- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWehun
tag
válasz
#77081088 #3077 üzenetére
Honor 8 előtt 6-osom volt aminek szintén üveg elő- és hátlapja volt, az is legalább olyan szép telefon volt tok nélkül mint most ez, de ennek ellenére vennem kellett rá egy szilikon tokot, mert tudtam, hogy le fog esni bármennyire is vigyázok rá. nem egyszer huppant le a betonra és egy darab karc nem lett rajta hála a toknak. ha nem lett volna rajta szerintem fél év után pókhálós lett volna. hidd el én is sajnálom a 8-ast tokban hordani, de muszáj ha nem akarok fél évente szervizbe rohangálni vele. amúgy meg nem azért vettem, mert szép, hanem mert jó. családban van egy másik 8-as aminek a kijelzővédő fóliáján szintén van karc, de az még az enyémnél is jobban van használva. nem esett le és nem volt kulcs mellett a zsebben. sőt mondok jobbat. az én 8-asomnak a fém keretén van karc úgy, hogy azt a részt teljesen fedi a tok.
most vettem észre miután miss_wolf belinkelte az ő telefonjáról a képet, gondoltam leszedem a tokot megnézem én is, hogy nekem milyen. ekkor láttam, hogy ott egy karc a fémes részen. nem is értem, hogyan sikerült. de ez van... sajnálom nagyon, de sajnos nem tudok mit csinálni vele. használat tárgy, sajnos ezzel jár. vigyázok rá, de nem tudom burokba rakni, hogy ne sérüljön. sajnos ez szerintem minden telefonnál elő fog fordulni, ahogy írtam is. ha egy kicsit is védeni akarja az ember érdemes tokba tenni, mert azért tud védeni rajta annyit amennyit szükséges. ha meg leejti valaki az ellen meg semmi nem fog védeni max a golyó álló üveg. lehet gg6 vagy gg100 is. teljesen mindegy.
(#3071) miss_wolf hát igen, akkor valószínűleg ez nem attól keletkezhetett, érdemes kicseréltetni, ahogy porterocka is írta.
-
DaWehun
tag
válasz
#77081088 #3074 üzenetére
nekem régi sony xperia u-m volt, aminek nem is tudom milyen műanyag volt a külseje, soha nem esett le mégis az idő múlásával megkopott a külseje, teljesen mindegy, hogy üveg vagy fém vagy milyen a telefon háza, egy idő után akkor is meg fog látszani, hogy használod... lehet, hogy egy fém házasnál kevésbé, de azon is ugyanúgy látszik majd a karc. igazából ilyen erővel teljesen mindegy milyen telefont veszel, mert akkor sem lesz tökéletes 2-3-4-5 év után... de ez csak az én véleményem
-
DaWehun
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged