- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
Kiderült mi volt a probléma. Minden fentvolt, csak épp sikerült egy olyan gyári 4.0.4-es romot kapnom, amit nem lehet rootolni... Amúgy a rootolás maga teljesen felesleges, mivel ami romok vannak a telóhoz kb mind előre rootolt. Amúgy, ha valakit érdekel a MIUI rom telepítés menete, mostmár tudok róla írni egy rövid összefoglalót.
-
Toninho13
aktív tag
Nekem nem jön össze a rootlolás...Mit szúrhatok el? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XCyryLATTVE Ezt a videót követem, és a restore után nem történik az ég világon semmi... 4.0.4-es ICS van...
-
Toninho13
aktív tag
Nekem most hozták meg a telót.
Estére kipróbálom, hogy milyen. Lehet felpattintom rá a MIUI-t is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged