- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Kijött a hivatalos nemzetközi firmware verzió,a Honor2-höz,magyarítás,Google szolgáltatások OK.
Felrakva,ellenőrizve,tesztelve,minden ok!2013.01.05-i verzió.
Elérhető a huaweidevices.com-on,jó sebességgel tölthető(nekem kb.1 MB/s-el jött,valószínűleg európai szerverről)
Igaz,hogy Android 4.0.4,de gond nincs(kb 2 órát teszteltem) -
rakal
senior tag
válasz
Toninho13 #69 üzenetére
Szia+
Szerintem érdemes lenne felrakni a legújabb Huawei Hisuite-t,abban benne vannak a driverek(a január 5-i kiadású)
Én még nem mertem buherálni,egy 350 USD készüléket nem szeretnék tönkrevágni,jelenleg a kíni gyári firmware-t használom,eddig ok,megvárom az angol nyelvű recovery+root megoldást.
Egyébként a kínai firmware sem rossz,egyedül a kínai appok zavarak(bár 2 GB RAM mellett nem vészes),ill. a Goodle Play hiány lehet zavaró,bár eddig minden progit,amit le akartam tölteni,megvolt a Huawei appstore-ban is. -
rakal
senior tag
A készüléken natív esetben angol/kínai nyelv van,én már angolra állítva kaptam.
Az xda developerses hozzászólások alapján,ha a natív Huawei-s JB 4.1.2-t felrakod,akkor már lehet magyar nyelvet választani,ha a leírásokat követed megrootolt 4.1.2 is van már,csak a recovery kínai nyelvű,csak óvatosan,ott van egy link egy orosz oldalra,ahol nagyon részletesen leírják a folyamatot(sajnos kéne tudni jól oroszul,reméljük a napokban lefordítják angolra).Vmi gond lehet a portolásokkal,mert a Huawei oldaláról is leszedték a JB -s firmware-t,úgyhogy most én is kicsit tanácstalan vagyok,jelenleg biztos:4.0.4-n maradva egyszerű a rootolás és a Google services felrakás,viszont JB 4.1.2 lehet,hogy instabil,nehéz a döntés.
Plusz költség:ÁFA+VÁM,ha a NAV kiszúrja a csomagot,ha nem,akkor semmi posta kb 2-4 hét. -
rakal
senior tag
Nekem is megjött a 2Gb-s verzió,eszméletlenül gyors gép,a kijelző is szuper,tényleg IPS.
A MIUI ROM csak a 2 GB-s verzióra alkalmas egyébként,akinek az 1GB-s modell van,nem célszerű vele próbálkozni,az xda fórumon is elég nagy a káosz,nincs még angol nyelvű recovery,én még várok a buherával pár hetet,a Huawei appstore-ból pedig rengeteg progit lelehet tölteni,egyelőre elvagyok Google,ill. JB 4.1.2 nélkül is,amíg rendeződik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest