- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Hege1234 #2670 üzenetére
Foldermountot nem ismerem.
ha kiveszem a kártyát belőle és úgy indítom a telefont akkor attól megbolondul a xextstorage?
Szerintem igen, de miért indítanád kártya nélkül? A xextstorage sem bolondul meg, csak az utólag telepített programok nem fognak működni. (elméletileg.)
Én úgy csinálnám, hogy telefon kikapcs, kártya kivesz, mindent átmásolni a 64gb kártyára, 64gb kártya berak a telefonba, telefon bekapcs.
-
-
djula
aktív tag
válasz
Hege1234 #2602 üzenetére
Bármelyik romot simán fel tudod tenni, downgrade esetén ajánlott egy full wipe. Persze attól függ, mi frissült a felrakandó romhoz képest, de a gyári beépített alkalmazásokkal gond lehet.
Olyat pl már láttam, hogy az sms app nem működött, mert a régebbire nem tudta updatelni a saját adatbázisát a downgrade után. -
balika011
senior tag
válasz
Hege1234 #1615 üzenetére
Probálkozok vele, még nem bootol be. Moto G-ben a mi telónk procijának az öccse van, közel azonos, arra van cm11. Kernel forrásával könnyebb dolgom lenne, most a gyári kernelt használom, lehet, hogy csak a cm10.2 lesz belöle. Lassan jön a miui v6 szerintem az lesz a KK frissítés.
-
426os
őstag
válasz
Hege1234 #1606 üzenetére
Lehet, hogy nem porors a helyiség, de szöszös az biztos
Kis alkoholos dologgal szépen töröld le a kijelzőt, hogy ne legyen zsíros (mondjuk puha WC papírral), aztán szárazra törlés és egyből menjen is rá a fólia.Keress simán Hongmi vagy Redmi szavakra, a sima és a Snapis Hongmi kívülről tökugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest