Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Vannak a telefonon olyan appok, amik nincsenek véglegesen telepítve és csak akkor indul el, ha egyből lefrissül playből(asszem insta,face ilyen pl). A régi az sztem amelyik már fent van és van hozzá frissítés.
Akku
Az akkuszámítás érdekes dolog, nem mindég a valóságot mutatja. Szóval ha használod intenzíven, akkor van egy merülési ütem. Ha kikapcsolod a telót regenerálódik kicsit és a töltöttség visszaáll(pl G4 esetén még az akkugörbe is elindul felfele). Ráadásul az elektronika sosem hagyja teljesen lemerülni az aksit, ez egy biztonsági védelem az akku miatt. Több telefonnál láttam már ilyet, nem kell aggódni, nincs baja......
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest