Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
-
HaZse
őstag
1996 óta vagyok előfizetője a Pannonnak (Telenornak), de engem soha, de soha sem b*sztak át. Az, hogy Te 1 hónapja nem tudsz venni Desire-t, az csak a Te bajod, mivel itt a forumon 1 hónap alatt elég sok emberkének lett Dezsője. Lásd pl. pénteken is tudott venni itt egy Kedves fórumtárs. Nézz előbb magadba, mielőtt ilyenekt ide belonkelsz. Ráadásul úgy, hogy a Desire topikban egy Samsung telóval jössz ide.
Ha annyira kellett volna Desere, akkor megveszed 30k-ért, hameg 1 hónapja keresel, akkor a Telenornál nem 30k volt. Annyiért meg tuti, hogy találtál volna magadnak az országban. Ja, hogy ahhoz a telefont fel klenne venni és pár helyet végig kellene hívni, az a Te bajod. Ingyen nem adnak semmit.
Ez most nem kötekedés, de ez a petíció, amit ide belinkeltél nálam egy kicsit kiverte a biztosítékot.
Nézz szát a trémobilné, vagy a vodkafonnál, ott is hasonlót csinálnak a sikergyanús telefonnal.
2 éve, mikor 5800-t vettem a Pannonnál, akkor nekem se volt, de szívesen megnézték a rendszerben, hogy hol van teló és mondták, hogy 3 nap múlva ott lesz. Elkérték a nevemet és a számomat. Mikor megérkezett felhívtak, hogy mehetek érte.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Acheron
őstag
Ehhez nem tudok hozzászólni, én nem nyomoztam SGS után, igaz, két hete egy itteni Telenor boltban egymás mellé akatam tetetni a Dézivel, és itt sem volt.
Bajos ügyem egyébként még nem volt velük, igaz, én eddig a hétig csak mint Pannon ismertem őket, de úgy már tizen x éve.
De ha az ár nem számít, biztos, hogy nem várnék a Telenorra, becserélném náluk a meglévő telómat valami jó akciós készülékre, aztán amikor már nem akciós, eladnám jó áron, a kinézett telót meg megvenném függetlenül. SGS minden "hülye azért nem vagyok" boltban vigyorog a vitrinből, legalábbis itt nálunk és Debrecenben is láttam. A neten meg még olcsóbb források is vannak, házhozszállítással.
Remélem, azért sikerül megszerezned.
Ha nem haragszol ezzel nem offolnék itt tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest