- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #596 üzenetére
Ja-ja, bár ha óra(!)lap, akkor nálam most a "Simplicity" a nyerő. Ami nekem kell:
• idő
• dátum
... ami jó ha van:
• dátumnál a hónap kijelzése
• nap
• akkumulátor állapota
... és ami rohadtul nem kéne, de szinte minden nyavalyás watch face-en rajta van az a lépések száma.
Az ideális számomra két (fajta) óralap lenne. Egy a mindennapokra (ld. fenti tudással) és egy a sportoláshoz (itt már lehet időjárás, légnyomás, pulzus, mindenféle csingi-lingi) -
scyllarus
veterán
Kaptunk két új, egész kulturált óralapot.
-
scyllarus
veterán
Frissült a firmware, új verzió: 1.0.12.8
-
pappfer
csendes tag
Köszi a tippet, feltettem én is a Lowkey-t.
Nekem amúgy nem hiányzik az órából a stresszmérés, viszont a magyar nyelv jó lenne, illetve amit igazán hiányolok az a zene tárolás. Épp ezért fel is tettem a Hardverapróra, ha elkel, akkor cserélem MagicWatch 2-re, ha nem, akkor meg jó lesz még nekem sokáig, mert igazából a zene hiányán kívül nekem tökéletes.
-
consono
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #590 üzenetére
Én is a lowkeyt tettem fel:)
-
scyllarus
veterán
Kaptunk pár új óralapot, van köztük jó is.
-
scyllarus
veterán
Az Apple tényleg sokáig támogat, de hát ugye az IOS alapból f.s, az sokáig támogatva is az marad (van iPhoneom jelenleg is, nem csak úgy utálkozom
)
Ami a Honornál kiverte a biztosítékot nálam, az a konkrét hazudozás, hülyének nézés és a Google elvárásainak telibe sz.rása. Ezt azért mások nem csinálják egy bizonyos szint felett.
Új funkciókat én sem várok, a stresszmérés nem hiányzik, de mondjuk a világ más részein elérhető funkciókat azért elérhetővé tehetnék itt is (pl. custom óralapok) -
consono
nagyúr
Nincs korrekt gyártó ebből a szempontból, talán csak az Apple (ott telefonokra meg a Mac-ekre 5 évig jön frissítés). Kis pénz, kis foci... Mondjuk engem ez nem zavar, mert nem az "egyszer majd ki tudja mi mindent fog még tudni" miatt vettem meg az órát, hanem a jelenlegi tudása miatt. Többször előjött az elvett stresszmérő a topicban, de én mindenhol azt olvastam, hogy az csak egy kamu valami volt, nem volt mögötte semmi értelmezhető. Szerintem az az önkritika volt, hogy kivették
Vagy kellett a hely a kémfunkcióknak
Számlap tényleg lehetne több jó, de mivel mindig visszatérek ugyan ahhoz a gyárihoz...
A teljes képhez: nekem ez már harmadik "okosórám", ha jól számolom. És van/volt mellé még 3 aktivitás mérő is a családban Egyik sem kapott új funkciókat későbbi fw frissítésekkel, pedig nem csak kínai termékekről beszélünk, van egy Garminom is a szekrényben, az asszonynak meg Fitbitje volt. Igazán ezek mind csak aktivitásmérők, csak van ami jobban hasonlít órára, meg van ami kevésbé...
-
Duna
csendes tag
válasz
scyllarus #582 üzenetére
Pont ez a bajom a gyártóval. A kettes támogatása mellett az egyet elfelejtik. Kb. két éves a termék a piacon. Ha most vennék kettest, akkor 1-1,5 év múlva annak is megszűnne a támogatottsága. Ilyen feltételekkel nem veszek 60,000 forintért órát. Keresek inkább korrekt gyártót.
-
Duna
csendes tag
Szerintetek megkapjuk a véroxigénszint mérési funkciót mi is valaha? Csak akarat kérdése lenne a gyártótól.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #578 üzenetére
Köszi!
-
farlac
csendes tag
Sziasztok, én anno mikor megjelent, Kínából rendeltem. Azóta is csak angolul tud. Akinek magyar piacos van, annál magyar a nyelv is?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #570 üzenetére
Nem kell "vergődni" semmivel. Az összes adat a Huawei ID-hoz van kötve. Na, jó, max. az órával kapcsolatos dolgokat kell végig "kattintgatni", de az nem olyan nagy dráma.
Persze, ha van másik készülék (nálam egy tablet) akkor az még egyszerűbb.
Egyébként szvsz. nem érdemes ezért hosszasan fenntartani a kínai Health-et, mert olyan ritkán jön szép egyedi óralap, hogy na.Én egyébként itt szoktam nézelődni:
https://amazfitwatchfaces.com
https://bit.ly/39mxY9u és https://customwatchfaces.blogspot.com/
Sok az átfedés, és - ahogy említettem - szép, új óralap szvsz. nem sok van. -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #573 üzenetére
Nem változott az elmúlt napokban, csak a sárga frissült és előrébb került.
-
scyllarus
veterán
Valaki talált még pofás óralapokat valahol?
Pénteken kapok egy ingyen Honor 8A-t a Telekomtól, akkor fel tudok tenni külső forrásból párat anélkül, hogy szétizélném a fő telefonomon a Healthet -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #566 üzenetére
Miért nem ilyeneket adnak a gyári förmedvények helyett...
-
SsPL711
őstag
Nekem a Cyan Voltage bejön.
Fel is tettem. -
Duna
csendes tag
Még ennyi gagyi, sz.r óralapot nem látott a világ...
-
scyllarus
veterán
Kaptunk egy csomó új óralapot, és kivételesen vannak használhatóak is.
-
scyllarus
veterán
válasz
#04441088 #554 üzenetére
Pedig activity indítása nélkül nem indítja el a GPS-t.
Én vécére is kocsival megyek, sosem volt ilyen gondom.
Kipróbáltam, ha nagyon visszahajlik a kézfejed, akkor 2 nyomással elindíthatja az utolsónak használt sportot. Nem lehetett ez?
A "futás" sebessége passzolt a kocsi kb. átlagsebességével? -
törölt tag
Hali.
GPS-t ki tudom lőni valahogy?
Tegnap autoztam egy fél órát, ez az okos óra meg futásnak vette. Így jobban merül. Nem kell nekem semmiféle GPS tevékenység. -
Black_Raven
veterán
válasz
<Adamsky> #550 üzenetére
Szia! Nem kell kínai szám, vagyis nekem nem kellett. Viszont nálam, minden Huawei frissités után rosszabbul működik. Pl. custom WF felrakás után, frissen lehetett újat próbálni bármennyit, de már nem. Felrakja, aztán nem tudok újat felrakni amíg nem törlöm egy másik Beta Health appal. Valószinű hogy váltanom kell az általad javasolt 10-es verzióra, gondolom a 10-es droid miatt.
Ráadásul már frissiteni sem engedi az appomat..(9.0.5.305)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #549 üzenetére
+1
... és úgy látom, hogy most már kínai szám sem kell hozzá (én még azzal csináltam), csak követni kell a leírást. Igaz beta-s Health apk-ból kettő is szóba jöhet, de semmiből sem árt kipróbálni.Nekem most ez van fenn arra az esetre, ha valamilyen rajosabb számlapra vágyok
... de - kivételesen - az újak közül is tetszik a ShadesOfBlue és a Simplicity. -
SsPL711
őstag
válasz
Black_Raven #547 üzenetére
Csak tudnám felrakni.
Vagy nekifutni a leírásod alapján. -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #545 üzenetére
Ez viszont kifejezetten jó.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #543 üzenetére
A harmadik már itt is fent van a gyáriak között. Az első jó, a második nem tetszik.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #541 üzenetére
Arra én is allergiás vagyok, ha már amoled a kijelző. Nekem az MB12 van most fent, annál is fekete a háttér.
Pulzus helyett lépésszám, és jöhet a linkelt. -
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus #539 üzenetére
Különben meg rakhatom én rá, a sok csicsás szart, mindegyiknek szürke a háttere, amivel sokkal rosszabbul néz ki, mint a fekete háttérrel. Gyors felmérés után, magasan a Minimal vezet, szerintem(és mások szerint is)sajnos (vagy nem)ezzel mutat a legjobban.
Egy ilyet szeretnék mert ez is egyszerű.[kép] (MW2)
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #538 üzenetére
Ez a Magic
Én is így vagyok vele, most tényleg olcsó a GT, de ennek sincs semmi baja, szóval felesleges lenne igazából.
-
scyllarus
veterán
válasz
#04441088 #536 üzenetére
Fekete szilikon szíjjal férfias, de fillérekért kapsz akármilyen szíjat. Többen fém szíjjal használjuk, feljebb vannak képek. Most már sok óralap van, hogy mennyire normálisak, az véleményes. De akad analóg és digitális is kulturált. Én analóg párti vagyok, de a digitálisakon jobban láthatók az adatok.
-
scyllarus
veterán
-
törölt tag
Hali!
Szerintetek ezt az órát vegyem 30 k-ért vagy a Huawei Watch GT-t 36k-ért?
Igazából ugyanarra a célra lenne, kell egy okosóra, monitorozza az alvást, jöjjenek az értesítések és nagyjából ennyi.
Pro és konra érdekel. Annyit tudok, hogy az nagyobb és többet bír az akksija, de ez nem annyira lényeges most. -
renamed
csendes tag
sziasztok,
Stresszteszt hogy működik? Nálam app rinyal hogy csatlakoztassak egy támogatott készüléket. -
scyllarus
veterán
válasz
csokimikulas #526 üzenetére
Nekem is feltűnt, kifejezetten szép az új analóg lap.
-
SsPL711
őstag
válasz
A malacos?
-
SsPL711
őstag
válasz
Nem is figyeltem, na mindjárt nézem.
Köszi. -
csokimikulas
tag
Na, megint jöttek. Van 1 használható is 😁
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #524 üzenetére
Szerintem nem.
Oké, a fiamnak ilyen van, de a gyerekeknek vagy olcsó perec, vagy Samsung/Apple óra van.
-
Black_Raven
veterán
válasz
csokimikulas #523 üzenetére
Minden gyereknek ilyen órája van szerintem, pedig nem volt ráírva.
a vörös csillagosból még nem is kaptunk a 70-es évfordulósból.
-
csokimikulas
tag
válasz
Black_Raven #522 üzenetére
botrány. ezeket mégis ki a fene fogja használni?!
-
Black_Raven
veterán
Megint jöttek gyerek óralapok.
kiváncsi lennék hogy Kínában ezek mennyire menők..
-
Black_Raven
veterán
Nekem is tetszik az analóg, de itt szinte csak az van, meg az agyon zsúfolt pici számokkal operáló digital. Ilyen stílusút még costomban sem találni, pedig a MagicWatch2-nek is van jó. Szeretném cserélgetni a 2 stílust, de nem tudom egyelőre.
scyllarus: igen, ez matt fekete fém szeretne lenni, csak a vakutól fénylik. -
SsPL711
őstag
válasz
Black_Raven #516 üzenetére
Nem rossz, de én speciel az analógot jobban szeretem, kb. ugyanezekkel az kijelzésekkel.
Ma egy kollégám Watch GT-jét párosítottuk össze az én telómmal, mert neki szifonja van.
A watch GT-hez értelmesebb számlapok jöttek ki mint a miénkhez.Szörnyűek amik mostánában jelentek meg, kb. kettő használható számomra ezek közül.
-
Black_Raven
veterán
Ilyen digit alig van.[kép]
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #514 üzenetére
Update! Én is túlkombináltam, rájöttem. Feltöltés előtt a mi Egészség appunkban a Saját óralapoknál törölni kell, az előzőleg feltöltött Custom óralapot, aztán már tolta is fel a + jellel az új Watch face-t.
Sorry..Mindegy lecseréltem a másik 5 letölthetőt is a kínai kinálatból ami már 90db fölé hízott, mert a miénk elég gyenge.
-
Black_Raven
veterán
Lehet hogy egy idő után tiltják a feltöltést, nekem nem enged már semmit, négy különböző béta appal próbáltam, és nem. Köztük a sajátom+a neked linkelt 021 végű és két másik. Felugrik az install de letilja 1mp után..érdekes, max regelek másik számmal.
-
<Adamsky>
nagyúr
... akkor próbáld meg ezzel (Huawei_Health_10.0.1.021-wearBeta). Ugyan kellett egy kicsit "trükközni" (ld. előző hsz.-om), de nekem nem fagyott, és többször, egymás után is működött (ja, szerintem ne hagyd frissíteni!).
-
kene84
aktív tag
válasz
Black_Raven #510 üzenetére
+ jelem van, és azzal a verzióval próbálkozom, csak mikor kiválasztom a file-t, akkor elszáll hibával az alkalmazás két különböző telóval is, amelyikből az egyik egy huawei p smart.
Köszi azért -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tama2000 #504 üzenetére
Ha csak annyi látszik a "három pötty" után, hogy "privacy statement", akkor arra nyomj rá, utána "disable Huawei ... " (már nem emlékszem pontosan). Utána megint watch faces és a felugró ablakban "allow". Utána kell(ene), hogy legyen upload lehetőség a "három pöttyös" menüben.
-
tama2000
tag
Nekem sajna nem sikerült a 496 - os hsz-ben leírtak alapján megcsinálni
Nekem nem jelent meg a "+" jel, jobb felül a beta appban.
Most komolyan! Ezek az új számlapok valami ovis rajzverseny nyertesei!? Elképesztőek
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #501 üzenetére
Hopp, az a sor nekem kimaradt
Nekem már az is hatalmas pozitívum lenne, ha a sok előre telepített rondaságot le lehetne törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.
- Honor Magic V2 - origami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest