- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Én biztos nem sípolnék, nekem nagyjából tetszik az M8 is (a hatalmas kijelző alatti üres résztől eltekintve), műanyagban is tetszene, sőt. Egyébként nem magamról írtam, hanem általánosságban ezel szoktak feljönni a fémmel szemben. De szerintem ez jó lépés a HTC-től, nagyobb célközönséget fednek le. Az S4-S5 "fémszerű" kerete nekem sem tetszik, viszont a hátlap szerintem sokat fejlődött. Nálam biztos nem ez határozná meg a választást, főleg, hogy én tokot is használok, másrészt meg inkább a telefon elejét szoktam nézegetni.
#28: toecki: Miért győzködsz engem? Egyrészt nem magamról beszéltem, másrészt ez ízlés kérdése is. van, aki a lószőr tapintását szereti, én meg utálom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy S5 közvetlen kihívója lesz a tajvani gyártó idei csúcsmodelljének „plasztik” kiadása.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest