- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nem hiszem, hogy ennél a telefonnál szándékos lenne az, hogy direkt rossz a kép azért, hogy vegyél drágább telefont, ha fényképezni akarsz.
Lehet, ezt összeesküvés elméletnek gondolják sokan, de én 100%-ban meg vagyok győződve arról, hogy nem véletlen az, hogy minél olcsóbb a telefon annál rosszabb a képe.
A néhai 2009-es Samsung S5230-as telefonom, a 3,2Mp-es fix fókuszos kamerájával sokkal szebb képeket tudott készít, mint a legtöbb 5-8 Mp-el megáldott mai "okos" telefon. Íme egy példa. [link]Ui: A gépemen még talpon volt a kép
-
ORCA58
addikt
válasz
EAndrew #1021 üzenetére
Ha van olyan, hogy Vezeték nélküli képernyő -a G6-on a Megjelenítés menüben van- akkor igen.
Nelem valami hasonló van hozzá [link] Enyém valószínű korábbi kiadás amin nincs ilyen kihajtható antenna, vagy mi az.
AScend G6-L11-el ill. Lenovo TAb2-A7-el használom. play-ről kell letölteni hozzá az EzCast app-ot.
Nekem egyedül a képernyő megosztás akadozik, messze van a router gondolom.
A Kütyű része videó lejátszó (a telefonon található videókat játssza le), böngésző, Youtube stb. Az ott futtatott videók szépen mennek teljes képernyős módban úgy, hogy a telón, vagy tableten csak egy csík mutatja hol tar. A Tablet képernyőjét le is kapcsolhatom akkor is megy, A telómon is, de annál a kép visszakapcsolása leállítja a videót.
Ha képernyő megosztással használom, akkor ugyan azt látom, amit a telefonon is, de ez nekem nem tökéletes. -
ORCA58
addikt
válasz
BOBAKILL #999 üzenetére
A jelenlegi Huawei G6-L11 telefonom is külön értelmezi a telefonon lévő és a goggle fiók telefonszámait. Az igaz, hogy rendezni engedi, de mentést csak a telefon névjegyeiről készít. A Googl névjegyeket a mentés nem is látja. Gondolom ez is a kínai elvárás miatt van, ahol a google nem kívánatos dolog.
(Az Alcatel ezzel szemben együtt kezelte azokat) -
ORCA58
addikt
Én még nem találtam olyan app-ot, ami mindent át tud menteni Root nélkül. Kihagyják az MMS-t, a névjegyekbe berakott dátumokat nem mentik, a beépített képeket lehagyják, stb.stb.
A névjegyeket eddig nekem csak a google mentette hibátlanul.
Az Huawei Ascend G6-L11 ben van egy tökéletes mentés. Mindent ment és vissza is állít, kivéve a névjegyeket, ha azok a Google fiókhoz tartoznak. (Kínai vezetés nem engedi?)
Kár, hogy ezt nem tudom kiszedni belőle. -
ORCA58
addikt
válasz
opeter87 #879 üzenetére
Sosem értettem a hivatalos teszteket készítőket. Lehet magyar vagy külföldi, sok lényeges dolgot meg sem említenek. Tisztelet a kivételnek!
Pl. lehet-e Sd kártyára telepíteni, vagy átpakolni alkalmazást. Sok kisebb memóriával rendelkező telefonnál ez nagyon fontos kérdés.
Máskor, megy olyan dolgokat írnak létezőnek amit ki sem próbálnak, csak hallottak róla. Ha nem tudják kipróbálni, akkor alkalmatlanok vagy a tudatlanságuk miatt, vagy nincs hozzá megelelő felszerelésük.
(Olvastam olyant, hogy egy filléres USB OTG kábel hiányában nem tudták kipróbálni . -
ORCA58
addikt
Milyen szenzorok vannak benne? Általában nem írják a tesztekben, vagy csak néhányat említenek meg.
Egy képernyő képet feltehetne valaki a Sensor Box Android alkalmazából. -
ORCA58
addikt
válasz
biggamer #755 üzenetére
Ascend G6 -re rendeltem tőlük, 1 nap alatt itt volt, de még nem raktam fel, mert a fólia ami az új telón volt már több mint 15 hónapja karcmentes. A minőségről így nincs infóm.
Fóliát is rendeltem náluk 2 másik telefon típusra.
A csomag minden esetben mindent tartalmaz. Alkoholos kendő puha kendő kis por eltávolító ragacsok.
A nem üveg fóliákkal nem voltam 100%ban elégedett.
-Mindkét telefonnál fent nem kilyukasztották a fóliát, hanem körbevágták akkora területen, amekkorán az érzékelők és a hangszóró vannak. Ez ronda is, és "nagy" felületen maradt szabadon az üveg.
-Az egyik fóliát le kellet szednem mert azt hittem alá került valami, de mint kiderült a védő fólia és a felső fólia között volt kosz. Újra visszaraktam, de sajna leszedésnél megsérült a széle, nem látszik, de így egy kis foltban ott nem tapad. Ráadásul ekkor és egy kis szálló pihe sajna alulról rátapadt a fóliára. Ez csak lekapcsolva látszik egy picit, így maradt. (ez az én hibám)Az üveg "fólia" egyébként rendesen van kivágva. A kamera helye viszont nincs, állítólag más készüléknél sincs, de azt olvastam ez nem zavarja a selfi készítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged