Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért a Nougat frissítés nem lenne rossz, hátha kijön rá valóban még ebben a félévben. Igazság szerint én a teljesen tiszta Android felületet szeretem leginkább, az vált be és ezért elsődleges szempont, hogy van-e rá custom rom. Ahogy néztem, a P9 Lite-hoz készült romok jók ehhez is. Azért nyugodtabb lennék, ha valaki olyan is meg tudná erősíteni, aki használja valamelyiket.
-
aRm1n
aktív tag
válasz
gretzky77 #272 üzenetére
Közben ezt találtam: [link]
Azért lenne fontos, mert g620s-ről váltanék amire elég sokan fejlesztenek romot, van nem egy Nougat is. Most is azt használok és nem szeretnék olyan készüléket amit már most elfelejtettek teljesen. Valahol olvastam, hogy ez is megkaphatja 2017 első felében az Android 7 + EMUI 5 kombót, erről tud valaki valamit? -
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Bárki, akinek van benne tapasztalata, tudna segíteni a következőben: van Honor 7 Lite-ra valamilyen custom rom (6.x.x vagy 7.x.x alapú), VAGY működnek a készüléken a P9 Lite-ra készült romok? Utóbbit azért kérdem mert hardveresen majdnem megegyeznek. Meglehetősen sürgős lenne a dolog! Köszönöm szépen!
-
aRm1n
aktív tag
Valaki, aki próbált ilyesmit, tud segíteni abban hogy van-e valamilyen custom ROM a telefonra? Például a Mokee Honor 5X-re készült romja felmegy erre is esetleg? https://download.mokeedev.com/?device=kiwi
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest