- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black_Raven #351 üzenetére
megoldható okosban, az ismerősőm megoldotta anno az S8+-ban a 2sim+microsd-t... pont van annyi hely a microsd alatt, hogy éppen bele férjen a sim kártya chipje... a note9-nél is ugyan így oldotta meg és működik
lassan csak megjön az update, a .131 változások listája üres...
-
válasz
Black_Raven #349 üzenetére
nekem be van kapcsolva,de csak wifin... és semmi, a hisuite se látja... há igen, imei aláírású update, minden updatet imeihez írnak alá... ez a huawei/honor... majd egyszer csak feldobja
-
válasz
Black_Raven #344 üzenetére
:DDD
Alig használom a laptopom, sok mindenre már gyenge... de backupolni még bőven jó...Azon gondolkodtam, hogy veszek a német média honlapján egy 128GB-os samsung evo microsd-t, forintálisan fele annyiba kerül mint itthon... kint 32€(~11ezer), itthon 25ezer akciósan
-
válasz
Black_Raven #342 üzenetére
-
válasz
Black_Raven #340 üzenetére
Extreme Digital nem elég megbízható?
-
-
-
-
A német MobiFlip cikke szerint Nov.10.-én érkezik az EMUI9... vajon csak pletyka vagy igaz?!?
-
xda-n írták, hogy elkezdték kiadni a 8.2.0.132(c432gt) 2018-10-01-es updatet... kívancsi leszek melyik régióban indult el
-
Gyári rom gyűjtemény
XDA -
-
XDA-n láttam emui9 coming soon
-
válasz
Black_Raven #316 üzenetére
bővítettem ma egy kicsit a blogom a telefonról... a 2 YT-os videó nagyon jó
Honor Play(AI)-Játszunk -
-
válasz
Black_Raven #314 üzenetére
-
válasz
Black_Raven #312 üzenetére
én megrekedtem a gagyi mp3-nál...azt viszi szinte minden....
mivel jobb minőségű flac-kal is kevés telefon bírkózik meg
-
Az XDA-s EMUI9 Béta topikban páran megosztogatták az "FUT Beta" appról készült képernyőmentéseket...
Az emui9 béta project 2018.11.30ig tart előre láthatóan, várhatóan talán idei év végéig meg is kaphatjuk akár
-
válasz
Black_Raven #304 üzenetére
volt,ki is próbáltam, nem rossz, elmegy szódával
-
-
válasz
Black_Raven #290 üzenetére
elvileg lassan érkezik a végleges...
-
válasz
Black_Raven #288 üzenetére
nem semmi, hogy az origo jobban kiemelte a honor playről írt cikket mint a saomi black shark helo-ról írt cikket
úgy látszik nem nagy szám számukra
kíváncsi leszek magyarba elindul-e az emui9 béta... UK-ban és olaszban már kiadták, lehet csatlakozni...
-
válasz
Black_Raven #285 üzenetére
kép link
szerintem ott vanfidjevo: ennyire nem merültem bele, nekem az előd telónál az A/B partíciós frissítés is nagy újdonság volt...
én akkor látnám nagy értelmét ennek ha az OS-t közvetlenül a google frissítené, a telefonra vonatkozó dolgokat a gyártó, a szolgáltatói dolgokat csak az adott szolgáltató amilyen sim kártya(kártyák) van(nak) a telefonban...de ez egyenlőre még nagyon nem így működik...legalábbis nem minden gyártónál,a legtöbbjénél
-
válasz
Black_Raven #283 üzenetére
nem... saját... a firmware finder és treble checker app
-
-
-
válasz
Black_Raven #277 üzenetére
wow... én mostanában pubg-vel nyúzom a telót... elég jól bírja szuflával...
-
válasz
Black_Raven #274 üzenetére
nekem nincs
-
válasz
Black_Raven #272 üzenetére
elvileg tervek szerint november vége vagy december eleje fele érkezhet az emui 9
-
válasz
Black_Raven #269 üzenetére
nekem kb.1200 ponttal kevesebb...
207.457 -
válasz
Black_Raven #267 üzenetére
szerintem is üveg hiba lesz...
-
-
válasz
Black_Raven #261 üzenetére
a gondok nem kicsik...
-
-
-
-
válasz
Black_Raven #253 üzenetére
gratula az új rekordhoz
-
Új SoT rekord
8ó1p, 1.5napos akkuidővel kép link
-
válasz
Black_Raven #242 üzenetére
képességben a Honor Play Very Best Buy a maga kategóriájában szerintem... ropogósnak viszont nem éppen ropogós, inkább frissnek mondanám mivel 1 hónap lemaradásban van az ASPL,ami még bőven jó
-
válasz
Black_Raven #240 üzenetére
kíváncsi leszek majd hogy szuperál a gpu turbo funkció,nem mint ha eddig bajom lett volna a képességével...állítólag az emui9ben már szintet lép,gpu turbo 2.0-ra...
ezt a telefont nagyon eltalálta a Honor... -
-
válasz
Black_Raven #236 üzenetére
ja, 15,5GB szabad helyem volt, most lett 16,8GB...
Kíváncsi vagyok milyen ütemben jönnek majd az update-ek
UK-ban már elérhető az EMUI 9 Beta Honor Play-re, most olvastam XDA-n
-
válasz
Black_Raven #234 üzenetére
boot logó? odaver
Honor GPU Turbo
-
válasz
Black_Raven #231 üzenetére
most települ
-
válasz
Black_Raven #231 üzenetére
nekem is megjött,de mobilnetről nem töltöm le,10 perc múlva érek haza
-
válasz
Black_Raven #229 üzenetére
szolgáltató függő... lehet a telenyomornak van ott 4g+, a trékomnak meg nincs
-
válasz
Black_Raven #227 üzenetére
akkor majd fog idővel,szerintem... bár nálam nem oszt,nem szoroz... a másik dolog az a 4G+/LTE-A támogatás... ez is csak előfizetőknek elérhető... pesten van a Rákóczi úton, pár éve jártam arra,az LG V20-am jelezte a 4G+-ot...
-
válasz
Black_Raven #225 üzenetére
bár kérdés hogy ez a szolgáltatói szolgáltatások mire jó... amúgy a HPlay kezeli a VoLTE-t...mivel feltöltős vagyok,és a r*kos trékom csak az előfizetőknek aktivalja, így nem tudom letesztelni
-
válasz
Black_Raven #223 üzenetére
nem hinném hogy a carrier service okozná...
-
válasz
Black_Raven #221 üzenetére
ezeket csak akkor szoktam figyelni,ha merül a teló mint a titanic
egyedül a kijelzőidőt szoktam megnézni néha, meg mielötg felteszem tölteni
-
válasz
Black_Raven #219 üzenetére
nekem most 9.86%-on 5ó18p-en áll... ma használtam sokat,meg 1szer újraindítottam mert a naptár appnak eltűnt a neve
-
csak nekem fagy le a legfrissebb HiSuite biztonsági mentés közben,jobban mondva a legelején vagy másnál is?
Még jó hogy van alternatív adb-s data backup alapból a droidban... -
Angliában már kint van COR-L29 8.2.0.131-es frissítés C432-es régióra xda
8.1.0 2018-09-01 EMUI 8.2.0 730MB -
-
Csodával határos módon megjött a tok és a kijelzővédő... Képek itt (Xiaomi Mi A1-el készültek a képek)
A tok jól illeszkedik,nem csúszik,a kivágási helyek nincsenek elcsúszva.
A kijelzővédő üveg jól illeszkedik,nem takar ki semmit a kijelzőből, nagyon jó az érzékenység átadása. -
válasz
Black_Raven #197 üzenetére
az Emui9 9.0.0.*-es romok csak béta tesztelőknek elérhető... de amilyen pechesek vagyunk, régiónként csak 100 férőhely van összesen,ami már rohadt hamar betelt
-
válasz
Exelsior24 #195 üzenetére
elvileg ha nincs engedélyezve, akkor manuálisan sem telepíthető,mivel a csomag nincs digitálisan szignózva,így a recovery sem telepíti...
A HiHonor ügyfélszolgálati munkatárs megerősítette, hogy C432-es régióra a 8.2.0.130 a legfrissebb verzió, az hogy a frissebb verzió mikor kerül kiadásra,arra nem látnak rá, meg imei szám alapján küldik állítólag... ezért is kéri az imei kiolvasást a FF...a feleségemnek Y7 Prime-ja van, ő pár napja kapta meg a frissítést ami szept.12.-e óta fent van szerveren...
Más: Aki szeretné kipróbálni:
Fortnite Android Beta Official Igen, kompatibilis a Honor Play-el, Download, majd a Fortnite installerrel telepíteni kell a játékot ehhez engedélyezni kell az ismeretlen forrást az FI-nek,majd a játék letölti a szükséges 1GB adatot,ezután optimalizál majd elindul... -
-
-
nincs a kamerával semmi gond... de ha profi képeket akarsz csinálni,meleg szivvel ajánlanám a Nikon D850-et meg ehhez egy Nikon Objektívet ...bízom benne,hogy ez kielégíti majd a fotózási igényeid...
-
válasz
Black_Raven #177 üzenetére
szerintem nem lesz 1hónap, a lengyeleknél már kiadták publikus csatornán próba képpen... írtam amúgy a honornak, hogy miért van az hogy a kínai model megkapta a havi javítasokat, a global meg nem...bár a gugli szerint max.3hónap csúszás még elfogadott a legfrissebb javítassal együtt...tehát most van október... szeptember,augusztus kimaradt, Júliusi javító csomaggal adták ki, elvileg ebben a hónapban már frissítenie kell a honornak... elvileg...a másik ami nagyon furcsa, mikor megvettem a telót,kipróbáltam az arc alapú feloldást, szelfi fényképről feoldotta a zárat... akkor ki is kapcsoltam , most megint kipróbáltam és nem oldotta fel a szelfi képről
-
-
válasz
Black_Raven #169 üzenetére
nekem elég a Band A2... amire kell bőven jó...óra,értesítések... nem vagyok egy sztársportoló... de jó tudni hogy melóban az átlag 12-17ezer lépést lesétálom
volt nekem anno Samsung Gear2-őm is... akkoriban az is "jó áron volt", majdnem fele annyi volt mint a telefon amihez vettem
csak ugye nálam a Galaxy Note4 és a Gear2 szervizeléssel nagyot bukott a Samsung...
-
amikor én vettem a Honor Play-t, akkor a Honor View 10-hez volt ugyan ilyen ajándékcsomag... de ne azért vegyen valaki xy márkájú telefont mert ajándékcsomag jár mellé,mondjuk...
ez az ajandékcsomag szerintem 5-7ezer Ft értékű cuccot tartalmazhat...Bár nekem hátrányom nem származott abból hogy nem volt ajándékcsomag a HPlay-hez... meg az ungárise mentalitás olyan, hogy sokan úgy is eladják majd a fejhallgatót meg a kulacsot arany áron...legalábbis megfogják próbálni...
anno a Galaxy S5-höz adtak JBL fejhallgatót,tele volt a jófogás vele,a sok "hülye", ,30-50ezer Ft között hirdette, aztán az új bolti ára 15-17ezer Ft volt...
-
ha már volt kérdés,hogy hol érdemes megvenni a Honor Play-t, itt a boltok listája... HuaweiBlog cikk
-
link a cikk szerint már tesztelés alatt van a pite... amúgy tök jó hogy a huawei/honor is diszkriminál... a kínai model megkapta a szeptemberi patchet, a global model nem... remélem a pitével ez változni fog...bár tetszik hogy pont a global modelről raktak fel pitéd képernyőképet
-
válasz
Black_Raven #160 üzenetére
próbából ráillesztettem, látszatra jó, de megvárom a tokot,majd csak utána rakom rá az üvegvédőt
-
válasz
Black_Raven #156 üzenetére
egyenlőre jó nekem a 3gombos
megjött az üvegfólia
-
-
-
-
válasz
Hopkins95 #138 üzenetére
A Nexus 5X csak 2 főverziót kapott...6.0val jött ki, megkapta a 7.x-et és a 8.x-et... a 7.1,7.1.1,7.1.2 és 8.1 az alverzió...
amúgy igen, az Apple-nek a legjobb a szoftvertánogatása,de ha megnézed nincs is minden évben egy tonnányi model kiadva belőle mint a Samsungnak vagy bármi más androidos gyártónak, az androidot is frissíthetnék addig amíg a hardverkövetelményeknek megfelel,de ez az 1-2éves frissítési ciklus csak marketing húzás...
-
válasz
Hopkins95 #135 üzenetére
a P9 Lite középkategória,ami általában csak 1 főverzió frissítést szokott kapni,ez nem csak a huaweire érvényes,hanem szinte minden gyártóra. mivel 6.0val adták ki és megkapta a nougatot így megvolt az 1 főverzió váltás... a Honor Play-nél nincs gond a tárhely hiánnyal, hisz 64GB a belső tárhely amiből kb. 55GB elérhető kb... az hogy a későbbiekben meddig kap frissítést a készülék,az a jövő zenéje még... elvileg lassan megérkezik a Pite is, a Firmware Finder már látja az update szerveren,de még nincs engedélyezve hogy telepíthető legyen, bár szerintem amit lát, az még csak a béta verzió lehet
-
válasz
Black_Raven #132 üzenetére
eddig nem bántam meg... kár hogy a tok meg az üvegfólia késik a kínai dupla ünnep miatt
-
válasz
Black_Raven #130 üzenetére
amúgy az... de kimaszkoltam... 7.5óra lett a vége,3%kal raktam fel tölteni
-
válasz
Black_Raven #128 üzenetére
nem baj... elfér... nem valódi profilkép
de ha téged zavar kimaszkolom
linkPH androidos appból nem lehet feltölteni képet...
-
új SoT rekordom 7ó18p +7% töltöttség... link
messenger,játék,netezés...
-
válasz
Black_Raven #124 üzenetére
más infó érdekelt volna,de az nem volt benne publikusan...az update.app-ot meg nem tudom hogy vagy mivel lehet kicsomagolni...
a gpu turbo már most is benne van az oreo-ban...
-
válasz
Black_Raven #122 üzenetére
nem írtam hogy fel is tettem, csak letöltöttem FF-en ketesztül az update.zip-et és belenéztem
tudom hogy ha nincs aláírva nem rakja fel...
-
válasz
Black_Raven #120 üzenetére
leszedtem, kicsit pontatlanul írja a méretet, 3.76GB-nak írja, aztán csak 2.9GB, na mind1, 5.4GB az UPDATE.APP... szép méretes...
-
válasz
Black_Raven #118 üzenetére
az egyik huawei-es topikban mint ha azt írták volna,hogy 2-4hét átlagban... ha az FF már látja... kívancsian várom milyen lesz
-
válasz
Black_Raven #116 üzenetére
not approved...de a szerveren már fent van
Megjegyzésben:
"New software upgrade is available for your device. This will upgrade your system to P version." -
-
SoT 6:16 + van még 9% töltöttség... 1n7ó akkuról...
-
próbaképeim
A fényképek automata ai módban készültekelvileg a P20 hardverét és a P20 lite kameráját kapta meg...
-
válasz
Black_Raven #104 üzenetére
hát,remélem nem olyan a béta teszt csapat mint a Xiaomi-nál
amúgy én arra leszek kíváncsi hogy milyen intervallumban fogja frissíteni a Honor...
-
válasz
Black_Raven #101 üzenetére
tervek szerint novemberben várható, már a második béta verziót adták ki, sajnos szűkös a hely a bétaprogramban, 100user/ország... 100user oszlik a arra a pár modelre,átlag 15-20user/model
-
a sztereó hangszórót aláírom én is...de az előtelepített játék sem előny,se nem hátrány... kiegészítők: gondolom itt egy fül vagy fejhallgatóra gondolsz? ezt egyéne válogatja hogy kinek mi jön be... meg hiába adnának hozzá x ezer forintos kiegészítőt,ha valamelyik játékos kedvűnek nem tetszik az adott kiegészítő,akkor csak porosodni fog valahol... de ha megnézed, pl. a razer phone mint "gamer telefon" kategória nem ilyen ársávban fekszik(kb.200ezer),amennyivel drágább,annyival több extrát is tartalmaz...bár a razer-ben nincs 3.5es jack, csak átalakítóval, ez mondjuk eleve hátrány...mivel a fej-/fülhallgatót csak átalakítóval lehet használni, így játék közben nem lehet tölteni... persze, ez egy bluetooth kiegészítővel kiváltható,de ez sem mindenkinek tetszik... az asus rog kinézetre egyedien jól néz ki...a specifikációból ítélve a ROG sem fog ebben az ársávban kapható lenni(120ezer),mert jelenleg ez kb. 1400€... mondjuk úgy, ha gamer telefonról is beszélnénk... hogy a Honor Play, az általad felsorolt "gamer" telefonok sorában az alsóbb, kategóriát képviseli, de hardveres tekintetben, így is úgy is felsőkategóriát képvisel...tehát ebben az ársávban nagyon jó vétel,minden olyan játékos lelkűnek,aki nem tud vagy nem akar 2-300ezer forintot kiadni olyan telefonra, ami időtálló hardverrel rendelkezik... ez az én véleményem
-
nem állítok rólad semmit... ez részedről óriási nagy tévedés... viszont... az nagy kérdés, hogy a gyártó is, már pár társoldal is miért emlegeti gamer telefonként... pl.4ből 3 egybehangzóan azt írja hogy gamer telefon,1 meg hogy nem gamer,ebből logikusan azt kövezteti le az ember, hogy ha 4ből 3 egybehangzóan azt írja hogy gamer telefon, akkor az... én ez alapján következtetek... de mint írtam, ennyi erővel a Razer Phone sem gamer telefon... hiába írja a gyartó is,meg a hírportálok is hogy gamer telefon...de ugye te azt állítod hogy nem gamer telefon, én ezt tiszteletben tartom... ha megnyugtat, többet nem írom erre a telefonra
-
ne is haragudj, de nekem meg van már a véleményem a készülékről, neked is meg van a szakmai véleményed... kettőnk véleménye merőben eltérő... csak nem értem hogy ez neked miért lejent ekkora problémát? ha vitatni szeretnéd, akkor ne itt folytassuk... nyitott vagyok mindenféle eszme cserére
-
válasz
Black_Raven #79 üzenetére
nekem 1,5napot bírt átlag használattal játék nélkül kb. nekem is olyan kb. 5óra SoT jött össze,mobilnet,wifi,gps,messenger,net,online videó... ennyi pénzért ez a hardver/telefon tökéletes vétel
-
válasz
Black_Raven #77 üzenetére
az ilyen és ehhez hasonló hírportálok akkor mikor tanulják meg hogy ok nélkül ne aggasznak a telefonokra felesleges titulust...és nem ez az első ilyen hírportál ami gamer kategóriába sorolja vagy gamer telefonnak nevezi link vagy pl a hwsw cikke link ami megint csak úgy emlegeti a telefont, hogy " a játékosokat célozza"
,vagy a google-ön rákeresve a "honor play" kifejezésre dob fel egy "Buy Honor Play:Android Gamer Phone" találatot,de példának itt a napidroid cikke is link
ami "gamer" telefonnak neveziennyi erővel a Razor Phone sem gamer telefon...hiába van "rá alkalmas" hardvere...
pusztán egy "bivaly" erős hardveres okostelefon
nem?
-
-
-csodák márpedik nincsenek
-az hogy marketing fogás? meglehet engem nem érint annyira
-24hónap gyártói garancia van rá... ha megsül a csilivili gyári tuning miatt, az legyen a gyártó baja... mert javítania kell...
-amíg teszi a dolgát addig happy van...eddig nincs bajom vele
-ennyi pénzért valóban bestbuy... -
válasz
TheBikerider #67 üzenetére
már megbocsáss, de ha ez nálad gyenge cucc, akkor hol kezdődik az erős? iPhone XS Max mondjuk?
-
a kifejezés valóban lehet marketing fogás... van akinek tetszik, van akinek nem... amúgy valóban,az S8 hardvere is elég erős a mai komolyabb játékokhoz is... bár nekem az nem kerek, hogy Fortinte-nak miért kell erős hardver,mikor a PubG Mobile szerintem jobb grafikában,a Fortnite olyan meseszerű... amúgy poénos, mert azt írja hogy a Honor Play kompatibilis, de mégsem, mert Content Optimizing közbe bezáródik a játék...Szívesen kipróbálnám, de egyenlőre maradc parkolópályán
N-Gage-em nekem is volt... érdekes volt vele telefonálni
-
a képességeit és teljesítményét elnévze, igen is utal az utótag a rendeltetésére... gamer telefon... tapasztalatból mondom... elég ha csak a SoC-ot megnézed, ugyan azt kapta mint a P20/Pro... 1:1 ugyan az van benne, ha ezt nem gamer telefonnak szánta a honor,akkor minek rakott bele csúcskategóriás processzort?
-
pont erről a "teljesítmény túltolásról" olvastam egy cikket, aminek lényegi tartalmát már leírtam... a cpu vezérlésbe az NPU is besegít... ha teljesítményigényes appot érzékel az algoritmus maximumra kapcsol a hatékonyabb működés érdekében... nos, egy benchmark teszt pont ilyen alkalmazás, ami ugye a hardver erősségeit méri...csak éppen az MI rásegítésével nem számol... ez nem annyira mégsem csalás... meg korábban azt is írtam hogy ennyi erővel az OC-s custom kernellel használt telefonok eredményei is csalások, hisz ott is túl van tolva a teljesítmény,tehát az sem ad reális értéket teszt alatt...
nagyon jó a cikked a GPU turbóról, a hwsw kicsit részletesebb ír az elméleti működésről, de tiéd is nagyon jó...de korábban írtam ezzel kapcsolatban ismellesleg azt is írtam már, hogy amíg hasít a vas, és bírja,addig ezek a csavaros dolgok engem speciel nem zavarnak, ha a benchmark fejlesztőknek nem tetszik valam, azt a gyártóval sakkozzák le... mellesleg nagyon félre értetted, véleményt írtam,nem térítést...a 2 nem ugyan az
-
válasz
Black_Raven #53 üzenetére
+1 nekem is az a lényeg hogy hasít... az meg hogy játék közben szereti enni az akkut, az ezzel jár... valamit valamiért...
az hogy ez egy teszt fejlesztőnek tem tetszik szerintük magasabb mint amire szerintük képes lenne, azt sakkozák le egymással... a felhasznóli élmény a lényeg...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Micro Four Thirds
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest