- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha egy telónak van egy spec. tulajdonsága (pl. csúcs-kamera, 3D kijelző, dual-sim) arról szerintem sokkal kivesézőbb tesztet kellene írni.
Annál is inkább, mert pl. az alap android rendszer és gyári alkalmazások bemutatása, felsorolása szerintem kevésbé érdekes (már-már unalmas), hiszen nagyon sok telón ugyanaz a rendszer fut, aki kíváncsi az megnéz egy összefoglaló cikket az aktuális android verzióról.
Viszont egy dual-sim-es megoldás szoftveresen igen különböző tud lenni, kezdve az egész gyatra megoldásoktól (Gigabyte), a felhasználóbarát kezelésig (Alcatel 918D). -
Fefe66
tag
Üdv
Már másik dual simes fórumon is hiányoltam és itt is felháborodva olvastam illetve nem olvastam a tesztelő jóvoltából PONT AZT AMIÉRT EGY KÉTKÁRTYÁS TELEFONT VENNÉK.
Annyi nem elég hogy amíg az egyiket hívják a másik foglattat jelez .Kellene olyan pld hogy lehet e kártyánkén vagy telefonkönyv listához csengőhangot rendelni hogy jelenik meg a képernyőn hogy melyik kártyát hívják természetesen képekkel ahogy illik .Amiről ez a teszt
nagyobbrészt szól az olvasó ezt a telót biztos nem fogja megvenni mert 80 000 forintért jobb egykártyást kap .ÉN SE VENNÉM MEG pedig pont kétkártyást keresek. Két lehetőség maradt 1. bemegyek egy boltba ahol majd árulják és és megkérem az eladót hogy mutassa meg , de mint tudjátok ezt biztos nem fogja egy eladó se megmutatni nekem 2. megvárom amíg pár segítőkész fórumozó társam vesz ilyet és segítenek akár képekkel mint tették az egyik Alcatel telónál amihez Ő is segítséget kért hogy hogy kell elmenteni a telón a képet.A második lehetőség szimpatikusabb de sajnos hosszú időbe telik.Tehát tisztelt tesztelő
a dual simes teszteknél a kétkártya használata az egyik legfontosabb szempont mert azért vennék meg a telefont hogy ezeket használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest