- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
cherubion08 #49 üzenetére
Megcsináltam a gyári visszaállítást, de nem oldotta meg a problémát.
-
-
TomPack
őstag
válasz
cherubion08 #47 üzenetére
A Te telefonod modellszáma is STK-LX1?
-
-
TomPack
őstag
válasz
cherubion08 #45 üzenetére
Gondolod egy visszaállítás bármit is befolyásolna?
Már eléggé belaktam. És igen, nem jött a bekapcsolás óta egy frissítés sem.
Pc-re dugva a Hisuit sem talál frissebbet.
És nem én vagyok az egyetlen akinek ez a problémája, de a megoldásra még nem akadtam rá. -
-
TomPack
őstag
válasz
cherubion08 #43 üzenetére
Ez így egyre érdekesebb.
Külföldi fórumokon is több helyen olvasni hogy nem frissül a 9x, de ezek a hozzászólások nem régebbiek 2-3 hónapnál. -
-
TomPack
őstag
válasz
cherubion08 #41 üzenetére
A tiéd szolgáltatónál vásárolt, vagy független?
Mert még erre tudok gondolni, hogy köze lehet hozzá.
A Mate 10-nél régebben a telekomosoknak mindig hamarabb jött a frissítés. 🤔 -
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Én a minap vettem egy Honor 9x-et újonnan az Edigital-ban, de ezen EMUI 9 van Android 9 alapon.
Az android biztonsági szint is több mint egy éves.
A telefon és a Hisuite sem talál frissítést.
Hogyan lehetséges az, hogy itt a cikkben is Android 10-et írnak, és a net is tele van vele hogy megkapta, nekem pedig nem hajlandó lefrissülni?
Van rá valamilyen alternatív megoldás?
Köszönöm szépen! -
válasz
cherubion08 #38 üzenetére
Köszönöm!
-
Sziasztok! A tavalyi bleck friadeykor vettem egy Honor 9X-et 50000 ft-ért, jó kis középkategoriás telefon. Annyi érdekel van a 9X Pro abban a 810 proci van, 6 gb rammal, volt valakinek szerencséje ahoz, és abban van e Google vagy csak Hms.
-
Szia. Nekem kb 10hónapja van meg a teló. Selfie kamerát nagyon ritkán használom. Eddig simán működik a popup kamera. Elég zárttnak tűnik ,nem megy be könnyen a por,de persze ezt nem tudom 100% mondani,h pl egy szobafestőnek sok csiszolás után a finom por nem kerül be,nem károsíthatja stb. Annyi még,h nyáron végeztem házfelújítást szállt a por rendessen ,kamerához nem jutott be,de extrém folyamatos por teszten nem esett át a teló.
-
Z()L3
tag
Sziasztok!
Telefonváltás előtt állok, a 9x az egyik kiszemelt. Nfc hiányával meg tudnék barátkozni, 1 bankkártyát elő tudok venni ha kell, többi szempontból nekem nagyon jónak tűnik. 1 dolog érdekelne a telefonnal kapcsolatban: a popup kamera mennyire van haverságban a porral? Be tud ott jutni a készülékbe, később ott galibát okozva? Nagyon poros/koszos a meló, A5 2017 elvileg porálló, de édesapám J5-je nem és egyiknek sincs semmi baja - nincs is ilyen "érzékeny szerkezet" egyik sem mint itt a selfie kamera. -
Chris.G
tag
Sziasztok! Van egy honor 9x típusú telefonon. Hogy lehet megváltoztatni a sms központ számát a telefonon?
-
-
Chris.G
tag
Ez a telefon támogatja a vowifit?
-
-
Demonseed
csendes tag
Ma vettem egy ilyet faternek ajándékba.
Nincs itt nagy élet. Senkinek nem jött be ez a teló? -
ates
aktív tag
Teljesen vállalható telefon. Az ára is korrekt. Kösz.
-
-
-
Mr.Grincs
veterán
Azért egy Honortól, szerintem azt várná az ember, hogy ne műanyagból legyen....Szerintem. Amúgy jó lenne, de ez a Pop-UP kamera ilyen árban nagyon vurstlis....De javítsatok ki, ha nincs igazam.
-
janeszgol
félisten
Ez a telefon jo, viszont az nfc hianyat mar tobb ponttal fogom lefele merni. Akinek kell, az nem veszi ezt meg. De meg mindig tobben vannak, akik nem hasznaljak. A megvaltozott gazdasagi helyzet nem ad teret arra, hogy barmikor lecserelje a telojat valaki valamilyen hianyossag miatt, mint eddig, ezert nezem szigorubban. A BT5 hianya is tobb minusz ponttal jar mar.
Egyebkent jo kis telo lenne.
-
Mezcal
addikt
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Minek kéne AOD IPS-re?
-
-
Noukoum
veterán
válasz
Mr Anderson #6 üzenetére
Milyen iphone fikázás? Tényt írtam le, nem tudom miről beszélsz.
-
Noukoum
veterán
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
nekem fordítva, inkább az ujjlenyomatolvasó mint az a randa noccs.
Persze vehetsz hozzá, de azért elgondolkodtató. Én nem akarok egy ilyen drága eszközhöz még külön töltőt venni.
ilyen szempontból pluszpont a honornak. -
Töltési időt soknak találom a tesztben. Én most kíváncsiságból megnéztem. Nálam 30%-ról 100%ra 1.40 ó alatt feltöltötte. Nem azt mondom,hogy gyors, inkább átlagos,de semmiképp nem 3-4 óra. Maga az aksi elég jól bírja. Készenléti helyzetben 3 óránként esik 1%. Net/Wifi állandóan megy,szinkronizáció nem,és a térerő is stabil.
-
HagaNRG
őstag
Hetek óta készülök megrendelni, mert a megjelenése óta elégedett volt a az elődjével, a honor 8x-szel. Erre most, a teszt hívta föl a figyelmem, hogy nincs nfc. Ezt nagyon szomorúan hallom és ha igaz, akkor deal breaker a tény számomra, mivel kizárólag mobillal fizettem mostanában mindenhol...
-
rigoberto
őstag
Nem olyan rossz a teló, de az az alsó vaskos káva miért ?
-
joey04
titán
válasz
Mr Anderson #6 üzenetére
ne etesd
-
-
ngyjns
tag
Ez mind egy kaptafa, de az újító samu note 10 lite teszt meg sehol sincs. Egyre gyengébben muzsikál a mobilarena.
-
scyllarus
veterán
Erre a csirke 710F-re persze jó az EMUI 10, a Play sokkal erősebb hardvere meg "alkalmatlan".
A Honor is bek@phatja. -
Juhaszatti
addikt
Számomra inkább az arcfelismerő mint a noccs/lyukmentesség, persze ez szubjektív. És nem is feltétlenül kellene választani.
Egyébként az iPhone 11-hez ha akarnék vehetnék 18W töltőt is, ehhez hiába. Ráadásul azt vezeték nélkül 7,5W-al tölthetném, ezt ha jól sejtem semennyivel.
Persze tök értelmetlen az összehasonlítás, más árkategória, teljesen más tulajdonságokkal, más oprendszerrel, stb. Nem alternatívái egymásnak. -
Pár helyen X9-nek van írva a tesztben
-
Noukoum
veterán
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
De legalább 67ezerért nincs noccs benne. És amúgy 10w töltés van benne ami pont kétszer annyi mint pl egy iphone 11-ben.
-
Juhaszatti
addikt
Se arcfelismerés, se AoD, se gyorstöltés..
Pozitívum a full kijelző (máshol azért így is megoldották az arcfelismerést), hogy ezen még van GMS, és talán az ára.
Bár ha keresnék, lehet hogy találnék hasonló áron kevésbé kompromisszumosat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó Honor modell, amit Huawei márkanéven már ismerünk. A 9X sem sok újdonságot rejt, de van rajta Google.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest