Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
pontosabban Razr HD.
-
Muki94
aktív tag
1-2 héten belül lesz hozzá egy ILYEN fekete tokom.
Megrendeltem, de végül más telefonom lesz.
1900Ft helyett odaadom egy ezres+postáért. Kicsit olcsóbb, és nem kell rá már várnod..
Privátban! -
Muki94
aktív tag
Nem kaptam meg "megfeletkezett" rólam az illető, de azóta tisztáztuk.
Vagy várok más telefonig, vagy jövőhét hétvégére -vagy az utáni hét elején- lesz nálam egy.A MI-2 SoC-je fejlettebb, mint a Honor2-nek, abban S4 Krait van. Amint írtad, árban durván meglátszódik. Tudod, kis pénz, kis foci.
-
Muki94
aktív tag
válasz
Toninho13 #69 üzenetére
ADB
C meghajtó gyökérben létrehozol egy ADB mappát, belerakod. Egyszer elindítod az adb-t esetleg...Itt driver gondok lesznek szerintem, a Huawei usb driverjét fel kellene raknod.
Megpróbálkozhatsz még az egész előtt egy factory resettel.
Az alaplapi usb aljzatot használd, de előlapit stb..kyru74:
pm-ben megbeszéltük. -
Muki94
aktív tag
Az LG ilyen fényviszonyok mellett kb annyit ad vissza, hogy valami narancssárga.
Minden egyéb helyen olyan furcsán eltűnteti a részleteket, és kis méretben nézegetve a fotóit is csak azért elfogadható, mert ezek a pacák összenyomódnak. Egyébként a 4X bárhol képes beégni, alig tudtam vele olyan fotót csinálni elsőre, amire azt merem mondani, hogy bárkinek megmutatnám. Nem kell tájképekre, meg modellekre gondolni, teljesen hétköznapi esetekre gondolok.Megbízhatónak tűnik a tag, beszéltem már vele telefonon is, egy fiatal srác. Cégként árulja, számlát is ad.
Mesternet computer associationként megtalálod neten.
Ha kérdésed van, válaszolok pm-ben, árral kapcsolatban is. -
Muki94
aktív tag
A naplementés képeken meglepődtem, egészen jól megbírkózik a kiegyenlítetlen fényviszonyokkal.
Az biztos, hogy az LG 4X-nél jobb képeket csinál. Az ilye csillió megapixeles készülékeknél azt csinálom, hogy leveszem 5Mpixre, úgy sem kell több. Tapasztalataim alapján kevésbé zajosak a képek, és nem utolsó sorban kevesebb helyet foglal, picit gyorsabban menti el, mivel nem kell annyit tömöríteni...
Romokkal várjunk a végleges JB-ig, abból a fejlesztők már lehet, hogy fognak főzött romokat barkácsolni.
Hülye dolog, de én nem preferálom a JB-t, mivel nincsen benne flash támogatás, fel sem lehet rá telepíteni.Ha jól látom, már több embernek is van ilyen készüléke, és a közeljövőben még többen hozzájutnak, mivel Hardveraprón egy tag árulja őket, nagyon durván jó áron, garanciával, számlával. (Nekem is onnan lesz)
Össze fogom írni a fontosabb adatokat, készítek egy magyar nyelvű leírást a rootolásról, Play telepítésről, és nyitok neki egy topicot itt a fórumon. Persze, ha ezt nem teszik meg előttem.Toninho13:
Driverek fel vannak telepítve? ADB fennvan a gépen? Debug mód be van kapcsolva? -
Muki94
aktív tag
A Most Wanted tegra 3 alapú cuccokon is szaggat, személyesen meg tudom erősíteni.
Ugyanez történik, amit leírtál, egy pillanatra megakad...
A romokról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert időközben kiderült, hogy csak holnap kapom kézbe a telefont.
Nagyon sok múlhat egyébként a romokon, bár nincsenek főzöttek még, azokban alkalmazni szoktak tweakeket, amikre időközben jönnek rá a lelkes fejlesztők.
kameraképek ( fene enné meg, hogy akármit keresek erről a telefonról, mindig csak kis méretű képeket kapok! itt is, le van kicsinyítve)SZERK:
TESSÉK -
Muki94
aktív tag
szaggat?
Még a mai napon megkapom a telefont, kipróbálom rajta a Vice cityt, Most Wantedet, Shadowgunt.
Ha nem szaggatnak, akkor "BUSTED"
Valahol láttam 1080p videót, de ezt is leellenőrzöm.
Minden esetre abban reménykedek, hogy készítenek hozzá főzött romokat majd. MIUI nem a szívem csücske...
Az sem derült ki számomra, hogy nyitott-e a bootloadere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged