- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Engem speciel érdekelne, hogy lehet rootolni a Marsmallow-t, gyakorlatilag ez volt az egyetlen akadálya, hogy nem próbáltam még ki főleg annak tükrében, hogy van már hozzá visszaállítási alternatíva is. A TWRP-t és a SuperSU-t lehet a Lolli-ét használni, vagy ehhez másik ra lesz szükség? Mert egyébként, ahogy Black&White is írta, létezik angol TWRP is a típushoz.
A bootloader nyitva egyébként (B140), és szerintem az nem "záródik vissza magától" egy platform váltás okán, ergo úgy gondolom, ha korábban megnyitottam, akkor nem kell a B313 után is nyitni, de ha tévedek, akkor bocsi.(#1234) mpeter94 A Vmall.eu-s garancia kapcsán csak kíváncsiságból én leveleztem egyet a Honor Magyarországgal, de a válaszuk nem volt túl kedvező, legalább is hazai gariztatás tekintetében. Én ennek alapján azt gondolom, hogy ha probléma támadna a telóval, akkor oda kell visszaküldeni a készüléket, ahonnan rendelted.
-
nagymolnar
tag
jon100!
Köszi.... most már ezt is tudom.... mondjuk egész számos verziót illet volna 3 gombossal ugrani nem?
Eddig nekem tetszik... Gyorsabbnak tűnik és az aksit sem zabálja.... a neveket pedig lehet állítani a telefonkönyvben....
Root ügyben......
Régebbi telefonomra root és főzött rom...állandóan. A H6-on még rootoltam, a H7-et már nem.. MINEK?
Nem fagy, gyors, és mindent tud amit kell.... Na jó a kínai verzióban a tárcsázóba gyárilag van beépítve a felvevő, itt okosítani kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged