Itthon sem lett drága a Honor 9X Pro

A készülékek ára általában jelentősen megugrik a hazai piacon a kínai kezdőárhoz képest, a Honor új modellje viszont kellemesen visszafogott maradt.

A Honor nyár közepén mutatta be Kínában a motorikusan kiemelkedő szelfikamerával szerelt Honor 9X-et és 9X Prot, utóbbit 8 GB rendszermemóriával és 128 GB bővíthető belső tárhellyel 93 ezer forintnak megfelelő jüanért, míg a mától itthon is elérhető 8/256 GB-os modell 101 ezer forintnyi helyi fizetőeszközbe került. Köztudott, hogy a készülékek ára szignifikáns mértékben is képes emelkedni, mire ideér, a Honor 9X Pro viszont nagyon szerény volt.

[+]

A kékes és lilás színvariációban elérhető készülék javasolt bruttó fogyasztói ára 106 990 forint, de a fantom lila színvariáció, duál SIM verzióban 84 990 forintos kedvezményes áron szerezhető be egyes, természetesen hivatalos viszonteladóknál. Mindezért Kirin 810-es szettet, 6,59 hüvelykes, FHD+ felbontású zavartalan kijelzőt, 48 + 8 + 2 megapixeles kamerarendszert és 4000 mAh-s akkumulátort kapunk. Jack van, Google nincs, viszont ez az első HMS alapú modell a Honor hazai kínálatában. Az utolsó pedig a Honor 9X Lite volt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 9X Lite - a régi, jó dolgok

    Ünnepélyesen bemutatjuk az egyik utolsó Honor telefont, amin még vannak Google szolgáltatások. És igazából egy Honor 8X, amin ezt-azt módosítottak. Az árát is.

  • Honor 9X - x-edik alkalom

    Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó Honor modell, amit Huawei márkanéven már ismerünk. A 9X sem sok újdonságot rejt, de van rajta Google.

Hirdetés