- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
Nem kaptam meg "megfeletkezett" rólam az illető, de azóta tisztáztuk.
Vagy várok más telefonig, vagy jövőhét hétvégére -vagy az utáni hét elején- lesz nálam egy.A MI-2 SoC-je fejlettebb, mint a Honor2-nek, abban S4 Krait van. Amint írtad, árban durván meglátszódik. Tudod, kis pénz, kis foci.
-
krics
tag
haho, par fotot posztoltam nehany hete a thl w3 rovatba, ahhoz a telohoz vettem par tokot, es a honor2-v el csinaltam 4-5 kozeli kepet vakuval roluk, itt a link a gyonyoru
tokokrol : [link].
A videoval kapcs, valahol ebben a rovatban tettem fel korabban linket egy rovid movie-rol, amit en keszitettem. Nem valami hiperszuper anyag - marmint a tema, illetve a kameraman munka - de szerintem jo minosegu maga a felvetel, igaz nem tom, hogy csak 720p vagy 1280 p volt, siman allitgatas nelkul csak benyomtam a felvetel gombot. Es meg annyit hogy az enyem 1 gb ramos, es akkor meg ICS volt rajta, lehet ez is szamit.
-
Muki94
aktív tag
Az LG ilyen fényviszonyok mellett kb annyit ad vissza, hogy valami narancssárga.
Minden egyéb helyen olyan furcsán eltűnteti a részleteket, és kis méretben nézegetve a fotóit is csak azért elfogadható, mert ezek a pacák összenyomódnak. Egyébként a 4X bárhol képes beégni, alig tudtam vele olyan fotót csinálni elsőre, amire azt merem mondani, hogy bárkinek megmutatnám. Nem kell tájképekre, meg modellekre gondolni, teljesen hétköznapi esetekre gondolok.Megbízhatónak tűnik a tag, beszéltem már vele telefonon is, egy fiatal srác. Cégként árulja, számlát is ad.
Mesternet computer associationként megtalálod neten.
Ha kérdésed van, válaszolok pm-ben, árral kapcsolatban is. -
Muki94
aktív tag
A naplementés képeken meglepődtem, egészen jól megbírkózik a kiegyenlítetlen fényviszonyokkal.
Az biztos, hogy az LG 4X-nél jobb képeket csinál. Az ilye csillió megapixeles készülékeknél azt csinálom, hogy leveszem 5Mpixre, úgy sem kell több. Tapasztalataim alapján kevésbé zajosak a képek, és nem utolsó sorban kevesebb helyet foglal, picit gyorsabban menti el, mivel nem kell annyit tömöríteni...
Romokkal várjunk a végleges JB-ig, abból a fejlesztők már lehet, hogy fognak főzött romokat barkácsolni.
Hülye dolog, de én nem preferálom a JB-t, mivel nincsen benne flash támogatás, fel sem lehet rá telepíteni.Ha jól látom, már több embernek is van ilyen készüléke, és a közeljövőben még többen hozzájutnak, mivel Hardveraprón egy tag árulja őket, nagyon durván jó áron, garanciával, számlával. (Nekem is onnan lesz)
Össze fogom írni a fontosabb adatokat, készítek egy magyar nyelvű leírást a rootolásról, Play telepítésről, és nyitok neki egy topicot itt a fórumon. Persze, ha ezt nem teszik meg előttem.Toninho13:
Driverek fel vannak telepítve? ADB fennvan a gépen? Debug mód be van kapcsolva? -
Muki94
aktív tag
A Most Wanted tegra 3 alapú cuccokon is szaggat, személyesen meg tudom erősíteni.
Ugyanez történik, amit leírtál, egy pillanatra megakad...
A romokról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert időközben kiderült, hogy csak holnap kapom kézbe a telefont.
Nagyon sok múlhat egyébként a romokon, bár nincsenek főzöttek még, azokban alkalmazni szoktak tweakeket, amikre időközben jönnek rá a lelkes fejlesztők.
kameraképek ( fene enné meg, hogy akármit keresek erről a telefonról, mindig csak kis méretű képeket kapok! itt is, le van kicsinyítve)SZERK:
TESSÉK -
Muki94
aktív tag
szaggat?
Még a mai napon megkapom a telefont, kipróbálom rajta a Vice cityt, Most Wantedet, Shadowgunt.
Ha nem szaggatnak, akkor "BUSTED"
Valahol láttam 1080p videót, de ezt is leellenőrzöm.
Minden esetre abban reménykedek, hogy készítenek hozzá főzött romokat majd. MIUI nem a szívem csücske...
Az sem derült ki számomra, hogy nyitott-e a bootloadere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL T40 EMC Szerver
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest