- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Csak kíváncsiságból visszakukkantottam...már egy ideje eladtam a Honor Band 5-öt, mert nagyon hektikusan mérte a pulzust, de azóta eltelt vagy egy év...most mi a helyzet?
Használja valaki intenzívebb edzésre, ahol számít a magas pulzus pontos mutatása?
Újabb firmwarektől lett komolyabb baja, vagy javulása?sfefe a BT lecsatlakozás és képtelen a visszacsatlakozásra már régen is így volt. Ezek szerint nem javították.
-
sfefe
addikt
Ok köszi nektek?
-
Findzs
addikt
"A pulzoximéter működési elve a fotopletizmográfia. Ennek lényege, hogy az ujjat egy LED fényforrás világítja meg látható vagy infravörös fénnyel. A fény egy része visszaverődik vagy szóródik, míg egy része átjut az ujjon. Az ujjon átjutó fény intenzitását fotodetektor detektálja. A detektált fényintenzitásokból különféle módszerekkel számítható az oxigénszaturáció és a pulzus."
[link] -
sfefe
addikt
Sziasztok! BUEK!
Ha tavolabb megyek a telotol ( s10e ) bontja a kapcsolatot de ha visszamegyek miert nem csatlakozik ujra?
(Csak ha az egeszseg appban ranyomok, hogy csatlakozas...)koszi
sfee -
punky10
addikt
válasz
nagysandor79 #530 üzenetére
A mai telefonok több bt-s eszközt képesek kezelni.
Simán megy a bt-s heasetem,miközben csatlakoztatva van a karkötőm is. -
Aryon87
félisten
Srácok, kinek mennyi ideig bírja az akksi? Enyém túl gyorsan merül. Watch GT 2 1 hétig bírta úgy hogy minden aktív volt rajta, ez meg 2 napja lett feltöltve és kb már holnap este rakhatom fel tölteni.
Ez mennyire normális? -
nagysandor79
aktív tag
olyat lehet csinálni hogy bluetooth kapcsolat nélküli méri az óra a sportolást/ bicajozást/ menti hogy merre járok?
mert a telót meg összekapcsolnám egy bluetooth-os füldugóval? -
thboxx
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új felhasználó vagyok. Illetve édesanyám. A gondom az, hogy sehogy nem bírom rávenni az órát,hogy mutassa a telegram üzeneteket. Sima üzenet alkalmazáson keresztül lárni az sms-eket az órán, de telegramról nem... Valakinek valami ötlet? -
kbalogh1977
újonc
Sziasztok,
végül is tegnap 23:57kor jött egy megerősítő sms a Huawei Health-től, hogy rendben van a telefonszám párosítása az accounttal. Utána megcsinálta a frissítást, és hozta is a HB5 a listátba sőt a HB6-ot
Szóval tényleg csak várni kell
, de a visszaigazolásra
köszi mindenkinek!
-
punky10
addikt
válasz
kbalogh1977 #515 üzenetére
Akkor passzolom.Nekem már a Honor Band6 is a listában van...
-
Z()L3
tag
válasz
kbalogh1977 #521 üzenetére
Ugyanez a bajom nekem is. Párom órája automatikus csatlakozása megoldódott, nekem az én A5 2017-es mobilomon nem csatlakozik. Nem dobja ki a Band 5-öt. Pedig a messenger értesítések meg az ébresztés jó volna. Ja meg ha olyan melót csinálok az órán kinyomnám és kész. Remélem megjavul..ha nem akkor meg nemsokára úgyis kénytelen leszek telefont váltani és 50 körül úgyis a Honor telefonok tűnnek jobbnak számomra, ugyanazon a gyártó telefonján meg csak megy 😅
e72pali: a készüléket úgy látja a program ha a Hb3ra megyek rá, viszont mivel nem az a típus, azzal nem engedi párosítani.
-
Findzs
addikt
válasz
Ott van, hogy több megjelenítése.
Ha jól emlékszem nekem is ott volt a legördülőben. -
atosan
veterán
válasz
kbalogh1977 #517 üzenetére
Valamelyik telónál rémlik, hogy így csinált. Ha jól emlékszem felbosszantott, az nap félre tettem, másnap már minden rendben volt. Nem emlékszem már, lehet a telefont újraindítottam...
-
atosan
veterán
válasz
Szia
Az egészség alkalmazás gyorsítótárat és adatokat töröld. -
kbalogh1977
újonc
Szia,
nekem is az van fent, de amikor az eszközöket választom a készüléklistában csak 4 db van, fent van egy rész, hogy ide nyomva frissítheted a készüléklistát, de utána jön az a szöveg, hogy nincs hálózat és ellenőrizzem... de mobilneten és wifi-n is ugyan ez a szöveg, sőt csináltam másik mobilon netosztást de azzal sem működött. A Huawei Mobile Service-t is felraktam de nem sikerült azzal sem... -
margithid
veterán
1.1.0.74 a firmware verzió.
Ez nem lehet gond nálam?
Hogy tudom frissíteni? -
punky10
addikt
válasz
kbalogh1977 #511 üzenetére
Tuti nem.A nejemnek is A40 van,simán csatlakoztattam a HB5-öt.
10.1.1.312-es verziót használok. -
margithid
veterán
válasz
kbalogh1977 #511 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma!
-
kbalogh1977
újonc
Sziasztok,
tudtok abban segíteni, hogy vettem acconynak egy Honor Band5 és neki van egy Samsung A40-e felraktam a Huawei Health alkalmazást, de a készülékeknél nem hozza fel a HB5-ot csak a HB3 és ah meg azt választom akkor azt mondja nem támogatott. A készüléklista frissítésnél meg folyamatosan azt mondja, hogy nincs internet kapcsolat. (mobilnetnél is ezt mondja). Gyerek is kapott, neki Hono10 van azzal simán működött, az én OnePlus6t-mel is. Lehet a Samsung nem támogatja, és kell vennem egy Samsung Fit2 Neki?Köszönöm a hozzászólásokat és segítséget előre is!
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! Csatlakozom a táborhoz 2db példánnyal. Most üzemeltem be őket. Volt Huawei Watch GT2, amit a P40Pro mellé kaptam, de azt sajna el kellet adnom, ez most nekem ideiglenes, míg azt visszaveszem, páromnak meg állandó lesz.
Érdekelne, hogy van olyan számlap, ami a pulzust is mutatja, vagy csak az van, ami a Health alkalmazásban található? -
Z()L3
tag
Sziasztok!
Megleptem párom egy Band 5-el, nagyon tetszik neki, ő pedig vissza fog lepni egy ugyan ilyennel (csak nem rózsaszínnel), viszont van vele egy problémája: ha a Band 5 és a telefonja között a bluetooth kapcsolat megszakad, hiába ér megint a közelébe, nem csatlakozik automatikusan. Ez mitől lehet?
Előre is köszönöm a segítséget! -
KicsiRegő
tag
Sziasztok!
A Honor Band 4 szíjak teljesen kompatibilisek az 5-össel, és fordítva?
Valamint melyik magyar webshopok ajánlottak szíjvásárláshoz? -
odipapa
senior tag
Nem tudjátok, hogyan lehetne megrezegtetni az órát? "Elvesztettem" a házban, már mindent feltúrtam de nem találom. Tuti a közelben van mert van kapcsolat. Valahogy jelzésre kéne bírni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor Band 5 ránézésre nem sok újdonságot hoz a Band 4-hez képest, bár az értesítéskezelés eggyel jobb lett. Az igazi újdonság viszont a véroxigénszint mérés.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest