- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ahogy látom nála van aktív közösségi oldal, netes csevegés szinkronizációval. Gyanítom nem fogja segíteni az akksi élettartam növelesét. Főleg korosabb droidnál, amire stabilitási javítások sem lesznek.
Vagy ha valaki GPS -nek is használja. Meg ez bár takarékosabb SoC, de felső- és csúcskategóriás telefonoknál aktívabb a hőtermelés is.
Szerk.:
Szerintem 4-5 évre tervezve alap, de aktívan fogyasztó alkalmazásokat használva jobb egy erő középső kategóriás telefon levehető hátlappal és legalább 3 giga RAM -mal. Nem fémből. Hozzáférhető, jól kipicolt custom vagy stock droiddal.Legalábbis nekem ez a véleményem, de nem én fogok mérlegelni.
-
osztraksajt
őstag
Arra hogy pont a védőfólia mellett az 1-2mm-es 2.5 ívénél lesz baja valljuk be elég kicsi az esély, de meteoreső ellen is köthetsz végül is biztosítást ha akarsz.
Nekünk 15 éve van keret nélküli kerámialapos tűzhelyük, ha az a gyári utasítás szerint van beépítve akkor nagyjából zéró esélye van hogy letörjön a széle. Ellenben sokkal jobban tisztán tartható mert a fém peremnél nem gyűlik bele a kosz.
-
Pjotr
senior tag
De jó lenne, ha 200 évet bírna a sparhelt, aztán nagyanyamtol meg lehetett volna orokolni. Biztos nem lenne keramia tűzhely se, meg semmi innováció, max 100 évente lenne új technológia, aztán nem venné senki, mert a régi is bírja még. A munkahelyekrol már ne is beszéljünk...
-
törölt tag
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem már nincs hűség, lejárt 3 éve a Fun S ATK-n.
A Next M-re még van egy év, de telefont nem vettem.
Ha kérnék erre most egy telefont, akkor emelnék havi 4e-rel.
Még mindig az E-Diginél járnék jobban amíg kupon van.
Fekete telefon meg csak 15-től lesz. Akkor meg lesz e kupon?
Lehet kivárom inkább mi lesz karácsony környékén.
Nagyon tetszik, bár nincs rá szükségem, mert van 5 is, 2-5 hónaposak.
Addig legalább lesznek tapasztalatok. -
-
törölt tag
Kollega P7-n betört az üveg hátlap. Kicserélték. Most a kamera hullott darabokra,plusz a cserélt üveg hátlapot elengedte a ragasztás
. Mellékesen: kollegám a telemaxnál melózott ezelőtt,van ismeretsége..még így sem tudták rendesen megcsinálni Neki
A büdös életbe többet nem veszek hüvelyt és klónjait,az tuti,de az üveg hátlappal igazad van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Diablo IV
- Bestbuy játékok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest