- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
válasz
gretzky77 #536 üzenetére
Veszel drága pénzért egy telefont a szolgáltatódtól,a készüléket kártyafüggetlenként hirdetik. A telefonnak gari időn belül semmi baja,így szervízben nem járt,mókolva nem volt. Mit ad isten,a gari lejárta után a telefon még mindig patika állapotban van,aksija tökéletes, a célra ( hívások,netezés,viber) megfelel,minek költenék másikra címszóval másik szolgáltató kártyáját tenném bele. És itt jön a fekete leves. Nem megy vele... Vajon miért? Rossz a kártya?Hiszen a telefonnak jónak kéne lennie,eddig működött,csak a másik kártyával nem akaródzik...Segítséggel kapok egy számsort,amit bepötyögve kiderül,hogy a telefon bizony nem független.
Hopppááá Hogy is van akkor? Telekom weboldal,függetlenítő kód kérése. SMS jön,a készülékhez nincs kód,mivel független. Mondom én,hogy nem az... Telekomot hívom,hogy függő a független. Hívjam a Huawei HU -t. Hívom,ott azt sem értik,minek őket hívtam,ebben ők nem tudnak segíteni. Érted? Nem a garin van a hangsúly részemről. -
tillatrilla
senior tag
válasz
gretzky77 #534 üzenetére
Szia!
Az még talán megoldható,hogy belepróbálok egy másik szolgáltató kártyáját. Elektronikus formában küldte a T a papírokat,a számlának még utána kell néznem. DE amilyen peches vagyok,csak akkor hiszem el,hogy független telefon,ha másik szolgáltató kártyáját gond nélkül el fogadja.Vásároltam szolgáltatótól független új telefont,ami mégsem független!! Ez a gari lejárta után derült ki,és hónapok óta köröket futok a T,és a Huawei HU körül.Nekem kell fizetnem,mert nem független...
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Húha,nincs nagy mozgás az oldalon... Azt szeretném tudni,hogy meg tudom-e nézni valahogy (számkombináció,vagy akármi módon) a készülék hálózat függetlenségét? 2017.07.26 vásárlási dátummal,Telekom szolgáltatótól közvetlenül történt a vásárlás. Jótállási jegyen nincs infó erről feltüntetve.
Köszönöm előre is. Sürgős lenne az infó. -
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Hát azt hiszem,mellé fogtam ezzel a telefonnal,egyrészt a topic nem éppen pezsgő életét figyelve,másrészt meg szerintem sikerült kifognom egy hibás készüléket.
A tapi kijelző nem 100%-ban reagál,olyan,mintha be kéne neki ,,melegedni " használat előtt.
Nem csak a Gmail-ban akad,de a Beállításokban görgetve is meg-meg akad. A másik feltehető hibája a BT kapcsolat a headset-tel. A fentebbi hsz-ban lévő fülest vettem meg,és azzal sem hajlandó együtt működni. Automatikusan szétkapcsol ha én hívok valakit,vagy ha engem hívnak semmi sem hallható a beszédből sem nálam,sem a másik félnél. Megy a telefon a szervízbe az biztos! -
tillatrilla
senior tag
válasz
gretzky77 #472 üzenetére
Értem,akkor én sem foglalkozom vele tovább.
Viszont van más problémám is,amire nem tudok értelmes választ adni...
Adatforgalom-mérés. Eddigi telefonjaimon a Radioopt-nevű appot használtam,egyszerűsége,és jó beállíthatósága miatt. Soha nem volt vele gondom,hogy nem egyezne az app mérése a szolgáltatóméval.Most azt vettem észre a Honornál,hogy az app 20-30Mb-tal kevesebb mért adatot mutat,mint a szolgáltatóm.Erre nem tudok értelmes választ adni.Van a készülékben saját adatforgalom mérő amúgy?
A másik a Bluetooth. Egy Bluedio F3 4.1 A2DP,meg stb tudású headsetet használnék,ha rendben lenne... Természetesen eddig gond nélkül működött. Honornál a következő a hiba jelenség:Ha én kezdeményezek hívást a BT használatával,hang van oda vissza,de a hívást megszakítja a telefon automatikusan 4-8 másodpercen belül! Ha engem hívnak,semmi sem hallható sem nálam,sem a partnernél.Sem recsegés,sem sistergés.Teljes csend!Ennek mi lehet az oka? Vezetékes headsetnél tökéletes a hang oda-vissza,de a hívást felvenni,zenét váltani a nyomógombbal nem lehet. Kezdek kiábrándulni ebből a telefonból -
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
válasz
gretzky77 #468 üzenetére
Szia!
Beállítottam az ujjlenyomat érzékelőt,így valóban nincs az a kezdő képernyő. Eddig egy Huawei G620S-em volt,ahhoz hasonlítom működésben,folyamatosságban :-) Nos az ennél jobban szól,és nem tapasztaltam akadást. De majd megszokom ezt is. A frissítést meg engedem neki akkor,és csak remélni tudom,hogy a szükségtelen dolgokat utána magától eltávolítja a rendszer,mert elég sok helyet foglal. A párodé sem mondja be a hívó nevét,ha hívják telefonon? Hogy ez mitől függ,arra már kíváncsi lennék. Pedig a szövegfelolvasó szerintem jól be van állítva,és a példaszöveget is normál tempóban mondja. A G620 sem mondott semmit. A nejem LG Leon-ja meg mondja.Ezt nem értem... -
tillatrilla
senior tag
válasz
gretzky77 #466 üzenetére
Szia!!
A hangerő még elmegy,azzal nincs baj,csak olyan erőtlenül szól.Nincs rajta mély,inkább olyan erős közép tartományban szól.Erőtlen,vagy hogy szokták megfogalmazni. Persze,másik telókhoz (Huawei G620,vagy LG Leon-hoz) hasonlítom a hangminőségét. Kikapcsoltam egy olyan lehetőséget rajta,hogy véletlenül a zsebben,meg stb... Az intelligens asszisztens-ben van.Hátha javul,de nem igazán lett jobb.
Ha üzenetet írok,akkor megy a bevitel minden gombnál szaporán,de ha mondjuk az értesítő sávon egy új email jelenik meg,és azt jobbra kihúznám,vagy a beállítások fülön görgetném a lehetőségeket,ott ritkán,de érzéketlen,mintha fagyna egy pillanatra..A főképernyő előttin meg arra gondolok,hogy megnyomom a bekapcsoló gombot,és nem egyből a lapozható főképernyő,hanem egy húzással feloldható más képet mutató zárképernyő,vagy minek nevezzem,ez jelenik meg. Slide to Unlock felirattal...
A Jelenlegi EMUI az 4.1.2 Azt hiszem emui 5.0 frissítést jelez. Javít valamit érezhetően,vagy nem érdemes vele foglalkozni? Ja,és ami még eszembe jutott. Ez nem mondja be a hívó nevét,sem az sms üzenet küldőjét. Másnak sem? -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete gazdája lettem egy Honor 7 Lite-nak.A hangszórója az valami hihetetlen vacakul szól,az tuti!Legszívesebben visszavinném a Telekomhoz,hogy nem kell...
Néhány dolgot már beállítottam az itt olvasottak segítségével,de van,ami még nem az igazi. Wifin letöltötte a 2Gb-os frissítést,de még nem engedtem neki tovább néhány dolog miatt.Az érintőképernyő nem mindig reagál.Ez feltűnt másnál is? Az sw frissítés ezt megoldotta esetleg? És a fő képernyő előtt van még egy képernyő,amit nem bírok kikapcsolni. Ha ki lehet,azt hol találom meg? Köszi előre is a válaszokat! -
tillatrilla
senior tag
Igen,azt hiszem android verzió függő lehet. Huawei G620-on még nagyon régi verzió fut,az lehet a baj...
Megjött A Honor 7 Lite. Jól néz ki. Bár azt nem értem,hogy egy drótos headset miért nem fér bele a dobozba,pedig én azt jobban szeretem,mint a BT-t. Vett valaki közületek E-bay-en valami jó vezetékes fülest? -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Telekomos vagyok,és lejárt néhány hónapja a hűségidőm. Nem foglalkoztam vele,mert szolgáltatóváltáson is gondolkodom,de lehet,hogy abból nem lesz semmi.
Szóval a jelenlegi telóm egy Huawei G620S,még gyári állapotban belül,kívül is elég jó még. Jött email már sokadszor a telekomtól,hogy vásároljak másik telót,meg díjcsomagot,stb... Kérdésem,hogy a Honor 7 Lite mennyivel jobb,mint a Huawei G620S? Hangszóró,hívások minősége,hangereje,rezgés,BT eszközök kezelése? Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest