- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Valaki próbálta már frissíteni a Surroundját?
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
credof1
tag
Egyébként felesleges bántani ezt a készüléket, én zenélek meg netezek arra tökéletes. Hihetetlenül stabil..
Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
credof1
tag
válasz The Baja97 #78 üzenetére
Igen le.
Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
The Baja97
csendes tag
Sziasztok!
Azt meg tudná valaki mondani, hogy mostmár fizetős alkalmazások is letölthetőek-e a WP7-es telefonokra?? -
Lirion
addikt
Engem nem vonz ez a telefon, nem én vagyok a célcsoport. A feláras kiegészítővel pedig nyilván egy rétegigény-kielégítés a cél, nem a nagy többség kielégítése.
Amit viszont nem fogadok el, az az, hogy egy telefont mindenféle kitalált eszme alapján értékelnek és nem az alapján, amire valóban szánták. Az ugyanis, amiről a tesztelő véleményt nyilvánított elsősorban nem a zenélésre szolgál, amire viszont szolgál, azt nem tesztelte le, mint ahogy azt sem, ami tényleg a zene miatt került bele. Ennyi a történet. -
Inarus
addikt
1.) Az irónia nem jött át? (Gyk zenelejátszásnál is jól kéne szólnia, ha ott nek, akkor a filmeknél sem fog.)
2.) Nem mindegy, hogy a dolby a film hangminőségére vagy a rendszerre vonatkozik. Ez nem egy kínai csoda aminél lassan már biológiában használt rövidítéseket is a dobozra írnak...
3.) Filmmel tesztelve jobb a hang, vagy mi van? . A sound enchancer kérdése jó.
4.) Vagyis azt a nagy, felárat okozó hangszórót senki ne használja zenére! Az csak filmekhez jó... Világos...
5.) A cinema display dolgot én sem olvastam, csak a “magadalácsinálósanjó“ hangzás szépített megfelelőjét. Vagy akkr ez már nem vakítás?Vagy csak te olyan cportba tartozol, akit eltaláltak a készülékkel, de nem vagy hajlandó megérteni, hogy eme rétegigény-kielégítés ebben a minőségben sokak számára nem értékelhető.
-
Lirion
addikt
1. Akkor a moziban is kérem kapcsolják majd ki... hö?
2. Sose láttál még filmek előtt Dolby kiírást, ugye?
3. Jajj de jó, csak kár, hogy alapból filmekkel kellett volna tesztelni a kicsúsztatható hangszórót, nem zenével. Zenére ott van a sound enhancer app (amiről hol is van említés?)
4. A videózáshoz kellék mind a kettő, zenéléshez ott a füles. Ennyi eszed lehetett volna, hogy ezt kitalálod, nem véletlenül bukkane elő a kallantyú akkor, ha kitolod a hangszórót.
5. A gyártó nem azt írta, hogy cinema display, ennyire tudhatnál már angolul. Vagy direkt meg se nézted az oldalt?Az igazság az, hogy a telefon az általad eufémisztikusnak nyilvánított célra lett építve, de ahelyett, hogy beismernéd, hogy valóban nem néztél utána, magyarázkodsz inkább.
-
psn
tag
Aki ennyit kiad telóra, (talán) nem égeti magát cigányhifizéssel.
Az összegzés rámutata a lényegre - célközönség??Attól, hogy sok ember mond hülyeséget, attól az még hülyeség marad!
-
Bog
HÁZIGAZDA
1. Mert a videózáshoz nyilván nem kell hang... hö?
2. A hátlapra írkált Dolby Mobile és SRS feliratok arra utalnak, hogy itt fasza hang lesz.
3. Benne van a tesztben, hogy filmnézésnél van értelme: "Nyilván filmnézésnél van némi értelme"
4. A videózáshoz a kallantyú a kellék, a hangszóró a hang miatt van, ezt csúsztatod elő, nem a kijelző méretét duplázod meg vele, ezen van az SRS gomb is...
5. Attól még, hogy a gyártó azt írja, hogy cinema-display, nem ez lesz a nagy cucc, mert szinte az összes WP7-es HTC-nek 3,8 inches kijelzője van, miképp ennek is. Az egyetlen különbség, hogy itt van hangszóró erőltetve.
6. És direkt a te kedvedért: a Nokia weboldalán a 1616 mellett ez van: "The Nokia 1616 is a robust, user-friendly phone with a large colour display". Akkor az 1,8 inches, 128x160 pixeles kijelző nagynak számít, mert a gyártó ezt írta?Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
válasz johny dragon #66 üzenetére
és? mostanság szintre minden felsőkategóriás droidhoz van teljes értékű quickoffice, az iOS-es verziói esen szoftvereknek pedig még jobbak.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
nuke7
veterán
"eufémisztikus elképzelés" -> ez micsoda is akar lenni..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
Pete55555
addikt
Nekem az SGS-em oylan képet csinált 1 dokumentumrol, hogy az infos tanárom azhitte scanneltem... Persze ehhez kellett a camscanner nevü progi is, de azért megvan a megfelelő kamera is hozzá...
Amilyen képeket ez csinál az vicc kategória, erre az SRS sorround, nemfordulelakijelző dologra meg ink nem is mondok semmit......Szeretem leracsniztatni...
-
Adamul
tag
válasz johny dragon #59 üzenetére
??? Most komolyan belekötöttél abba, hogy hogy írom le??? Hát akkor elmondanám, h tok rendesen írni, és direkt írtam úgy... Vagy most a kövi szó a 'tok' lesz?
-
Lirion
addikt
Annyi az apró probléma a teszttel, hogy ez a telefon nem zenére van kihegyezve. Elég lett volna megnézni a gyártó htc surround oldalát és rögtön világos lenne, hogy a kihúzható hangfal és támasz is a videozást szolgálja inkább, semmint a zenélést.
http://www.htc.com/www/product/7surround/overview.htmlPersze az is lehet, hogy csak én értem félre a "pop up cinema" szlogent...
-
MODERÁTOR
válasz johny dragon #53 üzenetére
attól hogy van rajta exchange szinkron, meg office? Jó nem mondom, biztos jobban teljesitenek mint Androidos/iOSes tarsai.
pont nem ez az OS verzió, ami business usereknek készült, hanem kifejezetten mindenkinek.
mintha joe balfore igert volna egy kifejezetten business vonalra szant verziot a tavalyi mix-en...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
JR.CSé
senior tag
Kár érte.Csalódtam a zene részben.A samsungnak a Bang&Oulself Serenatája is lenyomja biztosan....
[ Szerkesztve ]
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
rep3at
őstag
Többet vártam, azért a lejátszó is elfordulhatna, ez így kissé illúzióromboló. Semmi plusz, semmi nagy extra, ez sajnos jellemző az egész modellcsaládra.
Forward thinking. كرر
-
Adamul
tag
Hehe.
Köszönöm az ismét minőségi tesztet, sikerült rájönnöm, hogy a WP7es telók nem nekem valók
Viszont az teccett, hogy az egyik tesztképen megláttam a nevem! -
X3B6O0X
aktív tag
Aztán egyszer azon kapjuk magunkat, hogy a rajcsávók ezen hallgatják majd a békávé járatain az eleldzsunijort...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
johny dragon
aktív tag
Teljesen igazad van
(#15)Steve: A hozzászólásom első fele rád is igaz. Mondjuk az összeszerelési minőség teljesen rendben van, de szerintem röhej, hogy az egy év alatti fejlődésük (Desire-Desire S) konkrétan nulla. A Desire-Legend-HD2 trióval feljutottak a csúcsra, de rögtön el is indultak a lejtőn.
Pl. nézzük a WP7 kínálatot! Elég lenne belőle a Trophy/a Mozart (ízlés szerint valamelyik), a HD7 és a 7 Pro. A Trophy/Mozart duóból az egyiket elhagyhatnák, plusz a Surround is fölösleges. A másik az erőltetettség. A Trophy semmiben sem jobb játékügyileg, mint a többi WP7 telefon, ugyanez igaz a Mozart zenei oldalára.
(#51)YAS-dude: Tán onnan, hogy ez a legüzletibb mobilOS?[ Szerkesztve ]
Xperia mini pro 4.0.4
-
Remus389
veterán
nem tudom mi a nagy szám ezekben a HTC-kben, 2 napja jópárat végignyomogattam, tök egyformák és nem is olyan hűdeszépek vagy valami
persze régen a diamondos időkben meg a HD2-vel villantottak, de azóta tucatnyi termékük van amik igen hasonlók
ez is legalább jól szólna, de nem
egy Nokia 5800-ast azért lever? (kérdem a cikkírótól)
-
YAS-dude
őstag
Nem értem honnan veszi a szerző, hogy a wp7 az üzleti szférának készült.
-
zsirfecske
addikt
kedves cikkíró a "hangfal" szó használata teljesen móka kategória itt, ez kérem hangszóró
-
amanoba
őstag
kár érte, az lg 7es óta ez jön be a legjobban, de ár-szolgáltatáskínálat nincs igazán összhangban...
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
rakloo
aktív tag
Nem úgy van,hogy ti MACtértetek ?
555-SHOE
-
veterán
Hát ez meg minek?Marketingfogásnak tűnik az egész,sok haszna nincsen ráadásul még drága is
duree54
-
gybazsi
senior tag
Ez a teló szerintem is felesleges. Mondjuk nem is ezzel akarják meghódítani az egész világot. Az ára tényleg sok, de ez nem a reális ára, hiszen Mo-n nem is forgalmazzák hivatalosan. Ez kb. olyan mint amikor Iphone4-et lehetett venni 400k-ért.
Az oldalra elfordulással meg tényleg kezdhetnének vmit a Microsoftnál, vagy engedjék meg a gyártóknak h megcsinálják."az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Napfénysüti
nagyúr
Minőségi cuccnak tűnik de szerintem teljesen fölösleges ez a kicsúsztatható hangfal rész. Mintha a HTC kicsit kifogyott volna az értelmes ötletekből.
Més que un club!
-
Telomanikus
senior tag
ez de új nekem jóféle lehet az a hangszóró
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
keIdor
titán
válasz Valentino K. #39 üzenetére
Helyesbítve csak USA-ban az AT&T-nél...
Snapdragon QSD8250-ról van most szó, az, hogy 1GHz nem jelent semmit. A Hummingbird is 1GHz mégis jobb... de itt most nem is erről van szó. Teljesen megértem azt, aki nem akar 100 ezer forint felett perkálni egy másfél-két éves hardverért. Én csak erről beszélek, az, hogy elviszi a WP7-et meg az ahhoz tartozó játékokat az szép és jó, de ettől még pofátlanul túlárazott néhány készülék.
Hogy mi az 500-600MHz-es? Alsó kategória, aminek a reális ára 30-40k környéke maximum. A Blade pont emiatt van tökéletes helyen...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
veterán
"Az Omnia 7-nek van reális ára 60k környékén, ezzel a hardverrel annyit is ér kb. HTC árai viszont viccesek."
A HTC árai magasabbak a többieknél, de vajon hány féle termék árainál játszik nagy szerepet a logó? Számtalannál...
Az a 60K nagyon jó ár, de ha megnézem a Galaxy ACE-t, hát... a WP7-es telefonok bőven többet érnek, akár utálja valaki a rendszert, akár nem. Az meg mobiloknál nem nagyon számít, mikori dátum van egy SoC-on, ezt már megtanulhattuk volna.
-
Valentino K.
senior tag
Őskövület
Havast idézve, hát beszarok...S szerinted egy átlagos androidos telefonban megtalálható 500-600 mhz-es proci az mi? Ha az 1 ghz őskövület.
Mellesleg ne tegyünk már úgy, mintha a Surround 1 hete lenne a piacon Nyugatabbra már rég kapható a készülék.
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Xaels
félisten
Minek ezt erőltetni. A jelenlegi WP7-nél gyártónként bőven elég lenne 1db készülék, a rendszer úgy sem nagyon enged többet. A HTC inkább fele ennyi készüléket adjon ki, de azok hozzák a tőle elvárható minőséget.
Miért nem kétmagos? Nem tudom, de egyelőre még az android sincs rájuk felkészítve megfelelően, gondolom a WP7 is ugyanebben a cipőben jár és a frissítések sem repkednek túl gyorsan. Majd meglátjuk. De még mindig nem kéne WP7-es telefon.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Valentino K.
senior tag
-
daniel909
addikt
bocsi csa mire elolvastam lejárt a szerk idő. Szerintem szép telefon lett. eddig a mozart volt a kedvencem, de most ez került nálam előre.
izzadtságszaga van ennek az egésznek és szerintem elég lenne 2 htc win7 telefon is. talán 2év mulva már lesz olyan szinten a rendszer hogy érdemes legyen rá sok készüléket kiadni, de jelenleg a win7 egy szép de fapados cucc... megkötések megkötések hátán amik remélhetőleg a mangoval javulnak majd. másik hogy semmivel nem jobb mint az omnia 7 ami jelenleg a legjobb ár/érték arányú wp7 mobil.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
keIdor
titán
válasz Valentino K. #29 üzenetére
Lesz értelme a 2 magnak nemsokára, a Galaxy S II pl. a böngészőnél az egyik magra a flasht bízza a másikra meg a többit. Ezért is lesz nagyon gördülékeny az egész, olyan mint egy Safari csak flash-el.
Nem érdemes a 2X-ből meg az Atrix-ból kiindulni, azok a főképernyőn is szaggatnak, egyszerűen szarul optimalizál mindkettő, úgy tűnik a Samsung legalább most már megtanult, mert 1 éve ők sem tudtak...
Ez a hardver már igenis őskövület. Rendben van, hogy elviszi a rendszert, nem is ez a baj, hanem az ára. Az Omnia 7-nek van reális ára 60k környékén, ezzel a hardverrel annyit is ér kb. HTC árai viszont viccesek.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
janes74
senior tag
Akkor most a Samsung beperli őket,mert az I-450-ben is volt kihúzható hangszóró?Meg az f400-ban.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
"másrészt ezek mind viszonylag drága modellek,"
Omnia 7 60 ezer.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
AMD Power
titán
Biztos ,hogy el fognak adni belőle egy jó párat, bár értelmét és piacát nem igazán látom.
-
Kleroo
veterán
válasz Valentino K. #29 üzenetére
Én is így érzek. Nekem is ez van a telómban.
És én is utálom a Geek-eket,akik a 2+ magra verik a nyálukat.
TÖKÉLETES.De ne adják már prémium áron azért mer SZNEPDRAGON. Ez a legelső generáció már jóval-jóval olcsóbban megvehető lehet....
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Valentino K.
senior tag
Egyet értek veled, de ez az öreg vas van benne beszólás mindig kiveri nálam a biztosítékot
Legyen ez android, wp7 vagy bármi más.
Folyamatosan megy rajta minden? Igen?
Lefagy? Nem?
Van olyan app\game ami kihasználna jelenleg 2 magot? Nem?Akkor nem kurvára mindegy hogy "csak" 1 ghz-es cpu van benne nemtom mennyi rammal\rommal\gyorsítóval?
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Bavid
senior tag
Újabb felesleges telefon. Valahogy mostanában egyre többször ez az érzésem HTC teszteknél.
-
Kleroo
veterán
Ez a modell: LOL!!!!!
A kamera 2007ben is sírva nevetősen ótvarfos lett volna.
Innováció 0
Egyediség 0
A fél telefon egy hangszóró,és még sem tud semmi jót felmutatni?. újabb LOL.
Igencsak öreg(jóval olcsóbb) vas van benne,
És ennyibe kerül? Hihetetlen...Hodor. Hodor? Hodooor!
-
n0_gAboR
őstag
Felejtos modell
-
Valentino K.
senior tag
Igazság szerint ott hibázott a HTC, hogy kiadta a Trophy-t és a Surround-ot. Mivel ugyanúgy néz ki mindkét készülék, ezért nem látom sok létjogosultságát a Surroundnak. De akár a Trophy-ra is mondhatnám ezt, hiszen a HW ugyanaz, külső szinte 95%-ban.
A Trophy-ba kellett volna ilyen hangszórót rakni, pláne úgy, hogy pont az a típus az, amit elvileg játékra hegyeztek ki.
Ez legalább annyira megmagyarázhatatlan anomália számomra, mint a Mozart(=zene) és a fényképezés.
Wtf?Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
RandomGosu
senior tag
tudtommal minden htc 7-es készülékeken van srs, akkor ez miért tűnik ki?
-
kaller1
veterán
-
keIdor
titán
Ezek a HTC kamerák semmire nem jók. Annyira SZAR képeket csinál, hogy értelme sincs vele fényképezgetni, mert a szöveg is durván elmosódik.
HTC WP7 készülékek egytől egyik gyengék lettek. Mindnek van valami baja, ennek meg én sem látom a helyét a piacon...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
őstag
Igazán hagyhatnák a fenébe ezt a rendszert a gyártók, engem ölni tudnának egy wp7es telefonnal :/ Éppen ezért nem gondolkodok már nokiában sem, pedig soksok évig nem tudtam volna más telefont elképzelni magamnak.
-
GTaylor
csendes tag
Ilyen árért egy normális kamera nem hiszem el, hogy nem fért bele..
-
A nagy gond az, hogy megint egy Win hetes HTC, ami konkrétan el lett szúrva. Ha az MS nem engedi, hogy belenyúljanak a rendszerbe, akkor hagyják a kukába. Mi az, hogy még el sem fordul? Az előző készülékkel ugyanez volt a gond (csak ott a gombsorral). Anno a WinMo6 esetében mindenki ajnározta a HTC-t, hogy ismeretlenből törtek elő, és amit letettek az asztalra, az készülék volt, rengeteg egyedi megoldással, emiatt is dicsérték sokan a gyártót, megjegyzem, jogosan.
De most, ez? Ez nem HTC. Ez egy korrekt telefon, egy fapados szoftverrel, ami nincs felkészítve a készülékben rejlő lehetőségekre. Őszintén, csak erre képes a WP7?
Persze megint csak saját vélemény, tudom, hogy kell az új, meg Windows Phone, meg hurrá, de akkor kössenek valamiféle egyezséget az MS-el ez ügyben...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
veterán
Nem volna rossz a HTC, ha a régi minőségpolitikájukat visszahoznák. Régebben szinte csak HTC-ben gondolkodtam, de a WP7-nél elsőként zártam ki a márkát.
-
tjb007
nagyúr
Egyen HTC kinézet
Szar kamera
Parasztvakítás[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
A HTC meg nagyon el van szállva az árakkal. A három betű nem elég azért, hogy ennyi pénzt elkérjenek egy rádiótelefonért, remélem jó nagyot buktáznak vele
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Zoli133
addikt
Nem igazán érzem a telefon létjogosutságát. Egyetlen érdeme az SRS-gomb a kihúzható hangszórók meg no comment kategória részemről.
WP7-ben semmi változás.
szvsz +1 felesleges készülék a piacon...."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Graphics
Jómunkásember
A WP7-nél az a helyzet , hogy itthon nem övezi akkora felhajtás mint például az Android-ot...
A Telenornál már a listán és a neten is ott a zöld robot, és szinte úgy tűnik hogy az okostelefon náluk az Android-ot jelenti... Marketing, el kell adni, de nem akarom egyik szoftvert se védeni, kicsit a WP7 is kaphatna több figyelmet2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
Borosz
őstag
válasz CoolBoy323 #2 üzenetére
Ez olyan, mintha a BeleharapottAlma kijönne vagy 8 féle iPhone-al.
-
Borosz
őstag
Bár nem vagyok szakértő, de én sem látom a helyét a piacon. Legfeljebb a bolhapiacon lesz majd helye. De tényleg, mi a frásznak kell előjönni egy ilyen fícsörrel, hogy SRS? Teljesen felesleges. Ráadásul marha nehéz is lett a készülék.
-
forintuser
őstag
Egy kaptafa az egész. Nem kéne.
Holnapkészítést vállalok.
-
zola8van8
tag
A videó nagyon tetszik, főleg a eleje
-
AS
félisten
Ez jó is lenne, ha jó lenne a hangszóró.. emlékszem még a luxus Bang & Olufsen Samsungra Bog akkor azt írta nagyon jó a hangszórója. (Ha meg más tesztelte akkor bocsi)
Tehát ehhez képest sokkal rosszabb a HTC hangszórója?Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Otisz
őstag
Parasztvakítás...
(OO[IIII][IIII]OO)
-
CoolBoy323
nagyúr
Egy újabb rés betömve a pajzson
teccetős qtyü, bár a hangzáson kívül másra nem figyelt a HTC, ami kár
[ Szerkesztve ]
-
LordTech
tag
Elég ciki, hogy még plecsnit sem kapott.
[ Szerkesztve ]
Szerinted kicsit is érdekel, hogy mit gondolsz rólam? Bármit mondhatsz, éjjel úgy is jól alszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen NAS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest