Hirdetés

HTC Desire V - jégkrém dupla SIM-mel

Bevezető, tartozékok

Volt idő, amikor el sem tudtuk volna képzelni, hogy egy mobiltelefon több SIM kártyával is működjön. Eleve ritkaságszámba ment, ha valakinek már volt készüléke. Aztán robbant a bomba és a piacot elárasztották a mobilok, így ma már az a különösen ritka, ha valakinek egyáltalán nincs. Vannak, akiknek viszont már több is van és itt jön képbe az igény a többkártyás típusok felé. Elvégre elég kényelmetlen két telefonnal rohangálni, pusztán azért, hogy például a főnökünk meg a család is elérjen.

HTC Desire V
[+]

Elsőnek Kínából szivárogtak be ilyen eszközök, viszont a névtelen, legtöbbször másolt külsővel és megkérdőjelezhető minőséggel rendelkező modellektől érthető módon inkább távol tartjuk magunkat. A nagyok közül a Samsung (ki más?) csapott le elsőre a témára, azóta pedig követte őt a Nokia, viszont nemrég a Sony is beszállt a témába. Végül a HTC is megunta a dolgot és elkészítették első kétkártyás készüléküket, amely a Desire V névre hallgat.

HTC Desire V
[+]

A telefont ezúttal is az XXL GSM-től kaptuk meg, a doboz pedig rögtön ismerős volt, hiszen pontosan illeszkedik a One-szériához. Fehér, újrahasznosított anyagból van, a fedelét levéve rögtön a telefon bámul ránk. Alatta pedig a HTC hagyományai szerint sorakoznak a tartozékok, mindegyikük külön kis zacskóba csomagolva. Nincs tumultus, a töltőfejen, USB kábelen és sztereó fülesen kívül mást nem mellékeltek hozzá. Egy memóriakártyát azért elvártunk volna, még akkor is, ha ezt igen olcsón pótolhatjuk.

HTC Desire V
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • Desire V – Android ICS két hálózaton

  Méretes kijelzővel, Beats Audio támogatással és HSDPA adatátviteli képességgel érkezik a tajvani gyártó kétkártyás Android ICS mobilja.

 • Motorola XT532 - nem nekünk készült

  Kompakt, kétkártyás, androidos okostelefon, amely a kínai piacra készült. A probléma az, hogy ezt sajnos érezni is lehet rajta.

 • Sense 4.0 bemutató

  A One szériában debütált a HTC saját felhasználói felületének legújabb verziója; az Andriod 4.0-ra épülő új Sense ergonomikusabb, letisztultabb és okosabb lett.

 • HTC T328W: Két SIM és Android ICS

  Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó, két hálózat egyidejű elérésével kecsegtető középkategóriás mobillal készül a HTC.

Hirdetés