- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Kijött a hivatalos nemzetközi firmware verzió,a Honor2-höz,magyarítás,Google szolgáltatások OK.
Felrakva,ellenőrizve,tesztelve,minden ok!2013.01.05-i verzió.
Elérhető a huaweidevices.com-on,jó sebességgel tölthető(nekem kb.1 MB/s-el jött,valószínűleg európai szerverről)
Igaz,hogy Android 4.0.4,de gond nincs(kb 2 órát teszteltem) -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek aki a 18.-ai szállításból rendel M.C.A-tól és már megkapta a telót, esetleg írna majd róla néhány szót? -
kyru74
aktív tag
Pont 100.
-
Muki94
aktív tag
pontosabban Razr HD.
-
Muki94
aktív tag
1-2 héten belül lesz hozzá egy ILYEN fekete tokom.
Megrendeltem, de végül más telefonom lesz.
1900Ft helyett odaadom egy ezres+postáért. Kicsit olcsóbb, és nem kell rá már várnod..
Privátban! -
kyru74
aktív tag
Akit esetleg érdek hozzá frissítés a gyártó oldaláról letöltheti [link].
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Nagy a csend.
Egy pár vélemény jó és rossz is jöhet tapasztalat észrevétel a használat során aksi üzemidő,kijelző , kamera,stb csinálnátok hozzá kedvet hogy megrendeljem vagy várjak esetleg nézek mást? -
kyru74
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #81 üzenetére
-
madrac
senior tag
válasz
Csocsesz75 #81 üzenetére
Köszönöm, időközben én is rátaláltam ugyanerre az egyszem videóra. Az biztos, hogy azt ellehet mondani a videós képességéről, hogy a gyors mozgást egyáltalán nem tolerálja, mert torzítja a képet. A hangot pedig elég halkan veszi fel hozzá.
Kár, hogy összehasonlító videó nincs róla más készülékkel.
Nekem az Xperia S videós és fotós képességei tetszettek nagyon, bár az állandó fókuszálása bődületesen lassú videófelvétel alatt, ami eléggé lerontja az összhatást. -
Toninho13
aktív tag
Kiderült mi volt a probléma. Minden fentvolt, csak épp sikerült egy olyan gyári 4.0.4-es romot kapnom, amit nem lehet rootolni... Amúgy a rootolás maga teljesen felesleges, mivel ami romok vannak a telóhoz kb mind előre rootolt. Amúgy, ha valakit érdekel a MIUI rom telepítés menete, mostmár tudok róla írni egy rövid összefoglalót.
-
rakal
senior tag
válasz
Toninho13 #69 üzenetére
Szia+
Szerintem érdemes lenne felrakni a legújabb Huawei Hisuite-t,abban benne vannak a driverek(a január 5-i kiadású)
Én még nem mertem buherálni,egy 350 USD készüléket nem szeretnék tönkrevágni,jelenleg a kíni gyári firmware-t használom,eddig ok,megvárom az angol nyelvű recovery+root megoldást.
Egyébként a kínai firmware sem rossz,egyedül a kínai appok zavarak(bár 2 GB RAM mellett nem vészes),ill. a Goodle Play hiány lehet zavaró,bár eddig minden progit,amit le akartam tölteni,megvolt a Huawei appstore-ban is. -
Muki94
aktív tag
Nem kaptam meg "megfeletkezett" rólam az illető, de azóta tisztáztuk.
Vagy várok más telefonig, vagy jövőhét hétvégére -vagy az utáni hét elején- lesz nálam egy.A MI-2 SoC-je fejlettebb, mint a Honor2-nek, abban S4 Krait van. Amint írtad, árban durván meglátszódik. Tudod, kis pénz, kis foci.
-
krics
tag
haho, par fotot posztoltam nehany hete a thl w3 rovatba, ahhoz a telohoz vettem par tokot, es a honor2-v el csinaltam 4-5 kozeli kepet vakuval roluk, itt a link a gyonyoru
tokokrol : [link].
A videoval kapcs, valahol ebben a rovatban tettem fel korabban linket egy rovid movie-rol, amit en keszitettem. Nem valami hiperszuper anyag - marmint a tema, illetve a kameraman munka - de szerintem jo minosegu maga a felvetel, igaz nem tom, hogy csak 720p vagy 1280 p volt, siman allitgatas nelkul csak benyomtam a felvetel gombot. Es meg annyit hogy az enyem 1 gb ramos, es akkor meg ICS volt rajta, lehet ez is szamit.
-
madrac
senior tag
Megkaptad a készüléket végülis?
Eléggé elvannak tűnve a készülék tulajok, pedig mindenki örülne plusz tapasztalatoknak, élményeknek, beszámolóknak. Kijelző, fényereje, GPS milyen, hogy teljesít pl.
Egyébként pont az általad linkelt videóban is írják kommentbe, hogy azt dumálja az ember a videóban, hogy a XiaoMi Mi 2-vel összehasonlítva kevesebb fps-t hoz és jobban lagzik, de szebb a képe (igaz árban is van különbség):
"he's saying tht the xiaomi mi2 has better frame rate while honor 2 has lower frame rate n more laggy in gaming but produce better picture quality compare to Mi2." -
Muki94
aktív tag
válasz
Toninho13 #69 üzenetére
ADB
C meghajtó gyökérben létrehozol egy ADB mappát, belerakod. Egyszer elindítod az adb-t esetleg...Itt driver gondok lesznek szerintem, a Huawei usb driverjét fel kellene raknod.
Megpróbálkozhatsz még az egész előtt egy factory resettel.
Az alaplapi usb aljzatot használd, de előlapit stb..kyru74:
pm-ben megbeszéltük. -
Muki94
aktív tag
Az LG ilyen fényviszonyok mellett kb annyit ad vissza, hogy valami narancssárga.
Minden egyéb helyen olyan furcsán eltűnteti a részleteket, és kis méretben nézegetve a fotóit is csak azért elfogadható, mert ezek a pacák összenyomódnak. Egyébként a 4X bárhol képes beégni, alig tudtam vele olyan fotót csinálni elsőre, amire azt merem mondani, hogy bárkinek megmutatnám. Nem kell tájképekre, meg modellekre gondolni, teljesen hétköznapi esetekre gondolok.Megbízhatónak tűnik a tag, beszéltem már vele telefonon is, egy fiatal srác. Cégként árulja, számlát is ad.
Mesternet computer associationként megtalálod neten.
Ha kérdésed van, válaszolok pm-ben, árral kapcsolatban is. -
madrac
senior tag
Néztem 4x képeket is a tesztjében, de én hasonló minőségűnek láttam zaj és részletesség tekintetében az oda felrakott vele készített fotókat. Esetleg a 4x-es képek sokkal hajlamosabbak a beégésre mondjuk felhős időben?
Kösz az infót, megtaláltam a hirdetést, bár nem tudom mennyire megbízható a hirdető, és ár sincs feltüntetve. Meg ahogy nézem már többen jelentkeztek mint amennyi érkezik jelenleg belőle.
-
Muki94
aktív tag
A naplementés képeken meglepődtem, egészen jól megbírkózik a kiegyenlítetlen fényviszonyokkal.
Az biztos, hogy az LG 4X-nél jobb képeket csinál. Az ilye csillió megapixeles készülékeknél azt csinálom, hogy leveszem 5Mpixre, úgy sem kell több. Tapasztalataim alapján kevésbé zajosak a képek, és nem utolsó sorban kevesebb helyet foglal, picit gyorsabban menti el, mivel nem kell annyit tömöríteni...
Romokkal várjunk a végleges JB-ig, abból a fejlesztők már lehet, hogy fognak főzött romokat barkácsolni.
Hülye dolog, de én nem preferálom a JB-t, mivel nincsen benne flash támogatás, fel sem lehet rá telepíteni.Ha jól látom, már több embernek is van ilyen készüléke, és a közeljövőben még többen hozzájutnak, mivel Hardveraprón egy tag árulja őket, nagyon durván jó áron, garanciával, számlával. (Nekem is onnan lesz)
Össze fogom írni a fontosabb adatokat, készítek egy magyar nyelvű leírást a rootolásról, Play telepítésről, és nyitok neki egy topicot itt a fórumon. Persze, ha ezt nem teszik meg előttem.Toninho13:
Driverek fel vannak telepítve? ADB fennvan a gépen? Debug mód be van kapcsolva? -
Toninho13
aktív tag
Nekem nem jön össze a rootlolás...Mit szúrhatok el? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XCyryLATTVE Ezt a videót követem, és a restore után nem történik az ég világon semmi... 4.0.4-es ICS van...
-
madrac
senior tag
Köszönöm!
Akkor ez nem a telefon hibája.
A kamerától tényleg nem ájultam el, de ez talán még belefér. Nem élesek, részletgazdagok a képek, és van ahol homályos is, de legalább nem olyan zajos. Lehet hogy a valóságban a 8MP csak trükközve van meg.
ROM-ok tekintetében azért lehet próbálgatni az alap ICS-t, JB-t, és MIUI-t, csak az utóbbi azt hiszem jobban eszi az aksit. -
Muki94
aktív tag
A Most Wanted tegra 3 alapú cuccokon is szaggat, személyesen meg tudom erősíteni.
Ugyanez történik, amit leírtál, egy pillanatra megakad...
A romokról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert időközben kiderült, hogy csak holnap kapom kézbe a telefont.
Nagyon sok múlhat egyébként a romokon, bár nincsenek főzöttek még, azokban alkalmazni szoktak tweakeket, amikre időközben jönnek rá a lelkes fejlesztők.
kameraképek ( fene enné meg, hogy akármit keresek erről a telefonról, mindig csak kis méretű képeket kapok! itt is, le van kicsinyítve)SZERK:
TESSÉK -
madrac
senior tag
Igen, panaszkodtak rá: [link]
Valamelyik Youtube videónál is ezt kommentelték, és valóban lehet látni, hogy időnként megakad 1 pillanatra, de ez lehet hogy csak a videón látszik így, illetve nem mindegy mnilyen rom van fent vagy power profil?
Mindenesetre xda-n már volt aki kamera problémáról is beszámolt, úgyhogy teszteljétek le jól a gépeket. Én azóta se találtam egy szál képet se amit vele készítettek, gondolom a kamera lesz az egyik gyenge pontja. -
Toninho13
aktív tag
Nekem most hozták meg a telót.
Estére kipróbálom, hogy milyen. Lehet felpattintom rá a MIUI-t is... -
Muki94
aktív tag
szaggat?
Még a mai napon megkapom a telefont, kipróbálom rajta a Vice cityt, Most Wantedet, Shadowgunt.
Ha nem szaggatnak, akkor "BUSTED"
Valahol láttam 1080p videót, de ezt is leellenőrzöm.
Minden esetre abban reménykedek, hogy készítenek hozzá főzött romokat majd. MIUI nem a szívem csücske...
Az sem derült ki számomra, hogy nyitott-e a bootloadere. -
madrac
senior tag
Nagyon pörög a téma!
Kamera fotókat még mindig nem találtam, és azt olvastam a játékok akadnak rajta. 1080p-s videó meg lehet azért nincs, mert azt is akadozva vesz fel, ezért használják a 720p-s sokkal kisebb felbontást hozzá. -
madrac
senior tag
köszi, megnéztem!
még mindig nem tudtam megbizonyosodni arról, hogy valóban tudja-e az 1080p felbontású videót a készülék, az általad feltöltött is csak 720p. a különböző specifikációkban hol 720p-t írnak, hol 1080-at.
mindenesetre a fókusz elég lassúnak tűnik.
kutakodtam általa készített fotók után is, de nem találtam egyet se még. -
rakal
senior tag
A készüléken natív esetben angol/kínai nyelv van,én már angolra állítva kaptam.
Az xda developerses hozzászólások alapján,ha a natív Huawei-s JB 4.1.2-t felrakod,akkor már lehet magyar nyelvet választani,ha a leírásokat követed megrootolt 4.1.2 is van már,csak a recovery kínai nyelvű,csak óvatosan,ott van egy link egy orosz oldalra,ahol nagyon részletesen leírják a folyamatot(sajnos kéne tudni jól oroszul,reméljük a napokban lefordítják angolra).Vmi gond lehet a portolásokkal,mert a Huawei oldaláról is leszedték a JB -s firmware-t,úgyhogy most én is kicsit tanácstalan vagyok,jelenleg biztos:4.0.4-n maradva egyszerű a rootolás és a Google services felrakás,viszont JB 4.1.2 lehet,hogy instabil,nehéz a döntés.
Plusz költség:ÁFA+VÁM,ha a NAV kiszúrja a csomagot,ha nem,akkor semmi posta kb 2-4 hét. -
kyru74
aktív tag
Szia!
Én is gondolkodok a vásárlásán nagyon meg tetszett a készülék, itt néztem ki magamnak és úgy tudom hogy van benne magyar nyelv is [link] vagy itt[link] de még nem igazán rendeltem kínából semmit. A hever segítségével rendeltem idáig az eBay-ről PayPal-le.Esetleg ha megrendelem milyen plusz költség jön még hozzá,mi a menete és menyi idő míg megérkezik?
-
rakal
senior tag
Nekem is megjött a 2Gb-s verzió,eszméletlenül gyors gép,a kijelző is szuper,tényleg IPS.
A MIUI ROM csak a 2 GB-s verzióra alkalmas egyébként,akinek az 1GB-s modell van,nem célszerű vele próbálkozni,az xda fórumon is elég nagy a káosz,nincs még angol nyelvű recovery,én még várok a buherával pár hetet,a Huawei appstore-ból pedig rengeteg progit lelehet tölteni,egyelőre elvagyok Google,ill. JB 4.1.2 nélkül is,amíg rendeződik a helyzet. -
krics
tag
Van mar ra jellybean is, igaz hogy csak beta verzio: az alap JB-hez a Huawei hozzaadott par launchert es elnevezte Emotion UI-nak, roviden emuinak, az a frissites ami a heten kijott, mar egesz hasznalhato, eddig semmilyen bugot nem vettem eszre, szoval akar vegleges verzionak is megteszi, legalabbis nalam. Egyebkent miui is lesz ra, ugy nez ki: http://en.miui.com/thread-1451-1-1.html.
-
amisis
aktív tag
nemtudom mi a baja az embereknek a kinai cégekkel a vodafone meg a tmobile is zte meg huawei állomásokat használ ( abban van a pénz nem a mobilokban)
-
z0d1AK
nagyúr
Készítettem két bemutató videót a Huawei Honor 2-ről, ha valaki megnézné működés közben is.
-
krics
tag
Meg annyit, hogy keszitettem a teloval tegnap reggel egy rovid videot, ide toltottem fel:
http://data.hu/get/5903580/VID_20121205_090616.part1.rar
http://data.hu/get/5903544/VID_20121205_090616.part2.rarilletve a a KMPlayer a latopon a kovetkezo infot dobta errol az mp4-rol:
General
Complete name : VID_20121205_090616.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 156 MiB
Duration : 1mn 31s
Overall bit rate : 14.4 Mbps
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L3.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=25
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 1mn 30s
Source duration : 1mn 30s
Bit rate : 14.3 Mbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Rotation : 90°
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.753 fps
Minimum frame rate : 21.562 fps
Maximum frame rate : 34.026 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.521
Stream size : 155 MiB (99%)
Source stream size : 155 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Language : English
mdhd_Duration : 90904
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 1mn 31s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.04 MiB (1%)
Title : SoundHandle
Language : English -
krics
tag
sziasztok, aki akarja be tudja szerezni mondjuk egy kinai webshpobol, en az aliexpressen vettem es kb 10 napja van nalam a telo. Megosztom veletek eddigi benyomasaimat, amit egy ph-s kollega keresere irtam a minap:
"Ami negativumot tudok emliteni, az nem a teloval kapcsolatos, hanem velem :-) Ugyanis ha meg varok egy honapot a vasarlassal, akkor most ket giga rammal vennem a telot, ugyanabban az arban. De nem neztem utana tisztessegesen es igy jartam. Aliexpresszen vettem 369 usd volt, nagyjabol 81.000 forint, a ShenZhen FunTek Co., LTD arulta. A dobozban volt normal eu tolto, csak egy aksi, illetve egy belecsusztathato bor tok, es pluszkent egy kartyaolvaso pendrive. Sajnos a fulhallgato kimaradt belole. A telefon android 4.0.4-el jott, kinaiul indult, nem volt rootolva, es tele volt kinai szemet appal, es ami meg gond volt, hogy nem volt rajta google play, de a youtube-on talaltam egy videot, aminek segitsegevel tudtam rootolni, es aztan a titanium backuppal leszedtem a kinai appokat, es egy utmutato alapjan megcsinaltam a google playt is. Csak kinai es angol nyelv van rajta, ugyan most a dual sim topikban hungobungo kozze tette a magyaritas menetet, de melo miatt nem volt idom meg ezzel kiserletezni. Ehhez meg az is kellene, hogy a romot eloszor valamivel le tudjam menteni, de mivel meg nagyon uj telorol van szo, nov 4-en jelent meg kinaban az egy gigaramos verzio, es asszem dec 1-en a 2 gigaramos, szoval meg nem talaltam hozza nem gyari recoveryt, mondjuk egy cwm-et amivel le tudnam menteni a romot. Van egy thl w3+om is, mindket keszulek 4.5 col kepernyoju, es 1270x720 a felbontasa, aszittem a thl-nek gyonyoru kepe van, de a honor 2 mellett elbujhat. A thl-tol ez majd egy centivel hosszabb, de nekem valahogy jobban kezreesik, es mintha nehezebb is volna kicsivel, nagyon ossze van rakva, a hatlap nem ilyen letolos, hanem le kell rola pattintani, muanyag de nagyon jo tapintasu. A thl az ketmagos es 1 giga ram van rajta, mint mondtam az en honor 2-m is 1 giga ramos, de ez 4 magos, 1.4 mhz cpuval, a thl-hez kepest iszonyat gyors, kikapcsolt allapotbol a bekapcsolas szerintem nincs tobb 20 mp-nel, de meg nem mertem le pontosan, es van rajta egy gyors boot opcio is, amivel ez kb 10 mp. Alapbol installalva volt egy jetskis jatek, amit konnyeden visz a gep, nem akad egyszer sem, semmi laggolas, de a bal felso sarkaban, gondolom ott van a proci kb negyedora jatek utan elegge felmelegszik , de a hatlap is eleg vekony szoval lehet jobban erzodik rajta a meleg mint egy vastagabb hatulju telonal. A gyerek rarakott egy spd shell nevu launchert, marha latvanyos rajta, semmi akadast nem eszleltem. Ja, meg a gps-szel kapcsolatban, a minap mentem a sracert edzesre suliba, es gondoltam megnezem a gps teszt appal, hogy mit tud a gps-e. Beultem a kocsiba, az ertesitosavot legorditve bekapcsoltam a gps, mentem 30 metert a kocsival, aztan bekapcsoltam a gps tes-tet, es marhara meglepodtem, mert mondom 30 metert tettem meg, es azonnal latott vagy 20 muholdat, es mar 15-re kapcsolodott is. A thl-nel eltelik vagy 10 perc mire vagy 5 muholdra raall, de asszem ez a thl-nel valami beallitasi gond."
-
noisia
aktív tag
"az emberek zöme azért megpróbál megfelelni az aktuális divatnak és régi beidegződésből, vagy egyszerűen trendiségből vesz Nokiát- Samsungot stb."
ez egyébként nagyjából így van. Anyám pl Nokiának hívja az összes, újabb, nem-Nokia telefonomat is, mert régebben csak Nokiám volt, mindíg dícsértem őket és ez így a mutterban megmaradt, hogy ha mobil akkor az csak Nokia
pl.: "Fiam, XY elkérte tőlem a Nokia-számodat " - pár hete
...
-
raub
tag
Azért gondolom így, mert szerintem - bár lehet, hogy tévedek - az emberek zöme azért megpróbál megfelelni az aktuális divatnak és régi beidegződésből, vagy egyszerűen trendiségből vesz Nokiát- Samsungot stb.
Az ilyen gyártók - legyen az akármilyen komoly cég, mint jelen esetben is, hiszen ha jól emlékszem 2007 óta a vodafone hálózatának építésében is jelentősen benne vannak - bármilyen komoly vasat is tesznek le az asztalra, sajnos némi előítélettel találkozni fognak...
Persze ezt a gondolkodást azért erősen rombolják a remek ár-érték aránnyal... -
Nazara
őstag
válasz
enginev3.0 #32 üzenetére
Valóban nem, azonban egy 4,3 után még azok is könnyebben megbarátkoznak a 4,5-tel, akik egyébként nem szeretnének számottevően nagyobbat. Pl. sokaknak már nagy a 4,7.
De mivel valószinüleg nem lesz itthon elérhető, a többség számára nem alternativa ez a készülék.
-
kisml
tag
Honnan tudok beszerezni egyet?? Ez kell nekem
Egy szilikon tok + fólia rá és jöhetne -
noisia
aktív tag
Ha ezt elkezdenék árulni EU-ban, óriásit húznának vele. Nem csak anyagi, de presztizs szempontból is.
A vásárlók fele így is tojik rá, hogy milyen logó van a hangszóró alá írva.
70-80 ronggyal olcsóbban meg pláne vonzó a Huawei felirat ilyen hardverrel. -
moleculez
veterán
ennyiert megeri kulfoldrol, meg gari nelkul is
-
HuMarc
veterán
válasz
enginev3.0 #32 üzenetére
Azért még így is kisebb, mint a legtöbb gyártó csúcsmodellje (kivéve a Sony-t, az Xperia T szintén 4,5")
-
Nazara
őstag
Letisztult dizájn, korrekt specifikációk, és végre nem a legnagyobb tepsik méretét öröklő csúcstelefon. Csak tényleg kár, hogy errefelé nem nagyon jelennek meg a hasonló készülékek.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ilyet maximum a Hardveraprón látunk majd itthon 2-3 év múlva ritkaságként feltüntetve és annak megfelelően árazva. Ha valakinek tetszik, akkor mindenképp külföldről kell beszerezni és lenyelni a garit.
-
nuke7
veterán
ígéretesnek tűnik, EU-ba be nem engedik majd
-
boben1998
tag
válasz
littlelion21 #24 üzenetére
Jé, vaku
Igaz, viszont akkor valamivel összekevertem.
Szerk: Panasonic Eluga-val, de nem tudom, hogy miért ez ugrott be. -
boben1998
tag
Vakut szereltek már bele, mert az előzőből nagyon hiányoltam?
-
BDave
őstag
Nem szeretem a bechmarkokat, de ennél a CPU-nál kíváncsi lennék egy összehasonlító tesztre a többi konkurenssel.
És nem rossz indulatból.
Brutálisan alacsony ára van a papíron lévő speckók alapján, de ez már megszokott a Huaweitől (vagy inkább a kínaiaktól).
-
hito
nagyúr
válasz
littlelion21 #16 üzenetére
Az sem utolsó, de nálam az AMOLED a kezdet és a vég is.
tjb007: Legjobb barátom a HUAWEI Mo-nál dolgozik, ha nem forgalmazzák itthon majd rámorgok, hogy szóljon a kis rizsembereknek.
-
Belsőleg korrekt, de külsőre nem tetszik. Plusz ugye itthon nem lesz kapható.
-
tomatos
aktív tag
Kiváncsi lennék a fizikai méretére a telónak? Valakinek info róla?
-
Balint1986
csendes tag
Óriási túl nyúlások vannak a kijelző alatt és felett. Ez rossz pont
-
hito
nagyúr
Kijelző fajta?
Csak az kéne, hogy AMOLED legyen, és engem már meg is győzött.
-
ThorsHUN
őstag
Most neztem meg az engadgeten a d quad xl (ezek szerint megis kijott nagy nehezen) tesztjet (okt.20), ami ugyanezzel a procival van szerelve.
A benchmarkok szerint siman ott van a szeren (onex (tegra3); sgs3 (exynos) es lg opt g (s4) telefonok benchmark eredmenyeivel osszehasonlitva) a proci. -
tjb007
nagyúr
Ez így leírva mind nagyon szépen hangzik csak az a baj, hogy a Honor sem volt elérhető nálunk és gondolom ez sem lesz (mint a legtöbb Huawei telefon), főleg nem azon az áron mint Kínában (persze ettől még akik erre vágyik be tudja szerezni).
-
Remiel
őstag
ez sem lesz soha kapható normálisan itthon, ahogy a P1 sem az, ha jól emlékszem azt is csak GSM boltban láttam 120k ért és az egy vicc főleg az LG 4x, meg az ONE X mellett... SGS3 is van már 125k körül, így ki vesz ilyet?
pont az árral tudnának sikereket elérni...
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, s az árazása sem. Kérdés mikkor lesz ebből valami nálunk.
-
Bordian
tag
Ajj, de jó az ilyen cikkeket olvasni egészen az utolsó sorokig ahol:kínában már kaphat a jövő héttől. Utánna döbben rá az ember h itt sose kesz ilyen mert kb minden más telót kiszoritana ilyen árral a piacról.
-
ThorsHUN
őstag
Tok jo, akkor az ascend d quad mar nem is jon?
-
tipuka
addikt
mit keres az Lg Nexus 4 a képeknél ?
1#: megelőztél
-
DeathBat666
aktív tag
Nagyon tetszik, és az ára is rendben van.
-
Peet91
aktív tag
hogy kerülnek nexus 4 képek a cikk alá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest