- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lohn
tag
válasz
Maris 84 #232 üzenetére
A telefonnal nincs különösebb bajom. A bekapcsoló gomb nekem néha csak másodikra engedelmeskedik. A kijelzo körüli, szálcsiszolt hatásúra fényezett muanyag keret, annak ellenére, hogy nagyon vigyázok a telefonjaimra, már begyujtött pár kisebb-nagyobb karcot. Fagyni fagyott még az elején, videófelvételkor, túlmelegedés miatt. Szerencsére ezt egy szoftverfrissítés orvosolta, azóta nem volt ilyen problémám. Az akksi nálam már nem húzza egy napig, de ez talán használatfüggo. Lehet szerencsésebb lett volna akkora akksit rakni bele a gyártónak, mint ami a 601-esben van.
-
lohn
tag
válasz
Maris 84 #228 üzenetére
A Desire 601 létezik kétkártyás változatban Kínában 6160 néven. Igaz az LTE abból is hiányzik, de a leírás szerint az már 4 magos.
Annak idején már én is majdnem rendeltem egy HTC E1-et az etotalk.com-ról, de aztán jött a hír a 600-rol, és inkább megvártam, mert ugyan nagyobb volt, mint amekkorát szerettem volna, de a dizájn sokkal jobban tetszett.
Átszámítva 82 ezerre jön ki, igaz a gari intézést gondolom el lehet felejteni ebben az esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest