Új hozzászólás Aktív témák
-
GardaY
tag
válasz
BPeter01 #9410 üzenetére
Sandisk Ultra 64gb microSD-t használtam. Az NFC-s kártyáknak nemtudom milyen vastag lehet a chipje, mindenesetre az én Telenoros simemben ugyanilyen chip volt.
Nem szeretném memóriakártya nélkül indítani a telefont a fénykép miatt, mert akkor az összes alkalmazás megbolondul és a belső tárhelyet fogja használnide ha nagyon kell hétvégén tudok róla képet csinálni másik telefonnal.
szerk: Én a memóriakártyából egyáltalán nem reszeltem, és sokkal kevesebb pillanatragasztóval csináltam mint az itt linkelt videóban illetve a sim két széléből is kicsit vágtam le hogy ne érjen bele a tálcába (ami ha jól néztem fém).
-
GardaY
tag
válasz
BPeter01 #9402 üzenetére
Hát, én pont ma untam bele hogy két telefonnal rohangáljak, nem találtam semmilyen rendes megoldást, szóval megcsináltam a sufni tuningot. Gyújtóval óvatosan melegítettem a sim-et majd lefejtettem a chipet róla. (vigyázni kell mert elég sérülékeny az érintkezőinél merevítés híján). Csiszolópapírral egy kicsit szedtem le a ragasztóból a chip felöli oldalon, pont hogy ne érjem el a chipet és a kivezetéseket. (sajnos a nagyon régi sim-ek így is vastagok a burkolat nélkül szóval azokkal nem megoldható) Ezután próbálkoztam kétoldalú erős ragasztószalaggal de vastag lett. Akkor követtem az egyik cikket, és nagyon kicsi pillanatragasztóval összeragasztottam a kettőt. (Figyelni kell hogy áll a sim, mert fordítva nem fog működni, érdemes megjelölni)
Ezután jött a próba, kicsit szorul, de működik1 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest