- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark1998
tag
-
mark1998
tag
Megoldva: tedd fel a superSU-t, lépj bele, normál módon frissítsd, aztán indítsd újra a telefont, és a fejlesztői lehetőségeknél kapcsold ki a rendszergazdai jogot (már a superSU kezeli). Ezután szedd le a trickster MOD-ot, 300-998mhz, interactive. Tádáá, és no lag
(Áh , de jó érzés más embereknek segíteni
)
-
kszthly
senior tag
A teljesítmény nálam :
Interactive 300-1,6 sio.
A felkiáltójelek normálisak.
A képernyő mentést ki tudod rakni a Power menübe. (kikapcsolás, újraindítás...)
A gyors beállításokat én kézzel szoktam "visszalökni". Ha van értesítés, akkor gombra elsőre csak odáig megy vissza. Ez nem hiba, hanem feature. -
kriszpontaz
veterán
Nem teszteli a BETA csapat (mert nincs V6 rom még mindig), max a Kínai, de arról meg hallgatnak mint a sír. Ha kijön a V6, a BETA csapatok megszűnnek, amik külön telefononként léteztek. Egybevonják mindet (mint a V6-ot megkapott készülékekét már összevonták). Gondolkodom én is hogy hagyom a fenébe mert több figyelmet szentelnek az Indiai "BETA" facebook csapatnak mint a "hivatalos" BETA csapatnak. Semmi értelme.
-
Roxkex
senior tag
Nem értek én a telefonokhoz annyira mint néhány kolléga itt a topikban/forumon de én is ezt tudom mondani amit te.. Ami a saját véleményem örüljünk annsk h legalább kilátásban van az Android L, ha nem tévedek nem sok telóra adták még ki.. Inkább csücsüljenek előtte tovább de tutkó legyen az L+V6 kombó :3 Bár szépségben biztos nem lesz hiány a romnál! (Samunál sz iszonyat ronda unalmas UI-t utáltam.. nekem nagyon nem volt szimpi próbált szép lenni de nem sikerült neki SZERINTEM)
-
-
kszthly
senior tag
Tökéletesen egyetértek!
Az "akku kalibrálás" pedig csak töröl egy napló fájlt (/data/system/batterystats.bin) Akkor van értelme, ha egyértelműen hibás adatokat ír ki és nincs türelmünk kivárni amíg beáll magától. Ettől nem lesz jobb az akkumulátor sem kisebb a fogyasztás. -
Tomaaasz
aktív tag
Én tegnap próbáltam ki, úgy, hogy a V5-re felnyomtam, és nem wipeoltam. Mer lusta voltam...
Viszont eddig hibátlan.
A fordítva visszajelzés itt is meg van.Reggel 5 fele vettem le a töltőről. telefon szerint 8 óra 39 perc van benne.
Most vagyunk 70%-on.
Kijelzőidő ~1 óra.Néha ránézek valamire, meg céges levelezés miatt prüttyüg de amúgy nem nagyon piszkálom.
Maga a rencer nagyon tetszik.
-
zeno79
őstag
miui6-bol miert vettek ki az energiatakarekos uzemmodot? miert csak normal meg max van? a normal vem veszi vissza annyira mint a CM energiatakarekosa. most epp még nem néztem meg, de 1mag 300 a legkisebb amit be lehet allitani CM-ben es ra is all ha nincs terheles (es megis porgosebb).miui6 meg 2mag ~400 uresjaratban
-
mark1998
tag
Lehet
adtam neki 600mb swap-ot, jobb is lett. No' feltöltöm, kalibrálom az akksit és megnézem mennyire bírja "gyári" órajelen. Ha rosszul, akkor vleveszem 600mhz-re
Ja, tényleg, most is 600mhz-en van amúgy, de nem akad és el is felejtem így
miközben ezt írom lazán megy a Viral app és arrról megy a zene
(csak régebbi verzióban támogatja a háttérbeli lejátszást mert a YT-nak nem tetszett vagy mi, így playen nincs ilyen már)
-
tachikoma
aktív tag
4-5%
-
Roxkex
senior tag
Az akksi droppnál nem a médiaszerver fut , vagy a sensors.qcom ? - Nekem CM alatt az volt csak a bug , más pedig tökéletes volt !
(Ami nekem kell !)
De a v6 alatt ez , hogy az appokat magától bezárja , amit használok éppen , ez rettentő idegesítő :\ v5 alatt meg az értesítéssel voltak problémáim :\ Lehet , még azzal teszek egy próbát !Jobb lenne mégis csak Xiaomi-n a miui :$ De ha CM fut jobban , akkor váltok :\
(#7930) tachikoma: És az R14el mennyit merülsz pl egy éjszaka alatt ? - Linket tudsz adni ?
-
tachikoma
aktív tag
A spanyol fórumon is panaszkodik mindenki, hogy az R18 nagyon eszi az akksit. Én személy szerint visszatértem R14-re, ami az utolsó ami nem forrásból fordított kernellel jön. Azt december óta használom, semmi bajom nincs vele, csak egy bugja van, a hívás alatt néha önnálló életre kelő érintőképernyő.
Az azóta jövőkben midegyikben sokkal vállalhatatlanabb bugok vannak, legalábbis számomra. (Hiányzó noti led kezelés, iszonyat hangos és nem halkítható beszéd hangerő, durvább akksi fogyasztás, stb...)
-
Upo
addikt
Na de hol?
V5-ön a biztonság alkalmazásban volt egy kapcsoló ami itt hiányzik. Van root elérés, csak az a baj, hogy indítok egy frissen telepített programot ami root elérést akar, akkor a V5-ön feldobott egy kis ablakot, ott tovább..tovább.. után lehetett engedélyezni. Ez itt a V6-on hiányzik, egyből azt írja ki, hogy letiltva. Akkor kilépek a programból, elindítom a biztonság alkalmazást, a root jogosultságok alá a listába bekerül ez a program, kikapcsolt kapcsolóval. Ezt bekapcsolom, innentől van root elérése a programnak.
De én azt szeretném, hogy ne kelljen ezt a kört minden egyes alkalommal eljátszani, hanem kérdezze meg mint a V5-ön, vagy a redmi2 gyári V6-jában. -
-
zeno79
őstag
Jelentem most váltottam 5.1.23-ról 5.2.6-ra!
Én 2.8.4 trwp alól installáltam, factory reset -> install rom -> wipe cache/dalvik lépésekkel.
Egyelőre minden remek, végre a naptárban újra látszik minden naptáram ami a google-ban is (pl. névnapok)!
Egységesebb/profibb a rendszer, végre 24 órás időkijelzés is van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SzoftverPremium.hu
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest