Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtollasodik középkategória
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
H8 nilkin tpu tok lassan 1 éves a nyár és a "kor" megtette hatását kellőképpen megnyúlt és úgy áll rajta mint tehénen a gatya
. Egy régi samu fülest használok amin van egy "nagy" tégla 1db gombbal. No ennyit a körülményekről, jöjjön a lényeg
Időnként a zenehallgatás közben megbolondul a rendszer - kikapcsolja a zenét, felnyomja max.-ra a hangerőt (vagyis csak kiírja OKE-zam le ha engedélyezem), lépteti a zenét, bekapcsolja a hangvezérlést (vagyis kiírja bekapcsolná ha nem szólna a zene). Próbáltam hajtogatni a kábelt, de ez is hol itt hol ott jelez mintha ott lenne vele baj, de leginkább a dugó tövénél. Gyakorlatilag van, hogy napokig semmi, máskor meg egyfolytában mindent bevet (ilyenkor dugó kihúz, kábel összeteker majd zsebbe elhelyez - de van mikor 10 perc múlva előveszem oszt' minden megy tökéletesen
).
Mivel a nilkin tokon van záródugó a jack és a type-c aljzathoz és használom, nem lehet(ne) idegen anyag az jack-be DE azért kipucoltam. Találtam egy másik sima fülest és azzal is baj van mert leállítja elindítja a zenét (mondjuk 100 éves régen volt használva, dugó tisztítva de úgy is csinálja).
Arra gondoltam, maga a nilkin tok nyúl alá és emeli meg a dugót majd kijön alóla és visszacsúszik.Esetleg valakinek ötlet?
Tokot mindenképpen veszek amint tudok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115