- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz
Toninho13 #69 üzenetére
Szia+
Szerintem érdemes lenne felrakni a legújabb Huawei Hisuite-t,abban benne vannak a driverek(a január 5-i kiadású)
Én még nem mertem buherálni,egy 350 USD készüléket nem szeretnék tönkrevágni,jelenleg a kíni gyári firmware-t használom,eddig ok,megvárom az angol nyelvű recovery+root megoldást.
Egyébként a kínai firmware sem rossz,egyedül a kínai appok zavarak(bár 2 GB RAM mellett nem vészes),ill. a Goodle Play hiány lehet zavaró,bár eddig minden progit,amit le akartam tölteni,megvolt a Huawei appstore-ban is. -
Muki94
aktív tag
válasz
Toninho13 #69 üzenetére
ADB
C meghajtó gyökérben létrehozol egy ADB mappát, belerakod. Egyszer elindítod az adb-t esetleg...Itt driver gondok lesznek szerintem, a Huawei usb driverjét fel kellene raknod.
Megpróbálkozhatsz még az egész előtt egy factory resettel.
Az alaplapi usb aljzatot használd, de előlapit stb..kyru74:
pm-ben megbeszéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő