- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
purti
csendes tag
Bár kisebb nehézségek árán, de én is B561-en vagyok TL10-el.
Nekem eddig nem volt komolyabb problémám vele, bár a beállítások között néha eltévedek.
Végre megszűnt az a hiba is, hogy állandóan eldobja a Wi-fi jelet s már nem kell több másodpercet várni, hogy megtalálja a csatlakozást.Akku nem tűnt fel, hogy kevesebbet bírna.
Bár nem tudom, hogy pontosan mik voltak a 6-os android újításai, összességében nekem nincs gondom a rendszerrel.
Nem találkoztam fagyással, újraindulással, akadással vagy röccenéssel. -
peanar
senior tag
Szia. A csájniz verziójú pl-te10-es telefonok gyári ota kiadású rom-ja, frissítése.
Felraktam, de nem volt egyszerű, mert a legkisebb változtatásra is bejelzett, nem akart felmenni. Olyanra, olyanért kuruttyolt amiért a lolli még nem.
Felrakás után fél napig bírtam, az én igényeimnek (ami pusztán annyi, hogy normálisan működjön a telefon) nem felelt meg és ezért hirtelen felindulásból vissza tettem az utolsó KK romot
Ez a hátránya a hatalmas konkurenciának, egymás után fossák ki az újabbnál újabb telefonokat, romokat (ez más téren is igaz) persze tesztelni már nincs idő, mert nehogy később adjanak ki valamit, mint a konkurencia.
Ez ellen sajnos nincs mit tenni, ezt az ütemet diktálja a vásárlói társadalom.Egy szó mint száz, a mályvacukor sz*a, a honor (6+) jó
-
ntomka
nagyúr
Felraktam, működik rendben. Ugyanúgy C900-asként azonosítja a készüléket, szóval jó az esély rá, hogy ebből lesz a végleges verzió a többi EU régióban is: képernyőkép.
-
Tim72
tag
B351【EMUI3.1_Android5.1】 a legfrissebb. Azon az oldalon is az van. (B200 a korábbi verzió)
Nekem is B200 van fent. Érdekes módon megint eltűnnek a contactjaim (Szeptemberben volt már egy ilyen, de mikor letöltöttem a frissítést megijedt és rendbejött), illetve mebolondult 2-3 napi hamar merült a telefon..
Valakinek volt hasonló problémája?
Nem tudjátok hogy lehet a contactocat viszahozni? Hisuite sem látja...
Timót
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Huawei majdnem megalkotta a számomra tökéletes telefont, a Honor 6-ot. Az utódja eltünteti a „majdnem”-et?
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest