Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
SirRasor #547 üzenetére
több mint egy éve használom, elején összes funkció bekapcsolva, alvás ,pulzus, stb nem volt vele gondom,
utána csak edzés /bicajozás/ miatt "nyomkövetés" használtam,meg a kezemen volt hogy tudjam mennyi az idő. mivel előtte nem nagyon mértem pulzust így nem tudom mennyire mér pontosan, a 60 és 180 as pulzust mér teljesítménytől függően nekem.
Volt egy kis kihagyás pár hónap sérülés(gipsz) miatt nem volt a csuklómon. kb egy fél éve újra használom ,de csak idő mutatása miatt, és a lépés számlálás, pulzust rég mértem vele. -
Neerpelt
tag
Folyamatosan megy a BT, de azt aláírom, hogy a MB3 fele ennyi ideig bírta pulzusméréssel akkor is, ha csak félóránként mért, firmware frissítéstől függetlenül. Legalábbis nekem és megfigyeléseim szerint, mert voltak olyanok akiknek ment az is két hétig, akkor meg én nem akartam ezt elhinni nekik. (Az én készülékem kínai volt. A mostani MB4-em globál, szóval itt is lehetnek különbségek.)
Most így utólag visszagondolva az is lehet, hogy erről a Xiaomi beszerzési politikája tehet, a Redmi 4x-nél is sok változás volt az először gyártott és később eladott készülékek között (kicsit rosszabb képernyő, cserébe vastagabb magnéziumház, stabilabb hangerőgombok, jobb hangszórók, stb.). Szerintem gond nélkül variálhatnak a beszállítók között, és szeretnek menet közben módosítgatni a visszajelzések alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor Band 5 ránézésre nem sok újdonságot hoz a Band 4-hez képest, bár az értesítéskezelés eggyel jobb lett. Az igazi újdonság viszont a véroxigénszint mérés.
- BMW topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Opel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest