- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
tyutyu20 #8135 üzenetére
en par napja frissitettem nougatra, az ejszakai modban fotozasnal nalam is lefagy, ez annyira nem zavar, mert eddig se hasznaktam az a modot, nekem is villog az ertesitosav, ez se zavar, magamtol eszre se vettem, es az akksi is jobban merul, ez zavar, de meg varok, hatha beall, ahogy valaki irta.
Ezeket leszamitva jobb mint a MM volt. Nekem porgosebb a rendszer, szebb, kenyelmesebb, meg en meg azt vettem eszre, hogy az ujjlenyomat olvaso pontksabb lett, a MM-val sokszor 5-6 alkalommal kellett megerinteni.
habar lehet hogy ezen inkabb az segitett, hogy ujra felvettem az ujjkenyomataimat. -
Dwatti
addikt
válasz
tyutyu20 #4091 üzenetére
DLNA nincs benne, P9-ben van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest