Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
juve600 #9655 üzenetére
Én felraktam a romot és a gappsot és wipe.
Aztán elindítottam. Elindult, beállítottam mindent, aztán reboot és kernel fel. Aztán reboot és örültünk Vincent.
Azt tapasztaltam, hogy a romot és a kernelt egy menetben felrakni nem mindig sikerül...szerintem Neked is itt mehetett el. -
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9650 üzenetére
felraktam a romot,utánna wipe
felraktam a kernelt,utánna wipe
felraktam a gapp-sot,utánna wipereboot
sokáig tölt,utánna kiad egy ablakot hogy 89 app telepités,újraindul,megin ua-z,mit rontottam el ??
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9647 üzenetére
a rom megvan ,de a kernel letöltő linkjét nem találom,illetve azt hogyan kell feltenni ??
-
Aethelstone
addikt
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9641 üzenetére
szia
tudnál adni linket a CM12.1 -hez amit használsz ,meg a kernelhez ??
thx
-
dhrtlockero9
csendes tag
[ROM][CM12.1] TEMASEK 5.1 v10.1 by Moonlight (Chinese Dev)
Changelog:
Temasek V10.1 update:
1.Temasek code update to the latest
2. Combined cm12.1 the latest code
3. Speaking of integration code
4. attribution and lunar features such as integration
5. drivers and kernel cm belongs latest
6. Some other small details of updates and improvements
7. Other own experience or more information, please view settings - update logs on the inside of the machine
Temasek partial functions:
1.temasek boot animation
2. Date Day afternoon show
3. Set the date and time position
4.cm all basic functions
5. Date Format
6. Support single card machine operators options and settings
7. Status Bar speed, etc.
8. Apply circular sidebar
9. Floating notice
10. Clock Widget
11. Display
12. Freedom gesture
13. The lock screen
14. The immediate tasks set
15. screens and animations
16. Other more on their own experience
5.0 ROM, do not delete the input method, whether the return of keys, house keys and other keys will fail!
If you need to remove the input method, please install additional input before you can delete and set as default
Note: The above 4.4 ROM, USB debugging mode is turned on: Click Settings - on the inside of the machine for more than five times the version number, and then return to the set - you can see inside the developer options
; Come and join electrical display and SMS attribution
; T9 dialing
; Adjust the language, time zone, etc. The default startup Chinese
; Replace the system comes as Google Pinyin Input Method
; Adding third-party software support uninstall
; The integration of several mainstream, if they support the work of the developers, you can keep using, if not support, you can uninstall itself
; Default on an unknown source
; System comes with Root Privileges
; Rapid smooth and stable
; Add the full localization of Chinese string set has been basically finished ok
Precautions
Note: The above 4.4 ROM, USB debugging mode is turned on: Click Settings - on the inside of the machine for more than five times the version number, and then return to the set - the developer the option to see the inside, check the developer mode inside the computer before connecting USB debugging
5.1 ROM, do not delete the input method, whether the return of keys, house keys and other keys will fail!
If you need to remove the input method, please install additional input before you can delete and set as defaultDownload:
http://pan.baidu.com/s/1qWskVFYGapps Download:
Google service pack (provided Google sync contacts and calendars as well as play the big games and solve some software compatibility issues fc General users can not brush into):
http://pan.baidu.com/s/1c0wCLk0 -
Oldbiggy
tag
válasz
Aethelstone #9622 üzenetére
Szia. Ez a kernel jó hozzá? Armani-prod-bld6-npr-CM12.1-R1
-
Aethelstone
addikt
válasz
kszthly #9616 üzenetére
A Glade is nagyon jó. Én csak azért nem használom, mert nem volt kedvem kitökölni, hogy melyik custom kernel jó hozzá.
Mindenesetre eddig egyértelműen a Resurrection 5.1+XCelerate kernel a nyerő nálam. A Mokee sem rossz, de éjszaka lemerült majdnem 10%-ot, ami nem elfogadható. A Resurrection beérte 3%-al.
-
Aethelstone
addikt
Felraktam én is a MIUI6 5.4.17-et. Belaggolt, mint a állat. Kb. negyed órát ért meg a telón.
Jelen pillanatban 3 használható közeli OS van(CM12.x).
- CM12 R4 Xcelerate kernellel
- Glade CM12 2015.04.07-es változat
- Ressurection Remix 2015.04.12-es változat ugyancsak Xcelerate kernellel. -
attilav2
őstag
-
attilav2
őstag
Nem kell feltörnie a képernyőzárat! Elég ha recoverybe bootol és már látja is a tárhelyet. Nem hülyeség a titkosítás, nem véletlenül tudja az android 4.0 óta, csak a xiaomi xarik rá, inkább kihagyja még a kernelből is a támogatást hogy kevesebb munkájuk legyen.
Egyébként tisztázódott a dolog, nem férhet hozzá a portás a telókhoz mert mindenkinek lesz egy szekrénye a portán kulcsra zárva.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Canonfan #9557 üzenetére
Jól tetted , hogy felraktad !
Nos , akksiról , most csináltam magamnak egy kis "tesztet" (persze , saját alkalmazási szokásaimnak megfelelően).
2napot stabilan kihozott! (Kb 10-15 percet volt "töltőn" mert másoltam rá és netet osztottam meg telóval gépre kábellel)
Itt van róla egy kis dokumentáció : [link]
Aki esetleg látta a CM11 r23 + Xcelerate kerneles akksi időmet ([link]) az egy kis "hasonlóságot" vehet észre , vár cm11et 12%ig merítettem míg v6-ot csak 22%ig de hasonlóan kijött a 4óra kijelző mind kettőnél és a 2 nap alatt.
CM11 alatt 300-1190mhz-n volt a proci (összes mag) és miui alatt is ugyan így volt beállítva. -
gabe_
őstag
válasz
Aethelstone #9540 üzenetére
Az Xcelerate kernelhez egy letöltő linket tudnál adni esetleg?
-
Aethelstone
addikt
válasz
kszthly #9539 üzenetére
Hibásan? Akkor fel sem települt volna. Én a gapps-ra gyanakszom, mert a google acc előtt hasal el mindig(Persze ez a gapps tökéletes a Resurrectionnal). Nem köszönöm, nem kell a Nameless...a Resurrection Remix nagyon, de nagyon bejön. Gyors, megy minden és az Xcelerate kernellel még az akksiidő is remek.
-
attilav2
őstag
válasz
Aethelstone #9511 üzenetére
Vanni van csak nem működik
Tele van a google panaszáradattal hogy semmilyen rommal nem tudják titkosítani a redmi 1s-t.
Ugye a miui nem támogat titkosítást, így gondolom hogy a kiadott gyári kernelforrásban sincs benne a támogatás, márpedig minden CM erre épül, szóval valakinek meg kellene patkolnia a kernelt, de ezek a távol keleti fejlesztők nincsenek a helyzet magaslatán. -
gabe_
őstag
válasz
Aethelstone #9492 üzenetére
Köszönöm
(A kernel cserét még nem vágom, sosem csináltam.) -
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9450 üzenetére
Vagy talán először érdemes a saját kernellel elindítani és csak aztán customot felrakni.
-
Stonerice
őstag
válasz
Aethelstone #9443 üzenetére
v5.4.1-es Resurrection Remix-et használjátok?
A kernelt innen az elvileg hivatalos tárhelyről
tudom beszerezni ugye? Más néven 12.1 R1-es változatot aszóbanforgó rom-hoz. -
tachikoma
aktív tag
válasz
Aethelstone #9441 üzenetére
Hát előtte volt full wipe (PhilZ-nek van ilyen külön, hogy új rom előtti teljes törlés). De azért utána volt még egy /system, /data, /sdcard, bár szerintem erre már semmi szükség nem volt, tekintve, hogy a full wipe ezeket is listázta, hogy törölni fogja. Majd rom+kernel+gapps, majd cache és dalvik/art cache törlés.
Ennél hogyan csinálhatnám tisztábban?... -
tachikoma
aktív tag
válasz
Aethelstone #9437 üzenetére
Tegnap én is felraktam az Xcelerate kernellel együtt. Nekem elég instabil, sokminden irogatja, hogy elhasalt, és sok minden fc-zik elég sűrűn. Időnként elfelejti a beállításokat, pl minden csengő- meg notifhangot beállítottam már vagy négyszer. Az elején a galéria sem működött rendesen, egy csomó mappát nem nézett meg, de ugyanakkor egy csomó elem meg duplikálva/többszörözve volt (Ezen egy delete data segített a media storage-nek). Az értesítő led folyamatosan ég, villogni nem tud, hiába állítgatom be.
Most viszont a legnagyob bajom vele. hogy nem hajlandó felmászni 3G-re, pedig este (hajnalban) mintha ezzel nem lett volna gondja.
Lehet ezt valahogy mágikus kódszámokkal kikényszeríteni, mert hiába állítgatom a menüben a preferált hálózatot, meg indítgatom újra?... -
Aethelstone
addikt
Nos a nagy MIUI6 lázban egy kis CM.
Második napja használom a Resurrection Remix CM12.1-et és mit mondjak, nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Úgy néz ki, hogy minden működik (amit használok), gyors, reszponzív és jól bánik a memóriával is. Az akksiidő kicsit gatya volt elsőre, de az Xcelerate kernel 12.1-hez készült változata megoldotta a gondot. Nem mondom, hogy CM11-es idő, de éjjel 2-3% a merülés mondjuk este 9-től reggel 7-ig és végig tartja a deep sleepet..ez a deep sleep náciknak jó hír
Még nyomogatom......de szerintem jó lesz.
A "szokásos" CM12.x hibák sem jelentkeztek eddig. Tehát dual sim megy szépen, lehet 2g/3g váltást csinálni, a billentyűzet sem hasal el....szóval....egy próbát megérhet...
Ha érdekel valakit, akkor itt van. Kernel az xda-s fórumban található, de az xcelerate topicból is a "sima" 12.1-es tölthető
-
dhrtlockero9
csendes tag
[ROM][UNOFFICAL] CM12.1 By Chinese Dev (10/04/2015)
ROM feature:
CM12 Lollipop5.1 open source project based on the latest source compiler produced in the source text which added come and go electric attribution and other support, the card comes back so many functions, to prohibit copying
I compiled the adapter works, prohibits any person or packaged or modified release after moving to AZ and gfan forums in any form! Plagiarism Plagiarism is prohibited party to the cottage ROM House (www.romzhijia.net) and Brush House (www.shuajizhijia.com)!
Android 5.1 operating environment is only art, so the first boot relatively long, please be patient Brush!
Flashlight comes in the drop-down notification bar which you can see, you can click on and off.
For the latter part of the root Brush failure, please settings - reselect inside developer mode adb root permissions and applications can be!
If Brush card screen, please upgrade your CWM or TWRP Recovery to the latest version of the machine after performing twice before wipe painted brush. Brush can be patient!
Tips: This rom contains several support software, if you support my work can be reserved for use, if you do not support uninstall.
Thank the team and the individual: Cyanogenmod team, ghbhaha, kylindev, Crdroid, armani-dev, etc.
Tips:
1. Screenshot: Long press the volume down + power button for 2 seconds
2. Connect the computer, check the USB debugging mode in the developer
3. Click on the machine's version number (penultimate) appear developer mode for more than 5 times
4. recording, after the phone call, click on the upper right corner to open three. Audio files stored on the memory card folder beginning Call
5. Desktop Weather problem: Click Apply clock-- Weather Panel - Custom position after position you want to update
Update log:
1.cm12.1 code update to the latest
2. New models Unicom Telecom version 1s red rice adapted to thank armani-dev
3. Speaking of completion
4. millet four core switching to open source kernel code, and other contributions to thank audahadi
5. 34-meter machine repair mobile network problems
6. Other more updates on their own experience or view your updates commit cm
5.1 ROM, do not delete the input method, whether the return of keys, house keys and other keys will fail!
If you need to remove the input method, please install additional input before you can delete and set as default
Note: The above 4.4 ROM, USB debugging mode is turned on: Click Settings - on the inside of the machine for more than five times the version number, and then return to the set - you can see inside the developer options
; T9 smart dialing
; Join come and go electric attribution to display and SMS
; Adjust the language, time zone, the default boot Chinese etc; adding third-party software support uninstall; integrates several mainstream, if they support the work of the developers, you can keep using, if not support, you can uninstall itself; default on an unknown source
; System comes with Root privileges; rapid smooth and stable; add the full localization of Chinese string set has been basically finished ok
Precautions
Note: The above 4.4 ROM, USB debugging mode is turned on: Click Settings - on the inside of the machine for more than five times the version number, and then return to the set - you can see inside the developer options, please tick the election developer mode inside the computer before connecting USB debugging
DownloadROM Download:
http://pan.baidu.com/s/1c0CRNrUGoogle service pack (provided Google sync contacts and calendars as well as play the big games and solve some software compatibility issues fc General users can not brush into):
http://pan.baidu.com/s/1c0wCLk0 -
Upo
addikt
Most nincs itthon az 1S, párom 4 napos tanfolyamon van vele jó messze, de felrakod a linkelt rashr programot. Első indításnál root elérést kér, azt engedni kell. Felajánl backup lehetőséget, csináld meg a kernel és a recovery backupot is, jó úgy ahogy felajánlja. Utána esetleg frissítene valamit, ezt is engedd, ez a recovery-k listája. Utána ha jól emlékszem feldobja hogy milyen recoveryt akarsz, ott lehet kiválasztani amit akarsz. Én is a Philz félét preferálom, azt kell kiválasztani. Letölti, felrakja, utána a kis ablakban a reboot to recovery-re kell nyomni, akkor újra is indítja a recovery-ben. Ennyi az egész. Ha nincs a listában philz akkor írj, akkor beírom mit csinálj.
Amúgy a 2-3 giga ramos telefon is tudja ezeket a hibákat produkálni, bezárás, akadozás, stb, ilyenkor kell egy gyári visszaállítás és újjá születik.
Én a helyedben megpróbálnám, fel a philz, ott csinálni egy full backupot, utána egy wipe data/factory reset, elindul a telefonod, és mintha kaptál volna még 1 giga ramot!
Ha mégsem tetszik a dolog akkor meg vissza lehet állítani az előző állapotot.Amúgy a redmi2 rendben van, lányom nagyon szereti az 1S után is, pedig az is nagy kedvenc volt, de ez kisebb, csinosabb. Igaz hogy 1 gigás (2 gigás még nem kapható csak kínai 3G-s), de nem rossz, bár nincs teleszemetelve, ésszel használja. Az 1S-el se volt semmi baj, v45-ig használta, akkor lett redmi2, én még próbálgattam v50-el, nem volt gond. Ha lesz 2 gigás akkor lecseréljük, az 1 gigást meg eladom. 1S-t szerintem nem érdemes 1 gigás redmi2-re cserélni, a balika féle v2 simán hozza a redmi2 1GB élményt, ha már csere akkor mindenképp a 2 gigásra.
-
Upo
addikt
Ha összeomlik minden akkor annak se ártana egy factory reset és újra belakni rendesen, nagyon tele lett már szemetelve. Nálam megmaradtak a beállítások és programok amikor a v50-ről 6 bétára frissítettem teljes reset nélkül (wipe cache+dalvik azért volt), de neked nem ajánlanám, csak rosszabb lenne egy beteg agyonszemetelt rendszert még oldalba rúgni egy rom frissítéssel. Mielőtt még írjátok hogy nem ajánlott a reset nélküli frissítés, csak kíváncsiságból próbáltam ki a lányom levetett 1S-én mielőtt az anyja megkapta, ment jól és hiba nélkül az új rendszer, de utána kapott egy factory-t amikor az asszony dolgai rákerültek.
Amúgy ha csak azért akarnád frissíteni hogy hátha megszűnnek a "hibák", akkor ne tedd, nem fognak megszűnni, újabbak is lesznek. Ahhoz elég ha a V50-nek adsz egy tiszta lapot és beállítod újra azt a pár dolgot, a backupból visszaállítás nem annyira ajánlott, valószínű a hibákat is visszahozná.
A gyári backupot nem próbáltam, amit szoktam ilyenkor, az sms-eket, call logot lementem, aztán a tiszta romon visszaállítom.
Illetve mivel van cwm vagy twrp, azzal csinálok egy teljes backupot, és a tiszta romon ebből a mentésből a Nandroid Managerrel vissza tudom állítani az sms-t, call logot, wifi jelszavakat, bluetooth beállításokat. Ha nagyon nagyon szükséges akkor még appot is, de app datát semmiképpen, abból már baj lehet.Szerintem jobban járnál mégis egy twrp-vel vagy egy phil'z touch recovery-vel (cwm változat), ha van root elérés bekapcsolva a telón akkor a Rashr programmal tudod menteni az eredeti kernelt és recovery-t, és letölti neked a netről amit akarsz (twrp/cwm...), fel is telepíti, utána el is tudja indítani.
Onnan dobni egy full backupot sd-re, azután lehet próbálkozni wipe-okkal, romokkal, ha meg nem jön be akkor full restore, és ugyanúgy visszakapod a szemetes beteg rendszeredet mint ahogy előtte volt. -
attilav2
őstag
válasz
balika011 #9183 üzenetére
Szar? Nekem a 28-ai Syhost féle unofficial mokee van fenn, a szintén 28-ai martincz féle kernellel rendelkező hivatalos experimental mokee-hoz képest sokkal gyorsabb, az experimental sokszor újrarajzolta az ikonokat a syhost féle unofficial meg nagyon pörög, megakadás eddig nem volt.
-
Stonerice
őstag
MIUI 6 v6.3.5.0 Redmi 1S W/C
Unofficial MIUI 6 for Redmi 1S W/C. Seem it was transplanted from Redmi Note 4G (6.3.2.0 - KHIMIBL) with Syhost Kernel.
## Ezekről miért nem ír senki? Kipróbáltátok már? Most raktam fel, úgyhogy úgyis nemsokára megtudom milyen.
-
attilav2
őstag
Egy fontos infót közlök Mokee ügyben!
Az unofficial végződésűeket syshost csinálja, és véleményem szerint nem hivatalos release-ek, hiába a mokee hivatalos oldalán vannak fenn. Felraktam a 28-ai unofficial-t majd a 28-ai experimental-t. A különbségek:
Az unofficialban syhost féle bootképernyő és syhost féle kernel van, az experimentalban mokee bootképernyő és martincz féle kernel, és nyilván ez utóbbi tekinthető hivatalos release-nek. -
zeno79
őstag
A szokott módon: swipe to factory reset, install rom, wipe cache/dalvik, install gapps, wipe cache/dalvik, reboot.
Glade 5.0.2-t épp 2x telepítettem tegnap, nem volt egyszer sem gond a telepítéssel.
Eddig nekem sem volt gondom, de már kezdem azt hinni megártott neki (és nekem) a sok lollipop-próbálgatás. Nem tudom nálam mi kavar be, de nem örülök hogy nincs DeepSleep. Tegnap még volt. Feltettem a beast kernelt hogy legalább 192-n menjen amíg meg nem oldom. Félek egy új telepítés sem oldja meg (mert restore előtt is szoktam factory resetet nyomni), mert az elmentett CM11 backupom is sz@r lesz ha visszatöltöm. Nem tudom mi van.Aethelstone, balika van ötletetek?
-
Roxkex
senior tag
válasz
Aethelstone #9053 üzenetére
S az mit muzsikál akksiban? (sztem a mellé is rqkom majd tesztnek az xcelerate kernelt!)
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #8985 üzenetére
Nem cseszegetett el semmit. Sz@r a kernel.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Aethelstone #8890 üzenetére
Köszi
És semmi kernel csere (nem mint ha nehéz lenne) nem kell meg anyám kínyja ? - Gondolom magyar az nincs , ha mokee rom :\
-
Stonerice
őstag
Tegnap ugye kénytelen voltam feltenni a CM 11 r24-et, de ebben sem működik a Deep Sleep!
Kernelt még sosem pakoltam fel. Melyiket érdemes? Egyszerűen megy a telepítése, akár egy romnak?TWRP-ből, gondolom
-
mark1998
tag
Balika, te nem tudod miért nem megy a Beast kernellel Mokeen a wifi? Nehéz fixelni?
Mert csábít 24k az antutuban meg a 198mhz
-
mark1998
tag
Akinek mobil ne the van az a be A át kernelt nehogy felrakja mert azon nem megy.
-
mark1998
tag
válasz
kszthly #8786 üzenetére
Nem, külön kernel van mind2-höz.
http://d-h.st/Sq7G
Ha megvan, akkor: Trickster MOD->192-998, interactive, 2 magra csoportosítás, gpu governornál conservative.
Én multitask miatt Ram manager Pro -t is használok "hard multitasking" profillal.
A böngészőben 21 betöltött oldalnál tartok (nagyrészt mobilos). -
mark1998
tag
válasz
Aethelstone #8766 üzenetére
Beast kernel kellett csak neki.
-
mark1998
tag
válasz
Aethelstone #8757 üzenetére
Rakd fel a beast kernelt! 192-998, interactive, 2 mag. Megy a deep sleep azonnal. Ürítés nélkül. Faszányosabb
Trickster MOD recommended -
mark1998
tag
Na mostmár jó. Ram Manager Pro-val multitaskingra állítottam. Lazán megnyit 10 oldalt, és még 1-2 kisebb appot használhatunk közben szerintem egy darabig
EZ VALAMI ESZMÉLETLENÜL JÓ!
ez a cm12 nagyot alkotott, már hány hónapja vártam ezt a rendszert a telónkra... Amikor kiadták a kernelforrást megörültem, alig bírtam várni még 1-2 hetet is, aztán elbúcsúztam tőle. Hihetetlen hogy mostmár itt nyomkodom bugmentesen... Akksi se merül már :,) -
Roxkex
senior tag
válasz
Aethelstone #8553 üzenetére
Nah ezt örömmel halljuk :3 - Várjuk majd a véleményed
Aztán lehet nem tudok várni és mégis felrakom .. (Mondjuk most cm11 r23 + xcelerate kernel teszt van..) -
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
A 03-06os cm11hez az r22 kompatibilis xcelerate kernel kell?
-
mark1998
tag
Találtam egy új akksikímélő módot:
1.Tegyétek fel az xcelerate kernelt és a synapse-t
2. 300-998mhz, 2 magra korlátozás
3. Conservative: írjátok át a down_treshold-ot 79-re, a freq_step-et pedig 100-ra.
Így kapáspól (de tényleg egyből) leugrik 300-ra ha levesszük a telefonról az ujjunkat (persze videónál, játéknál pörög ahogy kell)
-
mark1998
tag
Cm11: minimum 1000?? Minek? Én minimumot 300-ra maxot pedig 998-ra teszem, nem lesz lassabb az 1593-hoz képest... 2 magra van állítva mellesleg... Ugyan olyan gyors.
Csak feleslegesen szívná az akksit. Én ha 15%-on vagyok és nincs töltő, akkor max 300-ra(!!) rakom (szintén 2 mag) és akkor se fagy széjjel(xcelerate kernel+synapse, interactive governor)
-
balika011
senior tag
válasz
Aethelstone #8425 üzenetére
A vicc az, hogy az 1SW még bétában sincs, de valami belső teszt alatt kell lennie, mert a Redmi Note 4G kernelében benne van a kijelző driver, ami régebben nem volt.
-
attilav2
őstag
MA cikk van róla hogy kijött az android 5.1, de a telefonunkra még cm12 sincs, hatalmasat csalódtam az 1s körüli fejlesztő közösségben, hiába a kernel forrás nem jutnak 1ről a 2re. Körbe nézve a piacon csak nagy tepsik léteznek nyitott bootloaderrel amin lehet rendesen romolgatni, pl az 1+1 meg a nexus 5 és 6. Ami meg kicsi pl z1c meg majdnem teljesen zárt, vagy garivesztéssel nyitható. Reméltem hogy az 1s a kernelforrással majd eléri kb a nexus romválasztékát, dehát szerencsétlenségünkre nincsenek tapasztalt nagytudású fejlesztőink, mint pl a többi többségében zárt bootloaderes nagy nemzetközi márkák modelljei mögött.
-
dhrtlockero9
csendes tag
[ROM][UNOFFICIAL] MIUI 6v5.3.6 Deodex {Updated 9/3/2015}
MultiLang ROM:
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4WkZkM18tVEJEcm8/view?pli=1MIUIPRO FINAL VERSION:
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4Zlh6Q0U0dzhkQ3M/view?pli=1MIUI 6v5.3.6 Final:
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934538584https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4MFlVcjFCVlNNTFk/view?pli=1
Center clock & Mod:
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934539026https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4dVNJNi1ZU2RuNVk/view?pli=1
Changelog:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=91022&extra=page%3D1&mobile=2Test Build Download Link:
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4UmU1ZkxSZElmNlE/view?pli=1https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934538177
HUGE Thanks to syhost for base ROM & Kernel. Mr. the1024 sir for correction on syhost build and Uatel sir for updating ROM.
-
dhrtlockero9
csendes tag
[ROM][MODIFIED] MIUI 5.2.27 MiuiPro
In general, everything works as laid command - without dynamic statusbara without the toll, but a working search (swipe up) for applications, even Russian, his sms greetings, key player in turning back curtain, etc
. The only thing that it was not possible to overcome this initial page of the browser - or they have not done it.Multilang:
https://yadi.sk/d/wOmCXpbZexDNzMirror:
http://www.mediafire.com/download/qkbd3jh1590ndwt/MIUIv6_RC1.2_5.2.27_multi_xiaomi.eu.Uploaded.By.DKILLER123.ziphttp://d-h.st/shkp
Download Link
RU/UA)
https://yadi.sk/d/k-P4BtSMex6KrMirror:
http://d-h.st/vrVNhttp://www.mediafire.com/?f4ec162ardknii2
Thanks to DKILLER123 for Mirrors.
MIUI 6v5.2.27 RU/UA Test Build
Changelog:
Of significant personal whales have not changed - it is clear from the New Year still waste. Of the changes from the team multiroma - patch from unloading desktop - at least 2 hours of testing I have it not disembarked without any scripts.
Also, because of the numerous complaints of incorrect work WSM 6 MIUI I left a patch of multiroma prohibiting the installation and making it inoperative (then just lay out a separate patch for those who need - but without pritenzy - essentially in the firmware, and so have all the patches) .
English Full changelog:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=89040&extra=page%3D1&mobile=2Download (RU/UA):
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4ZlZnQXpHMWxfZTA/viewhttps://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934535413
WSM Patch:
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4eklqLTRXdFNUMTg/viewNote: MultiLanguage link update soon.
Huge Thanks for syhost for base ROM & kernel.
Uatel & the1024 sir for updated RoM builds. -
Easy.2K12
tag
Mi a véleményetek/tapasztalatok a Cody kernel-ről (Feb 17) ?
Főként a doubletap2wake funkció miatt érdekelne
(Jelenleg xcelerate kernel-t használom elégedetten csak jó lenne a dt2w)
CM 11 R19 !! -
dhrtlockero9
csendes tag
NEW_MainROM MIUI v5 ( New Version NETHIKMAH99.2) by Indonesian Guy.
Download Link:
http://www.mediafire.com/download/mchkb2i76kr2vwg/signed_deodexed_armani_NETHIKMAH99.2_Stable.zipChangelog version 99.2
- NETHIKMAH Edition (default theme with material design mod fix)
- Deodex & optimizing zipalign
- ReBase ROM Miui5 with kernel 45.0 Mod
- Update string all apks from 50.0
- Bloatware remove
- CPU clock 1.2Ghz by default (support up to high 1.6Ghz)
- Added feature :
~ CPU CONTROL
~ SYS MONITOR
~ Dolby Audio Effect
- Fix (Battery drain) BUG
- Bonus STABLE & SMOOTHNEW Addon/tweak (Fly_On_Mod) script by inject on kernel for NETHIKMAH99.2 ROM
http://www.mediafire.com/download/vu8mo41b75m4coh/signed_tweak_22022015_NETHIKMAH99.2.zip
"Fly on mod" Script by selected for best performance:
-Kill_Media_server (Save battery)
-Governor_ondemand_tweak
-Ram_Maneger
-Mem_Tweak
-Sqlite_optimize
-Ext4_tweak -
mark1998
tag
CyanogenMod 11.0 Changelog
R19 [2015/02/19]:
New KK kernel from CAF (LNX.LA.3.5.1-10110-8x26.0 > February 16, 2015)
Fixed battery drain
Small changes in media codecs
Na most drukkoljunk hogy jó legyen már
-
tachikoma
aktív tag
A spanyol fórumon is panaszkodik mindenki, hogy az R18 nagyon eszi az akksit. Én személy szerint visszatértem R14-re, ami az utolsó ami nem forrásból fordított kernellel jön. Azt december óta használom, semmi bajom nincs vele, csak egy bugja van, a hívás alatt néha önnálló életre kelő érintőképernyő.
Az azóta jövőkben midegyikben sokkal vállalhatatlanabb bugok vannak, legalábbis számomra. (Hiányzó noti led kezelés, iszonyat hangos és nem halkítható beszéd hangerő, durvább akksi fogyasztás, stb...)
-
sesshou
senior tag
válasz
balika011 #7899 üzenetére
Nekem nincs más választásom mint az ő kernelét használni az ő romjával.
Sajnos nálam jelen van egy... "jelenség" a 3g-t rendszeresen eldobálta a telefon ha hívást fogadtam vagy indítottam a sim2 ről, vagy ha wifiről csatlakoztam le vagy ha elment a térerő vagy megfordult a szél iránya.
És ezt senki sehogy nem tudta megmagyarázni vagy megoldani. Viszont ezzel a miui 6 os rommal tökéletesen megy legalább ez.
És az elején még a rom is jó volt mostanra őrült meg. (habár már a kezdetekkor is fagyott úgy le hogy csak az aksi kivétel segített. de ez egészen ritka volt). -
balika011
senior tag
válasz
attilav2 #7782 üzenetére
Minek?!
A CAF LP kernel simán fut cm12-vel...
Ha lesz kedvem és erőm saját magamat szopatni, akkor írok egy hack-et ami egy simessé teszi a telót, és akkor menni fog a ril cm12-vel is. A második sim engem teljes mértékben nem érdekel, még sosem volt rá szükségem.És amúgy az 1S TD-ben egy gatya mtk van.
-
attilav2
őstag
válasz
Aethelstone #7780 üzenetére
Csak kiakadtam hogy minden sz*ra előbb kihozzák a v6-ot mint a mienkre, az milyen már hogy az mtk-s ra is hamarabb kezdik a feljesztést mint a qualcommosra, holott ez utóbbira egyszerűbb könnyebb fejleszteni.
Mindenestre ha lesz az 1s-re v6 akkor ki kell belőlük préselni annak a kernelforrását is, hátha abból lesz működő cm12. -
SH3H1
csendes tag
válasz
dhrtlockero9 #7774 üzenetére
CM11 R18 by armani-dev is out !
Changelog
-New KitKat kernel from CAF
-Changed caf-new variants for display and media
-Added color calibration control
-Video playback issue fixed
-Updated blobs from diorCool now we got Caf kernel
https://s.basketbuild.com/dl/devs?dl=Kra1o5/Xiaomi/armani/cm-11-20150214-UNOFFICIAL-armani.zip
-
dhrtlockero9
csendes tag
[Modified] MIUIv50 RU/UA
Features:
Translation miui.su, patches and extra romz.bz
Root of the box
Kernel with init.d support and adb insecure (root in adb)
Google Services
Timezone database (zoneinfo) 2015a
The effect of CRT
Deodex
Fresh busybox and symlinks
mincpuclockMod
Working in T9 dialer
Search in themes does not work
Thank tweekend transfer mail.Removed:
BasicDreams.apk
BugReport.apk
Galaxy4.apk
GameCenter.apk
GameCenterSDKService.apk
GooglePynyin.apk
HoloSpiralWallpaper.apk
MagicSmokeWallpapers.apk
Matcli.apk
Mipay.apk
NoiseField.apk
PhaseBeam.apk
PicoTts.apk
SuperMarket.apk
YellowPage.apkDownload Links:
https://yadi.sk/d/Pt-tIwuyecw5Khttps://drive.google.com/file/d/0B876XQz72J6FVVlPd05fU3NOem8/view
Huge Thanks to Russian dev vadim.4ever for nice effort.
-
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7693 üzenetére
Nos, a kernel alapvetően nem android verzió, hanem telefonfüggő. Ahogy a linux rendszereknél szokás, a gnome elvileg működik a 2.6.x és a 3.2.x kernelek fölött is. Természetesen van egy csomó egyéb faktor is, de a végletekig leegyszerűsítve ez a helyzet. Tehát a megközelítés más. Nem a kernel megy az androiddal, hanem az android a kernellel.
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7672 üzenetére
A kiadott kernelforrás mikori? 4.3-as jb kernel vagy korábbi? Elméletileg 4.3nál korábbi nem kellene hogy legyen mert azzal adták ki az 1s-t, de a kínaiaktól minden kitelik. Azt sem értem ha ezzel a kiadott forrással megy a kikat ril, akkor a lollipop miért nem? Zárt telókra mint szintén 4.3-as sp a zárt bootloaderével megoldották a cm12-t. Kezdem azt gondolni hogy kínaiak direkt keresztbe tettek valahogy hogy kitkatnál újabb rendszer ne legyen, xiaomiból kinézem, a hivatalos frissítést is halogatják, holott semmi okuk rá, lehet azért hogy vedd meg a redmi2-t vagy a mi3-4-et.
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7672 üzenetére
Nem tudom segítene e de fel lehehetne használni a zte v5 kerneléből részeket, mert azon megy a cm12 meg a ril is, lehet ha kombinálnád az 1s meg a v5 kernelt akkor menne a ril, meg kellene próbálni a v5 ből átemelni az 1s kernelébe a ril-t a v5 hasonló SoC mint az 1s, lehet hogy így menne a cm12.
-
attilav2
őstag
válasz
Aethelstone #7651 üzenetére
Miért kell alapból ilyen rosszindulatúan hozzáállni a cm12 kérdéshez? SP-n van működő ril, zte v5-ön is van, én csak javasolni próbáltam hogy ezeknek a forrását meg kellene nézni, és a megfelelő részeket hozzáadni az 1s kerneléhez. 2 dologra tudok tippelni miért nincs még cm12-nk, 1. Túl régi a kiadott kernelforrás és a benne levő driverek. 2. Lusták a fejlesztők vagy kellő szakértelem hijján vannak. Ez utóbbi probléma könnyen megoldható ha gyűjtést szerveznénk az android 5.0 RIL fejlesztésére a készülékünkre, pl akár indiegogo kampány formájában, vagy úgy hogy Bog ék itt az MA hasábjain szerveznének gyűjtést, és akkor meg tudnánk fizetni kompetens fejlesztőket hogy írják újra a RIL-t.
-
SH3H1
csendes tag
@balika011
It looks like you've started Redmi-Dev github branch ! So you wish to be open with fellow devs? That's great news
And rebelos @XDA is having a little trouble with kernel compiled of CAF latest branch ! Maybe you can help him get the kernel working ! If he succeed we will have official support from SlimROMs
Currently the issues are Charging and Camera i think (You can ask him
)
github.com/rebelos
-
Easy.2K12
tag
válasz
LantosBerry8 #7398 üzenetére
Xcelerate kernellel nekem eleg jo az aksi idő, xda fent van ajánlom!
-
bezke
csendes tag
Ez a mokee már az új kernel forrással készült? Aki feltette nézze már meg a tulajdonságokban lécci!
-
balika011
senior tag
válasz
Aethelstone #7374 üzenetére
Igazából pont a Java-t kell csesztetni. a kernelel semmi gond.
-
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7373 üzenetére
A wp7 nem wp8....csaxólok
Szóval, egy Lumia 800 kapcsán nem lenne szabad ítélkezned a WP-s ökoszisztéma felett
Egyébként ha találtam volna értelmes áron, jóféle vassal rendelkező, dual sim-es WP8-as telót, lehet, hogy nem itt lennék....
Fejlesztésbe nem szállok be, mert egyrészt nincs rá időm, másrészt meg én nem olyan fejlesztő vagyok, amit ez a dolog igényelne. Az, hogy a Java-hoz értek elég jól, nagyon kevés ahhoz, hogy kernelt reszelgessek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest