Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz daniel909 #35 üzenetére
Na még én is egy utolsót.
Láttam anno, szerintem sem semmi ahogy az öreg előadta.
Csak most így hosszú idő távlatából, meg ebből a mondatból nem erre gondoltam.Nagy szerencse, hogy nem -csak- ezzel kell már taszigálni' a telefonokat
Ennek ellenére mégis milyen hasznos tud lenni egy rendesen kivitelezett sylus, mert hát végülis a kibővített funkciójú S Pen is az. Mint választható kiegészítő, szerintem soha nem lesz felesleges.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
daniel909
addikt
válasz Peterson_ #34 üzenetére
szerintem érdemes megnézni amúgy... sok szempontból érdemes megfigyelni Jobs előadását. szerintem az egyik legzseniálisabb előadás volt mikor a szifont bemutatta. [link]
bocs az offért befejeztem.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
who wants a stylus? nobody wants a stylus! yaaaph!
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Ricardo
titán
Nem látom sok értelmét. Szerintem jobb megoldás hogy a készülékben van , úgy mindig ott van ahol a telefon.
-
Exelsior
senior tag
így még jó lett volna egy innoative design-al de így elég gáz.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Inarus
addikt
-
bok92
addikt
És óra miért nincs rajta? Pedig azzal lenne az igazi...
-
Johnny194
aktív tag
ez nagyon nem
ronda is, nagy is, meg ki hordaná?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Peterson_
addikt
válasz f(x)=exp(x) #19 üzenetére
Kedves tőled,de sajnos nem.
Manapság már időm is elég ritkán van rá.
Egyébként SketchBook for Galaxy, a Note3-mon előre van telepítve.
Ugyanez a pro a Playen.
Nagyon könnyű vele dolgozni, ez például ~40 perc alatt lett meg, papíron grafittal azért pár óra minimum.
Egyébként Tábon én is gondolkodtam, de akkor már inkább egy Wacom digit táblaApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Simi87
senior tag
Nagyon sok helyen lehet ilyet kapni. 300 forint a nagyker àra. Csak az nem eldzsi.
-
Lecs@
addikt
Ötletes. Kár hogy pl infrával nem működik.
512 GB
-
Peterson_
addikt
válasz f(x)=exp(x) #15 üzenetére
Igen, a Note-on.
Persze azért a SketchBook is kellett hozzáApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Cannabis7
senior tag
ennek így nem sok értelme van
-
Peterson_
addikt
Attól, hogy neked az, én még nem nevezném annak
De ha nyelvet gyakorlok, akkor is inkább kézzel írok, mint qwerty-n.De ez a megoldás tényleg elég ergya.
A Note S penjének sem venném sok hasznát, ha nem érzékelné a nyomás erősségét is.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
daniel909
addikt
eléggé értelmetlen. ki használ egyáltalán stylust?
-
bigmasterg
addikt
Na ennek sem látom sok értelmét.
Nem tudom elképzelni, hogy mikor egyszerűbb ezt leszednem a csuklómról és stylusként használni, a helyett, hogy simán az ujjamat használnám.
Ugye itt a téli kesztyűs használat is kilőve, mivel a kesztyű alatt van a karkötő. -
Steve1207
veterán
Olyan vékony anyagból is megcsinálhatták volna, mint maga a hegy és akkor esztétikus lenne, költséghatékony és adhatnák ugyanennyiért. 3-4 különböző színű egymás mellett még menő is lenne, csak az a baj, hogy egyet is ritkán használunk
.
-
törölt tag
Gyerekeknek is lesz, a könnyebb fogás érdekében áttervezett formával!
-
Flind
senior tag
Innováció. Inkább samu féle (tudom más is csinálta) telefonba dugdosós módszer. És ezek a színek... Avagy haszontalan, de legalább jó ronda.
-
jacis
nagyúr
Mekkora baromság...
A note-ban lévő toll is egy haszontalan kiegészítő[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest