ezt meg ti vagytok hajlamosak elfelejteni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
-Faceless- #5 üzenetére
Meg nem mindenki kedveli a femet. Az eszkimok pl tuti nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy S5 közvetlen kihívója lesz a tajvani gyártó idei csúcsmodelljének „plasztik” kiadása.
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest